SINT TIP || De 6 mooiste gezonde kookboeken

Food, Health, I Love Health boek  /   - 

Er zijn de laatste tijd zo veel leuke gezonde kookboeken uitgekomen dat het bijna niet meer bij te houden is! Super om te zien dat de health trend zich steeds verder doorzet. Natuurlijk ontstaat het gevaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar daar zijn wij voor! Hier onze 6 favoriete gezonde kookboeken van dit najaar. Allemaal stuk voor stuk hele leuke cadeautjes voor de feestdagen!

6 x de mooiste gezonde kookboeken

I Love Health

Bescheiden als ik ben, begin ik met mijn eigen boekje! Natuurlijk het hoogtepunt van dit najaar: het I Love Health boek! Oké geintje, maar deze hoort absoluut in je boekenkast te staan! I Love Health is een healthy lifestyleguide met bijna 50 recepten, tips en top-10 lijstjes om gezond te leven en een hele berg sporttips en trainingsschema’s. Je kunt het boek hier bestellen.

I Love health boek Heb je het I Love Health boek al in huis? YES!!! Leuk! Dan zijn er gelukkig ook nog een heleboel andere mooie boeken die je op je verlanglijstje kunt zetten. Hier komen onze favorieten!

Happy food

Ellemieke Vermolen ken je misschien als actrice en presentatrice, maar deze dame heeft ook een passie voor gezonde voeding. Haar boekje Happy Food heeft een handzaam formaat en staat vol lekkere recepten, mooie foto’s en achtergrondinfo over ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zalmballetjes met avocado saus? Dat klinkt toch goddelijk! Je vindt het boek hier.

happy food ellemieke vermolen boek Jamie’s superfood voor elke dag

Jamie Oliver en een gezond kookboek, need I say more? Dacht het niet. Jamie staat garant voor lekkere recepten en lift slim mee op de super food-hype. Maar dan niet met de chia zaad en goji bessen hype, maar ‘gewoon gezond’! Want dat is immers ook super food. Je kunt het boek hier bestellen.

Jamie's Super food boek Happy Body

Amber, Sadie en Holly zijn drie vriendinnen die in dit boek hun passie voor eten, welzijn en sport delen. Elke dame heeft haar eigen deel waar ze bespreekt wat zij belangrijk vindt. Ze vullen elkaar perfect aan! Een ontzettend mooi boek met prachtige foto’s. Bestel het boek hier.

happy body boek Happi Food

Het kookboek van het tijdschrift Happinez is simpel, lekker en gezond. De opmaak ziet er mooi uit, net als de foto’s, en de recepten zijn lekker kort en overzichtelijk. Fijn! Bestel het boek hier!

happi food, gezonde kookboeken Eat, love, pizza

Niet direct heel gezond, maar o boy, wat zien de recepten in dit boek er heerlijk uit! Valentina Gattia is een Belgische van Italiaanse afkomst en laat het hart van elke pizza lover harder kloppen. Ze maakt enkel gebruik van verse en pure ingrediënten, dus zo ‘slecht’ zijn die pizza’s helemaal niet voor je. Dus als we dan toch moeten zondigen, het liefst met één van haar pizza’s! Het boek is hier te vinden.

Eat+Love+Pizza+Boek En welke van deze boeken lijkt jou het leukst? En ken jij nog nieuwe healthy kookboeken die wij echt niet mogen missen?  

xxx

I Love Health

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties

  1. sinds vandaag heb ik ook eindelijk jouw boek in handen, echt super mooi met de nodige dosis humor. ellen hoog met haar boek in perfecte conditie en yoga met evy zijn ook aanraders!