HAPPY & HEALTHY NEW YEAR! – I Love Health

Health  /   - 

Happy healthy new year! Wauw!!! Wat was 2013 weer een bijzonder jaar. Op de valreep heb ik in 2012 nog mijn blog – mijn kindje – I Love Health gestart. Maar eigenlijk zijn alle credits voor 2013. Wat als een hobby begon, is na een jaar al meer dan dat geworden. Wie had dat ooit gedacht?! Ik niet! Ik krijg zoveel energie van alle leuke, positieve reacties van jullie op de site. Niets zo leuk als dat!

Daarom wil ik jullie ontzettend bedanken voor het lezen, het volgen, alle leuke berichtjes, de tips, complimentjes en lekkere recepten die jullie mij sturen. Je hebt geen idee hoe motiverend dat is om nog harder te willen werken voor leuke healthy blogs. Dus bij dezen: dank jullie wel voor alles in 2013. Ik ga in elk geval weer knallen dit jaar en ik kijk nu al uit naar al het moois dat hopelijk gaat komen. Ik wens je alle geluk, liefde en natuurlijk veel gezondheid voor het nieuwe jaar toe!

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Ik ken je blog nog niet zo lang, maar als health-freak zijnde volg ik het met plezier!
    Ik ben zo’n beetje de enige in mijn omgeving die deze ‘healthy way of living’ heeft en vind het leuk om te zien dat er meer mensen zijn met deze ‘passie’! Ga zo door!

  2. ik ben heel benieuwd wat er allemaal voor leuke en healthy artikelen dit jaar gaan komen! je geeft mij in iedergeval veel inspiratie om gezond te leven.