5 x dit kun je nog meer met yoghurt en kwark maken!

Food, Ontbijt, Recepten  /   - 

Als ontbijt, lunch of toetje. Een bakje (Griekse)yoghurt of kwark is altijd goed. Het is lekker, gezond en heel makkelijk klaar te maken. Daarnaast kun je er eindeloos mee variëren. Je kunt van alles in je bakje yoghurt gooien, denk aan fruit, noten, granola, honing etc. Maar andersom kun je yoghurt ook aan veel recepten toevoegen. Benieuwd naar onze favo yoghurt/kwark combi’s? Wij hebben wat ideetjes voor je op een rij gezet.

Oh en benieuwd naar onze favo kwark? In deze blog doen wij onderzoek naar de lekkerste naturel kwarken.

Wafels met yoghurt en bosbessen

raw food vegan recipes wafels
Zo’n wafel alleen is natuurlijk al heerlijk, maar een scheutje (kokos)yoghurt maakt hem extra lekker! Dit lekkere receptje van Sanne vind je hier!

Kwarkbollen met krenten

kwarkbolletjes met krenten
Dit heerlijke receptje van Jenny Alvares, is  een perfect tussendoortje. Makkelijk, lekker en nog gezond ook!

Kwarkbrood met peer

kwarkbrood
Je zou het niet zeggen, maar ja, ook voor dit receptje hebben we kwark gebruikt. Het lijkt een beetje op bananenbrood, maar dan met beduidend minder banaan en dus mét kwark.

Blueberry pancakes met vanille yoghurt

Arla Lactofree - blueberry pancakes lactosevrij
De combi van blueberries en vanille yoghurt is echt te lekker! Het recept.

Omelet met aardbeien, munt en kwark

omelet met aardbeien, munt en kwark

Een verrassend lekkere combi: een omeletje met yoghurt en fruit!

Wat is jouw favoriete kwarkcombinatie! Ik ben benieuwd! 

x Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties