Even voorstellen – Nieuwe stagiaire!

Health  /   - 

Misschien zagen jullie het al staan: I Love Health was op zoek naar een nieuwe stagiaire. En die is gevonden! Hieronder stelt ze zich even voor.

Hoi allemaal! Mijn naam is Tessa, ik ben 22 jaar en studeer aan de HKU in Utrecht. Voor mijn studie ben ik veel met theater en film bezig, maar sinds een aantal jaar ben ik op elk ander moment het liefst zo veel mogelijk met sport en gezond eten bezig. Ik sta dan ook bij mijn huisgenoten bekend als de stereotypische #fitgirl.

Dat is natuurlijk niet zomaar. Een paar jaar geleden kreeg ik last van allemaal vervelende buikkwaaltjes. Na een rits van bezoeken aan de huisarts kwam ik erachter dat ik PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) heb. Met het komen en gaan van alle voedseltrends vond ik het belangrijk om me in gezond eten te verdiepen, om niet zomaar mijn lichaam als een soort testfabriek te gebruiken.

Na wat verdieping begon ik met glutenvrij eten. Dat gaf in het begin wel wat verlichting. Ik doe het soms ook een beetje rustig aan met de zuivel. Nu denk ik niet dat er één oplossing is waarmee alle klachten verdwijnen (helaas), maar alle beetjes helpen. In ieder geval werd ik door PDS wel creatiever in de keuken.

Zo nu en dan zullen jullie dus een lekker glutenvrij receptje van mij zien verschijnen of iets dat in ieder geval redelijk PDS-proof is. Om mij heen merk ik dat meer mensen last hebben van soortgelijke ongemakken, so i’m with ya! – En mensen met normaal werkende organen kunnen natuurlijk ook van de receptjes genieten.

Jullie horen snel meer van me! See you soon

Liefs, Tessa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties