WIN || 5 x Uit Pauline’s Keuken – kookboek

Food, Win  /   - 

Yes! Hij ligt al weer eventjes in de winkels en ook ik heb ‘m eindelijk in handen: Het nieuwe kookboek van Pauline Weuring, van de succesvolle kookblog Uit Paulines Keuken. Pauline schreef eerder al de bestseller Het Voedselzandloper Kookboek (100.000 exemplaren verkocht. WOW!) maar nu was het de hoogste tijd voor een volledig eigen kookboek. Coudn’t agree more!

Hoewel Pauline niet alleen ‘healthy’ recepten blogt, zijn veel recepten wél I Love Health proof. Ik kijk dan ook graag op haar blog voor inspiratie. Het is een goede mix van super gezond tot ‘ach, een beetje suiker in een cakeje kan best’ op z’n tijd. Zo ook dit kookboek. Een groot deel van de recepten is zelfs Voedselzandloper proof. uit paulines keuken kookboek

Oké, wat staat er zoal in Uit Paulines Keuken?

Het Uit Paulines Keuken kookboek heeft diverse hoofdstukken en als we kijken naar de recepten zijn deze als volgt ingedeeld: ontbijt, lunch, diner, nagerechten, bij de koffie en bij de borrel.

Verder geeft Pauline echt een persoonlijk kijkje in haar keuken. Ze vertelt veel over zichzelf, haar passie voor food en over zaken als hoe haar dag als foodblogger eruit ziet. Haar restauranttips, tips voor het geven van een geslaagd diner, een voorbeeld van haar eigen weekmenu en meer van dat soort leuke dingen! En ja menschen… dit zijn allemaal verantwoorde recepten! uit paulines keuken kookboek

Een paar van mijn (healthy) favorieten:

Pumpkin Pie Granola, Pompoen Fritters, Arabische stoofpotje, Gepofte zoete aardappel, One pot noodles, Roze quinoa met bietjes, Zalmburger met avocadospread, Bramencrumble, Bananabread chocolat chip-muffins en de Appelplaatcake. Dit ga ik zeker allemaal snel maken. uit paulines keuken kookboek

Maar, terug naar de titel van deze blog: “WIN || 5 x Uit Paulines Keuken – kookboek”. Inderdaad, je maakt kans op één van de 5 exemplaren van dit kookboek die ik onder jullie mag verloten. Meedoen is simpel!

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Uit Pauline’s Keuken en die van I Love Health.
 2. Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder).
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou zo graag één van de kookboeken wilt winnen. De leukste redenen worden beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

Kun je niet wachten tot je gewonnen hebt? Snap ik!

Bestellen via Bol.com kan natuurlijk ook 😉

 • ISBN: 978 90 351 4311 1
 • Prijs: €19,95

Succes!

X Daisy uit paulines keuken kookboek
uit paulines keuken kookboek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

411 reacties

 1. HOERA!!
  De 5 winnaars van het kookboek van Uit Pauline’s Keuken zijn bekend:

  Anita Diepeveen
  Britt Gruntjes
  Gijs de Waal
  Marjolein Hospers
  Jill Hoppenbrouwers

  Van harte gefeliciteerd! Willen jullie en mail sturen met daarin je adresgegevens, o.v.v. winactie Uit Pauline’s Keuken? Dan stuur ik dit door naar de uitgeverij en krijg je het boek snel thuis gestuurd.
  Veel plezier er alvast van!

  Alle andere deelnemers: bedankt voor de vele leuke reactie!

  Liefs,
  Daisy

 2. Heel mooi kado voor mijn dochter die volgende week gaat bevallen!
  Supercool! Mooie lay-out, frisse kleuren. Gezond genieten is helemaal hot!!!