Win een Weber BBQ + gezonde BBQ recepten!

Food, Win  /   - 

Wat een geluk hebben we al gehad met het zonnetje de afgelopen weken he? Dat maakt die quarantaine een stuk dragelijker, vind je niet? Zomerjurkjes, blote benen en barbecuen in de tuin. Lekker aan de slag met (nieuwe) gezonde barbecue recepten. Met als favo bijgerecht ‘du moment’: Organic Kraut.

Barbecuen met Dais

Mijn favorieten op de (houtskool) barbecue zijn by far gegrilde groentes én gepofte (zoete) aardappel. Gegrilde paprika, courgette, aubergine, venkel, rode ui. Of een champignonstick, of grote portobello’s… kom maar door! Ook een van mijn favorieten: een maïskolf op de barbecue (kook de maïskolf eerst even en daarna grillen op de barbecue). Een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere salade on the side. Mijn favoriete bijgerecht is Organic Kraut. Oftewel, zuurkool in drie onwijs lekkere smaken: chili-onion, ginger-beetroot en garlic-basil. Perfect voor bij de barbecue. Je koopt dit in kleine emmertjes bij Ekoplaza en Odin.

Organic Kraut bij de barbecue

Misschien denk jij bij zuurkool niet verder dan zuurkoolstamppot. Think again. Organic Kraut als bijgerecht maakt het barbecuefeest compleet. Het geeft net die frisse touch die het extra lekker maakt. Én de gezondheids benefits van zuurkool zijn eindeloos. Organic Kraut bevat alleen maar groenten en specerijen, met een klein snufje zout. Daarnaast een hele hoop vezels, vitamine C en vitamine B12. En de krauts bevatten maar heel weinig calorieën. Ook nog eens hartstikke gezond dus!

Win een Weber BBQ + Organic Kraut pakket!

Ik heb een te gekke winactie voor jullie. Omdat ik zo dol ben op barbecuen heb ik voor jullie in de aanbieding: een Weber Houtskool barbecue t.w.v. €179,99  + een Organic Kraut pakket in de drie smaken!

Hoe doe je mee? 

  1. Volg @ilovehealth_ op instagram
  2. Post een foto van jouw favoriete barbecue recept (met uitleg how to) en gebruik de hashtag #iloveorganickraut
  3. Maandag 1 juni maken wij de winnaar bekend. Doe je mee?

organic kraut, review, winactie, weber, barbecue

Succes!

Groetjes,

Team I Love Health

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *