WIN: 5 x 100% Suikervrij Kookboek

Food, Recepten, Win  /   - 

Sinds het begin van januari zijn we met elkaar aan de #nosugar challenge begonnen: één maandlang 100% suikervrij door het leven. Lekker bezig! Ik ben hierdoor geïnspireerd door het boek 100% Suikervrij van Carola van Bemmelen. In dit boek vind je een aantal receptjes om suikervrij te eten, maar dit zijn er slechts een paar. Dit boek staat inmiddels – geheel terecht – in de landelijke bestsellerlijsten! Het was natuurlijk te verwachten, maar daarom niet minder fijn: er komt in februari een heus 100% Suikervrij Kookboek!

Over 100% Suikervrij kookboek

100% suikervrij Basiskookboek is het eerste compleet suikervrije kookboek. De recepten bevatten dus ook geen zoetstoffen of suikerproducten onder een schuilnaam. Het staat vol
eenvoudige, suikervrije recepten. Want wie elke dag suikervrij wil eten, wil niet elke dag uren in de keuken staan, toch? Het bevat meer dan 100 heerlijke, eenvoudige en betaalbare recepten. Verreweg de meeste ingrediënten komen gewoon uit de supermarkt en de gerechten zijn geschikt voor het hele gezin. Alle recepten zijn 100% suikervrij en zoveel mogelijk glutenvrij. I like!

Win 100% Suikervrij Kookboek

Omdat I Love Health deze maand in het teken staat van de #nosugar challenge, mag ik nu alvast – voordat het boek überhaupt verkrijgbaar is – 5 exemplaren verloten onder jullie! Als het boek half februari dan in de winkels ligt, komt er wellicht één kookboek jouw kant op.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! 100% suikervrij kookboek - no sugar challenge

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt in de comments onder deze blog. Kijk snel of je naam er bij staat!

Niet gewonnen? Maar wil je het kookboek alsnog graag hebben? Je kunt het boek via deze link aanschaffen. Of direct via deze shoplet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

367 reacties

 1. De winnaars van de vijf 100% Suikervrij Basiskookboeken zijn bekend!!

  Allereerst bedankt aan iedereen voor het enthousiaste deelnemen en de leuke reacties. Erg leuk om te lezen! Merci 🙂

  Maar, er kunnen er in dit geval maar 5 de winnaar zijn. De gelukkigen zijn:
  1. Maria Roose
  2. Sofie Mignolet
  3. Lisa van der Burg
  4. Nina Huisman
  5. Belinda Elshuis

  GEFELICITEERD!

  Willen jullie een e-mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens? Dank je wel.
  Alvast veel plezier van het kookboek. Laat vooral even weten wat je ervan vindt!

  Groetjes,
  Daisy
  I Love Health

 2. Ik doe graag mee! Ik probeer sinds 5 weken gezonder te leven, omdat ik me zo vaak futloos voelde. Sinds ik de geraffineerde suikers mijd en alle pakjes en zakjes heb weggedaan, voel ik me veel energieker. Ik ben zoekende naar wat wel goed voor mijn lijf is en vind veel tegenstrijdige berichten als ik Google. Daarom lijkt me dit boek een uitkomst.

 3. Superleuke actie! Ik ben al een tijdje bewuster aan het eten en aan het minderen met suiker, ik wist eerst echt niet dat het zo slecht voor je was. Met dit boek kan ik mijn kennis verbreden en de lekkere recepten uittesten! Op naar 100% suikervrij!

 4. Wat een leuke give away, bak en kook geregeld zonder suiker, maar extra informatie is altijd welkom! De kaft is al mooi vormgegeven met suikerzoete kleurtjes… ben erg benieuwd en maak graag kans op deze leuke prijs!

 5. Ik doe mee! 😀 ik eet al een tijdje zoveel mogelijk suiker vrij wat ik ook deel op mijn voedingsblog. Maar soms vind ik het toch nog lastig om suikervrije recepten te vinden en al helemaal in het Nederlands. Dit boek lijkt mij een leuk hulpmiddel! Ook om andere mensen kennis te laten maken met het suiker vrij eten.

 6. Het boek zou ik super graag willen winnen! Eindelijk wat meer duidelijkheid op gezonde voeding zonder suiker. Ik vind het zelf zo lastig. Ik hoop daarom dat dit boek mij inzicht zal geven en makkelijker maakt om een gezond eetpatroon te kunnnen nastreven.

 7. Wat een leuke actie! Ik wil graag op een gezonde manier afvallen, en een boek barstensvol lekkere en gezonde recepten is precies wat ik goed kan gebruiken!

 8. Super! Probeer ook al op me suiker inname te letten en voel me ook een stuk beter maar helemaal zonder zou super zijn zeker omdat ik wel van lekkere koekjes en snoep houd!

 9. Jaa! Ik zou het boek graag winnen! Ben op het moment aan het afvallen, en dat gaat echt super!!! Ondertussen ben ik een soort van handleiding voor mezelf aan het schrijven hoe ik bewuster kan eten, o.a, geen suikers, en andere onnodige slechte toevoegingen. Dit boek zou perfect bij mijn nieuwe levensstijl passen!!

 10. Er zit in zoveel producten toegevoegd suiker, dat ik ongemerkt veel suikers binnen krijg. Ik ben erg benieuwd hoe ik kan koken zonder al deze extra toevoegingen! En een gezondere levensstijl, wie wil dat nou niet?!

 11. Ik heb al eerder mijn suiker intake sterk geminderd maar suikervrij…blijft erg lastig. Ik kan wel wat hulp gebruiken in de vorm van een kookboek!

 12. Leuke actie! Ik doe graag mee:) ik heb PDS en moet altijd letten op wat ik eet ook als ik iets als een ‘uitzondering’ zie en weet dat ik erge last van krampen krijg. Suikers moet ik ook vermijden en ik ben nu beetje bij beetje aan het expirimenteren om gezond en lekker te koken.. (Wat erg leuk is! ) zonder suiker is nog een kunst lijkt mij! Ik zou het zo leuk vinden om me daar dan eens meer op te richten. Wie weet voel ik me dan zoveel beter in mijn vel! 🙂 , ik hoor het graag en ben erg benieuwd!