What’s New – oktober 2016

Food, Good Food Spot, Sport  /   - 

Ondanks de heerlijke nazomer, is de herfst nu toch echt begonnen. Helaas – vinden wij als summer lovers wel een beetje. Maar gelukkig staan er ook weer een paar gezellige wintermaanden op ons te wachten. Net als deze nieuwe en hippe dingen die we graag met jullie delen, in deze what’s new oktober!

TomTomTouch

Een sporttracker overbodige luxe?! Absoluut niet. Als je veel beweegt, graag doelen stelt of je progressie wil bijhouden is het een echte musthave. Er zijn inmiddels allerlei soorten en maten sporttrackers op de markt.

Maar deze nieuwkomer van TomTom is wel een heel bijzondere. De TomTomTouch houdt niet alleen (zoals alle andere trackers) je tijden, afstanden, hartslag, slaapritme en calorieën bij, maar meet ook met 1 druk op de knop je vetpercentage en spiermassa. Echt een toevoeging als je het mij vraagt! Zo kun je namelijk nog nauwkeuriger jouw vooruitgang bijhouden. En dankzij het subtiele design (lees: niet lomp) en het touchscreenschermpje kun je deze gadget heel makkelijk bedienen! Is dat handig of is dat handig!? Prijs: €149,95 en verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. sporttracker, fitnesshorloge, trainen, hardlopen. fitness, TomTom

Life in Balance: Het nieuwe boek van Donna Hay!

Jawel, daar is ‘ie dan…hét nieuwe kookboek van Donna Hay! Was je nog niet verliefd op de boeken van Hay, dan word je het bij deze wel. Weer een geweldig boek! Al meer dan 20 boeken heeft ze uitgebracht, stuk voor stuk bestsellers, en dat snappen we bij ILH wel. Hay staat wereldwijd bekend om haar heerlijke maar makkelijk te volgen recepten en de mooi gestylde foto’s, maar echt, alleen daarom is het boek al de moeite waard.

Life in Balance staat vol lekkere én gezonde receptjes. Donna leert je koken met pure en verse ingrediënten. Het boek is overigens niet alleen geschikt voor de betere kokers, maar juist ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. Zo worden de recepten afgewisseld met interessante stukjes over verschillende groenten, granen, zaden en noten. Een echte aanrader dus :)! Je koopt het boek o.a. bij Bol.com. Of kijk het boek in via deze link!

Life in Balance, boek, health,

Under Armour Healthbox

Oke, met fitnesstrackers en sportwachtes zijn we inmiddels bekend. Maar een Healthbox? Daar hadden we bij ILH niet eerder van gehoord. Under Armour (UA) heeft sinds kort, in samenwerking met HTC, een eigen Healthbox ontwikkeld. Dit is het eerste Connected Fitness-systeem ter wereld, zo hebben we ons laten informeren. Door middel van een zeer innovatief systeem kun je je vooruitgang op het gebied van gezondheid en fitheid naadloos en nauwkeurig meten. Maar dan bedoelen we dus ook écht nauwkeurig. Deze Healthbox van UA bestaat namelijk uit een waterdichte sporttracker, een hartslagband en een weegschaal. Deze drie apparaten komen samen in de UA Record app, waar zo’n beetje alles wat je doet wordt bijgehouden en gemeten. Maar wat (los van het super mooie design) maakt het nu zo bijzonder? Zoals ik net al schreef, bestaat deze Healthbox uit drie aparte apparaten, met allen een eigen functie:

  • De UA Band: Dit is de sporttracker die automatisch stappen telt, afstand, hartslag in rust en slaap, calorieën en de duur van je workout bijhoudt.
  • De UA Hartslagband: Een zeer nauwkeurige en mooie hartslagmeter die je bijna niet voelt tijdens het trainen.
  • De UA Weegschaal: Vooral deze is erg hightech. Het is een ronde weegschaal die werkt via wifi en bluetooth. De weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage en je vorderingen qua gewicht.

Al deze apparaten werken dus via de UA Record app. Hier krijg je een totaalinzicht van jouw gezondheid op basis van slaap, fitheid, activiteit en voeding. De app is makkelijk, duidelijk en snel. Vooral heel handig dat je alles in één oogopslag kunt zien! Check vooral even deze video op de site van UA. Te gek! Prijs: €449,-

Under Armour Healthbox
Bron: Google

SNCKBR 2.0 Kinkerstraat

Heb jij hippe en healthy SNCKBR al een bezoekje gebracht? Niet?! Dan zou ik dat maar eens doen. Hét bewijs dat gezond en lekker heel goed samen gaan. Echt een heerlijk eettentje! En dat vinden er blijkbaar meer, want door het succes van hun eerste vestiging in de Van Woustraat openen ze nu een SNCKBR 2.0 in de Kinkerstraat (beide Amsterdam). Hetzelfde concept, maar dan in een nieuw en nog beter jasje.

SNCKBR ontstond vanuit de filosofie dat de traditionele snackbars in het huidige straatbeeld vervangen moesten worden door iets nieuws, iets beters. Een casual dining restaurant, zoals ze  zichzelf ook wel noemen, dat lekker en gezond eten combineert. Geen ongezonde hap, maar pure en verse gerechten. Geen quilty pleasures, maar healthy pleasures. En zondigen wordt gezondigen. Dit klinkt ILH natuurlijk als muziek in de oren. Net als het menu: ‘The Hummus Superbowl, ‘Zucchini Spaghetti’, ‘Octopussy’ en ‘The Butcher’s Choice’. It’s the good, the bad and the healthy.  Zelfde voor de dranken: van een lekker koud biertje tot een heerlijke superfood cocktail. Kortom, een GWLDG restaurant dat helemaal ILH proof is! Kinkerstraat 106 Amsterdam it is!

SNCKBR

SNCKBR

SNCKBR

Liefs!

Mirte & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie