Event: Gezond in één dag

Health  /   - 

Een aantal maanden geleden hielp ik als vrijwilliger mee op het eerste ‘Gezond in één dag’ event van health coach Alex van der Werf (eerder verscheen zijn eetdagboek op I Love Health). Een super inspirerende en interessante dag! Er spraken vier health goeroes, elk binnen hun eigen vakgebied, maar allemaal met een healthy lifestyle als overkoepelend thema. Zo gaf Alex deze dag zelf een uitgebreide presentatie over ‘gezond boodschappen doen’ en hormoondeskundige Ralph Moorman vertelde meer over zijn bekende hormoon factor dieet. Na het succes van deel 1, vindt op 15 september al weer deel 2 van Gezond in één dag plaats! Dit keer met nieuwe experts. Echt een aanrader om naar toe te gaan als je je wilt verdiepen in een healthy lifestyle!

Gezond in één dag

Alex van der Werf, Drs. Richard de Leth, Erik-Alexander Richter en Sophia van Sorgen – experts op het gebied van mindset, voeding, anti-aging, beweging en preventieve zorg – zullen je deze dag van alle in’s & out’s op het gebied van preventieve maatregelen tegen lichamelijke klachten en ziektes voorzien. Dit houdt in dat je meer inzicht krijgt over de manier waarop ons lichaam en onze weerstand geoptimaliseerd blijven. Je krijgt uitgebreide informatie over hoe je kunt zorgen dat voeding, je mindset en actieve beweging niet alleen jouw immuunsysteem maar ook je mogelijkheid om te herstellen van ziektes beïnvloeden. Sounds good, niet dan!? Gezond in één dag

Gezond in één dag – de details?

  • Waarom is een gezondere lifestyle de allerbeste manier om ziektes en klachten te voorkomen?
  • Hoe heeft jouw manier van denken invloed op je gezondheid?
  • Wat willen lichamelijke klachten of aandoeningen ons vertellen?
  • Hoe kan ik mijn zwakke plekken versterken en welke rol speelt voeding, beweging en ontspanning hierin?
  • Welke factoren zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert?
  • Hoe activeert beweging ons immuunsysteem en hoe beschermt het ons tegen ziektes?
  • En nog veel meer!

Dus: 15 september; Gezond in één dag; in Amsterdam. All you need to know!

Toch meer weten over de inhoud van de dag, over de sprekers of wil je je inschrijven? Check dan de site van Gezond in één dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *