WIN: 5 x Powerfood – de bestseller van Rens Kroes

Food, Health, Win  /   - 

Niet alleen ik ben groot fan van Rens Kroes’ eerste boek Powerfood, de rest van Nederland ook. Powerfood staat dan ook hoog in de bestseller lijsten. I can’t agree more! Inmiddels staat het boek al weer een paar weken in mijn boekenkast, maar vaker nog ligt ‘ie op mijn keukenblad. Diverse heerlijke, healthy recepten kookte ik al uit Powerfood. De havermout met banaan is één van mijn nieuwe favo ontbijtjes, net als haar populaire Kickstart recept. Verder kwamen de courgette bootjes, de kikkererwtensnack en een eigen variatie op haar ijslolly’s ook al voorbij. En er staan nog zo veel must-bake’s op mijn lijstje!

Goed nieuws! Ik mag namens uitgeverij Unieboek 5 keer het Powerfood boek onder jullie verloten! Scroll naar beneden voor uitleg hoe je dit fijne boek kunt winnen.

Over Powerfood & Rens Kroes

Het boek is ingedeeld in 7 recept categorieën: ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Zoals je van Rens (en mij) gewend bent zijn alle ingrediënten volledig puur. Zakjes en pakjes zijn een dikke no go in huize Kroes. Ik word erg blij van de eenvoud van de gerechten. De ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en er komen geen ingewikkelde kooktechnieken aan te pas. Dus ook als er geen Jamie Oliver in je schuilt, kun je ook aan de slag met Powerfood! Powerfood - Rens Kroes

Eerder schreef ik deze uitgebreide review over het boek Powerfood en de launch waar ik bij was. Deze lees je hier terug.

Wat moet je doen om Powerfood te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van Rens Kroes.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winaars moeilijk traceren.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De 5 winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen! 

Niet gewonnen, maar wil je het boek wel kopen? Dat kan bijvoorbeeld bij Bol.com!

Powerfood – Rens Kroes €19,99
UITGEVERIJ UNIEBOEK | HET SPECTRUM Powerfood Rens Kroes pagina's

Eerder hield Rens Kroes ook een eetdagboekje bij voor I Love Health! Heb je die al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

389 reacties

 1. Voor Janette van Rouwendaal! Elke vrijdag kookt ze een 3 gangen diner voor mij en met dit kookboek kan ik in the-healthy-way iets voor haar koken. Ze mag geen melk enz, dus dan zijn deze recepten een mooie basis. Mooi 2 in 1, zij heerlijk eten en ik een prachtig boek vol inspiratie!

 2. Ik wil heel graag dit boek winnen! Na mijn zwangerschap lekker aan de slag met een nieuwe gezonde levensstijl, zodat ik die ook kan overbrengen! En wie weet raak ik de nodige kilootjes nog kwijt! X Joëlle Brons

 3. Lieve allemaal,

  De 5 winnaars zijn bekend! Het aantal enthousiast reacties was overweldigend, echt! Jammer dat ik ‘maar’ 5 boeken mag weggeven, hoewel dat natuurlijk al te gek… maar toch! Cadeautjes geven is altijd leuk 🙂

  Maar goed, de namen van de 5 winnaars dus:
  – Kelly van Gurp
  – Dorthe Klein
  – Eveline de Haan
  – Rick Ebing
  – Emmalee Braam

  Van harte gefeliciteerd!
  Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens? Dan zal uitgeverij Unieboek zsm een exemplaar van Powerfood jouw kant op sturen.

  Voor alle andere deelnemers: BEDANKT voor het meedoen! Ook namens Rens Kroes & Unieboek.

  Groetjes,
  Daisy

 4. Ik wil heeel graag winnen omdat ik met m’n 18 jaar misschien wel jong, maar wel heel erg geinspireerd ben door Rens Kroes en haar healthy lifestyle! En het boek kan daar alleen maar verder in helpen 🙂

 5. Ik doe mee!

  Volg al een tijdje de site van Rens en ik geniet nog steeds van haar nieuwe recepten en tips. Dus ook ik ben super benieuwd naar haar boek (:

 6. Ik doe mee!! Ik ben (top) sportster en train twee keer per dag. Ik wil dit boek graag winnen om meer recepten te hebben waarmee ik mijn prestaties voor/ tijdens/na het sporten kan verbeteren. Ik wil goed eten maar niet eentonig en heb daarom dit boek in mijn boekenkast nodig! Ik hoop dat ik nog op tijd ben met meedoen…..

 7. Ik doe mee! Ik sport fanatiek en schrijf er ook berichten over voor een website waar ik stage bij liep. Echter blijft voeding nogal lastig: ik houd heel erg van eten en vind het lastig om gezond te blijven eten. Ik woon al op mezelf en vaak zijn het toch die kant en klare salades. Een beetje variatie is erg fijn! Ik ben al heel blij met de makkelijke recepten die jij post (vooral fan van je choco mugcake!), maar ik wil ook wel eens iets anders uitproberen 🙂