Best gelezen augustus 2019

Health, Life  /   - 

Er sprongen weer 5 blogs uit tussen alle newbies op ILH. Benieuwd welke blogs dat dan waren? Alles over mijn e-bike avontuur, crash diëten, hotspot en tips voor gladde benen. Wij zorgen ervoor dat jij niks hebt gemist. In deze blogs lees je de meest bekeken blogs van augustus 2019 terug!

Once you go bike… you never go back! 
Lieve mensen, geloof het of niet. Maar deze (ex)#fitgirl, health lover en inderdaad jonge moeder met een drukke agenda, is tegenwoordig aan de e-bike. (Ik hoor je lachen, maar wacht daar nog even mee). En jullie waren nieuwsgierig naar hoe ik die 180 graden ben gedraaid 😉 Je leest het hier terug. 
daisy, fiets, e-bike, fietsenwinkel.nl

Crash dieet: YAY or NAY?

Volop zomer. Misschien wilde jij net even die laatste 2 kilo kwijt voor je trip? Think again. Het heeft geen zin om te gaan crashen. Brengt je alleen maar verder van huis. Wij leggen het je uit in deze blog! 

crash dieet

De leukste beachclubs in Nederland

YES! Augustus was het volop zomer. De leukste beachclubs in Nederland op een rijtje. Van Noordwijk tot Bloemendaal. En heus ook nog wel leuk als het geen 30 graden meer is. Hier moet je zijn om uit te waaien en warme choco (jup…. almost that time again) te drinken.

beachclubs nederland, hotspots

What to do tegen scheerirritatie? // ILH geeft tips

ILH geeft tips voor gladde benen. En blijkbaar was daar need naar!!! Even gemist maar wel benieuwd naar dé tips? Check snel deze blog. 
augustus 2019

 

10 x lekker eten in Biarritz, Frankrijk

Een weekendje weg voor mijn verjaardag gekregen van de boyfriend, yes! Ik mag kiezen waarheen. Ik koos voor Biaritz en deelde onze leukste tips. Je vindt ze hierrr. 

Photo diary, Daisy, augustus 2019

Wat was jouw favo blog van augustus 2019? Let us know!  

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *