Less is More afslankprogramma: Reviews & Korting & Facebookgroep!

Food, Health  /   - 

Begin juni lanceerde ik samen met food coach Susanne van Foodfulness het Less is More Summer afslankprogramma e-book! Inmiddels zijn al honderden vrouwen (en misschien ook wel mannen!) aan de slag gegaan met het afslankprogramma. Het is een e-book met daarin 4 uitgewerkte weekmenu’s en 61 slanke en simpele gerechten. Het is het vervolg op het Less is More e-book dat in januari gelanceerd werd. Inmiddels zijn er dus 2 e-books verkrijgbaar:

  1. Less is More (januari 2016)
  2. Less is More Summer (juni 2016)

In deze blog wil ik je de succesverhalen van deelnemers van het eerste e-book met je delen. Ook wil ik je een speciale prijs geven als je de 2  e-books tegelijk koopt. En laten we de uitnodiging voor de besloten Less is More Facebook groep niet vergeten!

Reviews Less is More

Honderden vrouwen hebben het Less is More afslankprogramma dat wij in januari dit jaar lanceerden gevolgd. Vele succesverhalen volgden daaruit. Die delen we graag met je!

Miriam B.

Ik ben afgelopen zondag aan het einde gekomen van jullie lessismore e-book en ik vond het heel fijn!! Het is prettig om houvast te hebben en te weten wat je ‘mag’ eten op een dag. Waar ik achter kwam door dit e-book is dat ik normaal gesproken iets te veel (wel gezond) at om te kunnen afvallen. Ik wilde absoluut geen dieet volgen of het idee hebben dat ik bepaalde producten niet meer mocht eten, omdat ik mezelf ken en dat nooit zou kunnen volhouden mijn hele leven lang. Ik wil normaal kunnen eten en dit ook voort kunnen zetten na het volgen van het e-book. Met dit programma kan dat! Daarnaast deel ik jouw visie over de 80/20 regel en zo zit ik zelf ook heel erg in elkaar.
Met dit e-book heb ik geleerd dat je dit ook makkelijk kan volhouden. Daarnaast vond ik de recepten afwisselend, heb ik leuke ideeën opgedaan voor tussendoortjes. In totaal ben ik 4 kilo afgevallen. Ik heb me redelijk strikt aan het programma gehouden, behalve sommige weekenddagen.
Omdat er nog wel iets af mag, gebruik ik jullie e-book en de recepten op de website als richtlijn en deel ik mijn dagen zelf in.

Nina K.

En dan over het Lessismore programma. Wat een geweldig timing (niet zo gek met alle goede voornemens van iedereen, maar ik was er erg blij mee). Juist ook de motivatie om te weten dat er meer mensen meedoen. Ik ben erg fan van je recepten en ook in het Lessismore programma vond ik eigenlijk alles om te smikkelen. En dat vind ik echt bijzonder, iedereen heeft toch een andere smaak. Samen met een collega maakten we (en nog steeds) elke keer een andere lunch voor elkaar. Het is allemaal erg afwisselend en vers, heerlijk! Voor mij een goede start van het nieuwe jaar en een motivatie om gezond te eten. Binnen twee weken viel ik twee kilo af alleen doordat ik tussendoor ziek ben geweest stond het even stil. De weekenden blijven voor mij lastig, maar ik vind het super fijn om te weten dat ik in ieder geval doordeweeks goed bezig ben.

Anne D.

De 4 weken met weekmenu’s zitten erop! Ik heb er veel aan gehad en buiten dat ik 4 kilo kwijt ben, is er nog iets gebeurd waar ik erg blij mee ben: ik ben van mijn eczeem af!! Ik had nooit gedacht dat dat een gevolg zou kunnen zijn. Ik heb bij een allergoloog en dermatoloog gelopen en mijn eczeem op mijn hand zou iets zijn wat er altijd zou blijven zitten, wat zou komen en gaan en vooral weer komen. Sinds ik jullie weekmenu’s ben gestart en op deze manier geraffineerde suikers vermijd, is het volledig verdwenen! Echt helemaal top!!

Anouk H.

Heb met veel plezier (meestal dan haha) jullie dagmenu’s gevolgd. Moest wennen aan t vooraf plannen en voorbereiden. Werd minder naarmate ik alle basisspullen in huis had. Er zijn me paar dingetjes opgevallen bij bepaalde recepten maar weet t zo niet uit mijn hoofd, zal t nog ff opzoeken en laten weten maar wilde nu alvast wat foto’s van de gerechtjes delen en zeggen dat ik t echt een top E-book vind!! Zit heel erg goed in elkaar! Ik blijf dit zeker voor n groot deel volgen met nieuwe recepten als toevoegingen.

Enthousiast geworden en wil je ook aan de slag met Less is More? We hebben inmiddels 2 e-books:

– Less is More e-book #1 – download hier voor €12,50

– Less is More e-book #2 – download hier voor €12,50

Speciale prijs 2 e-books: €19!

Via deze link download je de twee e-books voor maar €19! Dat is dus een korting van €6! Zo heb je dus 8 volledig uitgewerkte weekmenu’s met de lekkerste, simpelste en slankste recepten!

2 x Less is More afslank e-book – download hier voor maar €19!

Less is More Facebookgroep

Doe je mee met Less is More? Dan is de besloten Facebookgroep ideaal! Je kunt er al je vragen aan Susanne, mij of de andere deelnemers kwijt. Wij geven je alle benodigde inspiratie en motivatie! Zie je daar! less is more facebookgroep

Liefs,

Daisy & Susanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties