Weten wat je eet || Arla Naturals Yoghurt

Food, Health  /   - 

Het hoeft natuurlijk geen obsessie te worden, maar als er de keuze is tussen vers of pakjes, kiezen wij graag vers! Gelukkig zie je dat ook steeds meer terug in de supermarkt. Producten worden steeds transparanter over hun ingrediënten. Zo schreven we ook al eerder over de nieuwe lijn van Arla Naturals.

Weten wat je eet: Arla Naturals yoghurt

Met dit motto heeft Arla dus opnieuw producten uitgebracht, inclusief heldere ingrediëntenlijst. Zo laten ze zien dat ze niet te veel troep en gekkigheid in hun producten stoppen. Al eerder schreven we over de drinkyoghurt, die we ook hebben getest.. Nu hebben ze ook de yoghurt, in zelfs 3 verschillende smaken! Naast Rood Fruit en Bosfruit (zoals bij de drinkyoghurt) is er ook Mango. Deze hebben wij – met liefde – getest.

Wil jij dit deze week direct gratis proberen? Dat kan, want bij aanschaf van Arla Naturals krijg je je geld terug’, klik hier voor meer informatie.  

De test + inspi

Ten eerste: ik houd enorm van mango. In alle vormen en smaken. Van deze yoghurt word ik heel blij. Hij is echt lekker! Verder, qua ingrediënten en voedingsstoffen, is de yoghurt wel gemaakt met halfvolle yoghurt. Dat betekent dat er 1,5 gram vet in zit (alsnog niet veel). In de yoghurt zit verder geen stevia, zoals bij de drinkyoghurt. Hij is alleen gezoet met fruitextract.

Met deze mango smaak kun je ook lekker variëren. Bij ons borrelde gelijk wat foodie-inspi op, dus maakten we er een lekkere mango-yoghurt bowl van. Heerlijk!

weten wat je eet

Je kunt de Arla yoghurts gewoon bij de Appie kopen. Voor meer info kun je ook altijd kijken op de Arla site.

Ken jij de yoghurts van Arla Naturals al? Wat is je favoriete smaak? Leuk als je ons dit laat weten in de comments hieronder!

Xx

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie