WIN || 5 x nieuwste kookboek Uit Pauline’s keuken: Feel Good Food

Food, Health, Win  /   - 

Jawel, hier is ‘ie dan, vers van de pers: Feel Good Food! Het nieuwe kookboek van Pauline Weuring, bekend van de succesvolle blog Uit Pauline’s Keuken. Net als voorgaande boeken, is ook deze zeker een aanrader!

In Feel Good Food staan bijna negentig lekkere recepten met simpele, voedzame en verse ingrediënten. Voor elke dag van de week staan er voldoende gevarieerde recepten in, die iedereen kan maken. Yes, jij ook. Makkelijk, maar vooral erg lekker. En dat laatste is natuurlijk hééél belangrijk!

Wat kun je verwachten van Feel Good Food?

 • Bijna 90 nieuwe (niet eerder op het blog verschenen) recepten. Allemaal recepten waar je blij van wordt, gemaakt van verse en pure ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn.
 • Lichte en vooral makkelijke recepten die iedereen kan maken.
 • Heerlijke hoofdgerechten, lunches en ontbijtjes. Maar ook ‘om je vingers bij af te likken’ weekendbites, desserts en lekkers voor bij de koffie.
 • Heel veel recepten zijn Voedselzandloper proof of eenvoudig Voedselzandloper proof te maken.
 • Heel veel mooie foto’s! Niet alleen van de recepten, maar ook persoonlijke en mooie sfeerfoto’s.
 • Persoonlijke stukken en anekdotes.
 • Handige tips en weetjes die het je nog makkelijker gaan maken in de keuken.
 • Fijne healthy hotspots zodat je altijd weet waar je naar toe moet voor een Feel Good diner of lunch.

Feel Good Food Feel Good Food

Feel Good Food

Opgelet! Dit fijne boek kun je dus winnen! ILH mag maar liefst 5 exemplaren onder jullie verloten. Mee doen is simpel.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Uit Pauline’s Keuken en die van I Love Health.
 2. Meld je aan voor de nieuwsbrief van I Love Health
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou zo graag één van de kookboeken wilt winnen. De leukste redenen worden beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

Kun jij niet wachten en wil je hem morgen al in huis hebben?

Bestellen via Bol.com kan dan natuurlijk ook;)!

 • Prijs: €19,95
 • ISBN: 9789035144828

LET OP: Deze winactie is geldig tot en met 19 oktober 2016.
Feel Good Food, pauline weuring

JE KUNT NIET LANGER DEEL NEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

X Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 reacties

 1. Pauline is echt wel een beetje mijn keuken goeroe, bij elk recept dat ze plaatst op haar blog denk ik ‘dit recept is voor mij gemaakt’. Ik heb samen met m’n moeder en zus een besloten Facebook groep waarop we recepten met elkaar delen (genaamd ‘Vreetboek’), maar ik kwam er laatst achter dat ongeveer de helft van die recepten uit recepten van Pauline bestaan.. Zegt genoeg denk ik 😉 Ik ben ontzéttend benieuwd naar het boek, want alle recepten op haar blog heb ik natuurlijk ondertussen 3x gemaakt haha!

 2. Naast mijn I love health bijbel is nog een plekje vrij en die zou ik graag willen opvullen met het Feel Good Food boek van Pauline Weuring #zokomenwedewinterzekerweldoor

 3. Tjongejonge ’t is toch wat; zit ik al de hele middag en avond te denken hoe ik toch een van de leukste redenen en reacties op het scherm krijg 😉 Whahaha…
  Uiteraard volg ik jou en pauline al tijden op facebook en bloglovin’ en nu ook via de nieuwsbrief!
  Jouw boek en Paulines voedselzandloperkookboek worden hier zeer regelmatig tevoorschijn getoverd, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje van het gevarieerde padje af ben, tot mijn eigen frustratie. Een nieuwe ‘Feel good food’boost zou me goed doen en me weer kunnen inspireren en motiveren de gezonde draad weer op te pakken.
  so fingers crossed 😉

 4. Een aantal maanden geleden ben ik een beetje van het “healthy lifestyle”-pad geraakt. Daarvoor was ik namelijk te fanatiek bezig met mijn maaltijden tracken en het werd zo’n obsessie dat mijn weegschaal en beste buddies waren en hij overal mee naartoe ging. Een eye-opener was het moment dat ik in een soort van paniek raakte toen ik mijn buddy een keer vergeten was. Ik besloot van het tracken af te stappen en op gevoel te gaan eten…en dat was me een bevrijding! Zo’n bevrijding dat de repen Tony’s niet aan te slepen waren 😉 Ik besefte dat dit andere uiterste nou ook weer niet de bedoeling was en dus ging ik wat sites en blogs af om op zoek te gaan naar wat recepten. I Love Health volgde ik al – voornamelijk ook vanwege mijn wens om naar Bali te gaan, maar dat is weer een ander verhaal – en voordat ik het wist heb ik al je blogs van begin tot eind gelezen en alle recepten die mij fijn leken opgeslagen. En dat waren ze eigenlijk vrijwel allemaal…die smoothies!! Anyhow, ik dwaal af…het komt er op neer dat ik op de goede weg ben naar een healthy lifestyle, maar dan ook écht healthy zonder dwangmatige weegschaal-sessies 🙂 Over het nieuwe boek van Uit Paulines Keuken heb ik al veel goede verhalen gehoord en ik hoop hier, naast de I Love Health- recepten, een heleboel inspiratie uit op te doen!

 5. Ik ben ontzettend gek op koken en ik probeer heel graag nieuwe recepten uit! Mijn vriend vindt dit heel leuk en is ook altijd in voor iets nieuws! Aangezien wij graag ons goed voelen bij gezond eten, maar zeker ook lekker willen eten, lijkt dit boek ons echt iets voor ons, want de titel past wel bij ons. Wij gebruiken altijd namelijk het volgende motto: Eat healthy and nice food and feel good!

 6. Dit boek mag als eerste op ons aanrecht komen te staan! 1 december krijgen we de sleutel van ons appartementje en wij kunnen niet wachten om in onze ‘nieuwe’ keuken met de recepten van Feel good food aan de slag te gaan!!

 7. ik doe zo mijn best een gezonde leefstijl te ontwikkelen, dat zo’n boek alleen maar kan helpen motiveren. Ik zou heel graag meegaan op een retreat naar Bali, ‘aar ik zit gebonden aan de schoolvakanties! Dit is een mooie troostprijs 😉

 8. Dit boek heb ik heeeell hard nodig. Misschien niet eens voor mezelf, hoewel ik uiteindelijk de voordelen ervan heb, maar vooral voor mijn partner. Die kookt namelijk elke dag 🙂 hij zou wel wat ( lees heel wat) inspiratie kunnen gebruiken. Waardoor hij wat handiger wordt in koken en we samen kunnen genieten, elke dag van de week van een heerlijke maaltijd! Ik.duim!!

 9. Feel Good Food daar word je blij van! Alhoewel ik soms ook heel blij word van food waar ik mij wat minder ‘feel good’ door voel, lijkt het mij een zeer welkome toevoeging aan mijn collectie kookboeken. Onder andere ‘Live, Love, Eat!’ maar ook ‘It’s all about food, sport, health’ staan ertussen en om een goede balans te vinden in mijn levensstijl is elk boek wat hierbij aansluit zo welkom. Laat maar komen met de feeling good (food)!

 10. Sinds de zomervakantie weer druk bezig met ‘m’n gezonde leven’. Ik heb al meerdere gezonde kookboeken, maar wanneer ik het nieuwe boek van Pauline ook heb, heb ik nog meer inspiratie!

  Dit boek zou een mooie aanwinst zijn tussen mijn andere boeken!

 11. Ik zou super graag het boek van Feel good food willen winnen!! Ben gek van gezonde en pure voeding. Ik kan ook helemaal geinspireerd raken door de mooie foto’s van eten en kan er echt uren naar kijken en geinspireerd raken. Dat zet mij weer in actie om weer wat lekkers te koken/bakken?? Altijd op zoek naar weer een ander gerecht/recept! De healthy hotspots is ook echt iets voor mij, zo kan ik weer een leuke plek spotten en uitproberen! Ben altijd bezig met eten en vindt het super interessant! Ik werk 5 dagen in de week als huishoudelijk hulp en sport 2 keer in de week. Kan daardoor altijd nieuwe inspiratie gebruiken om weer wat lekkers te maken voor m’n ontbijt/lunch/diner!

  Groetjes Shanice Hout.
  shanice_hout@hotmail.com

 12. ik zou deze graag in mijn collectie willen hebben, uit Paulines keuken heb ik ook al en ben erg benieuwd naar haar nieuwe boek!

 13. Ik vind koken onwijs leuk om te doen, als student ben ik veel bezig met gezond leven en zodoende dus eten. Bovendien wil ik mijn kookkunsten en kennis over gezond eten uitbreiden en niet met standaard recepten, maar recepten om te serveren aan familie en vrienden! De bijkomende tips over uiteten zijn uiteraard altijd welkom. Dit boek is dan zeker een aanwist!

 14. Al vaak recepten gemaakt uit het vorige boek van Pauline; ik ben verkocht! Én inmiddels al 5 kilo kwijt. Zou toch enig zijn als ik met een beetje hulp van het Feel Good Food boek de laatste 5 kilo kwijtraak?! Anyway, Pauline keep up the good work! X

 15. Ik kan hele verhalen gaan houden en tientallen redenen verzinnen waarom ik dit boek wil hebben, maar het lijkt me gewoon leuk om dit boek te winnne.

 16. Jaaaa!!! Dit wil ik winnen. Ik heb Pauline net ontdekt en al paar recepten van haar site gemaakt…Maar een boek winnen…wauw….Ik ga duimen want dan kan ik nog meer lekkere gezonde dingen maken. Nu al zin in.

 17. Ik ben altijd bezig met gezondheid en gezonde voeding. Haal al regelmatig recepten van deze sites. Heb ook een eigen bedrijf daarin. Forever FeelGood. Juist daarom spreekt de titel van dit boek me zo aan. Ik kan het boek dan ook mooi promoten op mijn website. Alles voor het goede gevoel toch? En als je elkaar kan helpen met de business is dat ook weer heel leuk. Ik hoop dan ook dat ik als een van de winnaars naar voren kom ?

 18. Ik volg Pauline al een tijdje op Facebook en twitter en Instagram! Heb haar vorige boeken ook (Het voedselzandloper kookboek en Uit Paulines keuken) dus deze past perfect in mijn collectie (ook qua kleurstelling naast mijn I love health-boek ?)!

 19. Alle recepten van Pauline zijn heerlijk en volg haar al een tijdje. Dit nieuwe boek mag bij mij niet ontbreken om nog beter zandloper proof te eten!

 20. graag zou ik dit kookboek willen winnen om toe te voegen aan de rest van mijn kookboeken. Heerlijke recepten en niet nadenken over wat je moet koken

 21. Mijn vriend en ik zijn dol op de recepten van Pauline. En gezond eten vinden we erg belangrijk. Nieuwe inspiratie is uiteraard altijd welkom. Net zoals een nieuw leuk kookboek.

 22. Naast dat ik graag wat wil aankomen wil ik graag ook het gezin meenemen met gezonde voeding! Ze zijn alleen snel bevooroordeeld… Hoop met deze lekkere recepten iets op tafel neer te kunnen zetten wat goed voor mij is en dat het gezin net zo kan meegenieten!