Zo boost je je weerstand!

Health, Life  /   - 

Je weerstand, je gezondheid, je immuunsysteem… we hebben deze termen het laatste jaar vaker dan ooit gehoord! Nu ben ik er vanuit mijn eigen interesse en mijn blog I Love Health altijd al mee bezig geweest, die gezonde basis en een goede weerstand. Ik geloof er heilig in dat als je goed voor jezelf zorgt dat je dat voelt in je energie, dat je dat uitstraalt en je minder vaak ziek en verkouden bent. Het najaar en de winter staan bekend als periodes waarin we vaak een lagere weerstand hebben. Daarom deel ik mijn tips juist nu met je.

Weerstand tips!

 1. Sport! Een aantal keer per week goed bewegen, dagelijkse voldoende wandelen. Beweeg, doe iets! Kom van je bips af 😉 Koop een stappenteller en houd bij hoeveel je loopt – je zal zien hoe erg het tegenvalt op werkdagen waarop je achter je bureau zit. Zoek een sport die je wel leuk vindt. Iets wat je leuk vindt houd je veel makkelijker vol.
 2. Eet gezond en gevarieerd en veel groenten en fruit. En vooral de vitamine C bommetjes zorgen voor een boost van je weerstand. Kiwi, spruitjes, aardbeien, boerenkool, rode paprika, bessen, tuinbonen en sinaasappel.
 3. Dat gezegd hebbende: vitamine C dus. Ik slik dagelijks vitamine C van Vitakruid. Samen met een handje andere supplementen.
 4. Supplementen: ik vind het belangrijk om mijn voeding aan te vullen met de juiste supplementen. Ik heb op Vitakruid een vitaminetest gedaan en op basis van dat advies neem ik o.a.
  1. Vitamine C. Ik neem deze gebufferde vitamine C.
  2. Multivitamine. Ik heb een fijne dag & nacht variant voor de vrouw. ’s ochtends een bij het ontbijt en ’s avonds een voor het slapengaan.
  3. Vitamine D (bij gebrek aan zonlicht heel belangrijk in de winter dus!) Ik neem deze van D3 van Vitakruid in combinatie met K2.
 5. Ga naar buiten, wandel, fiets, doe iets. Frisse lucht doet een mens goed! En het is weer beweging.

vitakruid In deze blog kun je trouwens meer lezen over de vitamine test en het persoonlijke advies van een orthomoleculair therapeut van Vitakruid.

10% korting!

Als Vitakruid ambassadeur heb ik een kortingscode voor je! Met code ilovehealth10 krijg je 10% korting op elke bestelling bij Vitakruid!

Wat doe jij aan je weerstand? Wat werkt goed voor jou?

Liefs!

Daisy

Deze blog is in samenwerking met Vitakruid tot stand gekomen, een merk waar ik al meer dan een half jaar mee samenwerk en dat ik al jaren gebruik!

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *