WIN || 5 x nieuwste kookboek Uit Pauline’s keuken: Feel Good Food

Food, Health, Win  /   - 

Jawel, hier is ‘ie dan, vers van de pers: Feel Good Food! Het nieuwe kookboek van Pauline Weuring, bekend van de succesvolle blog Uit Pauline’s Keuken. Net als voorgaande boeken, is ook deze zeker een aanrader!

In Feel Good Food staan bijna negentig lekkere recepten met simpele, voedzame en verse ingrediënten. Voor elke dag van de week staan er voldoende gevarieerde recepten in, die iedereen kan maken. Yes, jij ook. Makkelijk, maar vooral erg lekker. En dat laatste is natuurlijk hééél belangrijk!

Wat kun je verwachten van Feel Good Food?

 • Bijna 90 nieuwe (niet eerder op het blog verschenen) recepten. Allemaal recepten waar je blij van wordt, gemaakt van verse en pure ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn.
 • Lichte en vooral makkelijke recepten die iedereen kan maken.
 • Heerlijke hoofdgerechten, lunches en ontbijtjes. Maar ook ‘om je vingers bij af te likken’ weekendbites, desserts en lekkers voor bij de koffie.
 • Heel veel recepten zijn Voedselzandloper proof of eenvoudig Voedselzandloper proof te maken.
 • Heel veel mooie foto’s! Niet alleen van de recepten, maar ook persoonlijke en mooie sfeerfoto’s.
 • Persoonlijke stukken en anekdotes.
 • Handige tips en weetjes die het je nog makkelijker gaan maken in de keuken.
 • Fijne healthy hotspots zodat je altijd weet waar je naar toe moet voor een Feel Good diner of lunch.

Feel Good Food Feel Good Food

Feel Good Food

Opgelet! Dit fijne boek kun je dus winnen! ILH mag maar liefst 5 exemplaren onder jullie verloten. Mee doen is simpel.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like de Facebook page van Uit Pauline’s Keuken en die van I Love Health.
 2. Meld je aan voor de nieuwsbrief van I Love Health
 3. Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij nou zo graag één van de kookboeken wilt winnen. De leukste redenen worden beloond…
 4. Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

Kun jij niet wachten en wil je hem morgen al in huis hebben?

Bestellen via Bol.com kan dan natuurlijk ook;)!

 • Prijs: €19,95
 • ISBN: 9789035144828

LET OP: Deze winactie is geldig tot en met 19 oktober 2016.
Feel Good Food, pauline weuring

JE KUNT NIET LANGER DEEL NEMEN AAN DEZE ACTIE! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT. KIJK SNEL OF JE GEWONNEN HEBT!

X Daisy & Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84 reacties

 1. JAWEL DIT ZIJN DE 5 WINNAARS :
  Lisa Postma, Maria Maas, Yvonne van Dooren, Petra Quist en Marjolein Hof
  Gefeliciteerd dames, en veel plezier met dit mooie boek!

  Er wordt contact met jullie opgenomen, dus hou je mail goed in de gaten.

  Alle andere deelnemers: dank voor alle leuke reacties!

  Liefs,
  ILH

 2. Nu ik een lief klein baby’tje in mijn buik heb, moet ik er erg opletten wat ik eet.
  Zowel voor mezelf, als voor het kleintje in mijn buik 🙂
  Ik kijk voor inspiratie zo nu en dan op Pauline’s haar site, ze heeft zulke lekkere recepten!
  Ik volg jullie allebei op Facebook 🙂

  Liefs Lisa Postma

 3. Als drukbezettende vrouw moet ik door de weeks snel en makkelijk koken wat niet veel tijd moet kosten. Vaak eten we hetzelfde en gaat het vervelen. Ik zou graag inspiraties willen opdoen uit het boek. We gaan voor gezonde en snelle maaltijden.

 4. Zou dit boek graag aan mijn oudste dochter schenken. Want ik kan niets mooiers bedenken. Dan haar weer gelukkig te zien. Gedaan met al het gesnik en gegrien. Op haar gezicht een vrolijke lach. Oh als ik dat toch eens beleven mag!

  Vrijdag is ze jarig en ik hoop op een vleugje feest. Dan is de moeite van deze vader niet voor niets geweest. Good food & feeling good daar draait het om. Vandaar dat ik even als dichter langskom. In de hoop mijn meis blij te maken. Iets kleins misschien vergeleken met wereldse zaken.

  Voor mij echter GIGANTISCH groot. Vandaar dat ik hier mijn hart “uitstoot”. Ze verdiend het om verwend te worden. Ik zou zelf ook uitkijken naar lekkere borden. Vol met gerechten uit dit kookboek gevuld. Maar met mijn dochters geluk ben ik het meest verguld!

 5. Wanneer ik sinds lange tijd weer eens op bloglovin’ kijk en ik vooral steekwoord gewijs aan het kijken ben. Want niet alle artikelen van de blogs die ik volg wil ik lezen. Maar wanneer ik de titel van dit artikel zie ben ik nog niet warm. Maar wanneer ik de gebruikte tags zie word ik wel warm. Want wie wil er nou geen feel good gevoel krijgen bij koken of bij een kookboek? Ik wil dat wel! Op dit moment ben ik namelijk een strijd aan het voeren met mijn kg’s wat nou de beste methode is. Maaltijden overslaan, van die snelle maaltijden zijn niet de oplossing en snoep is al helemaal geen vervanger. Al vind ik koken écht leuk. Maar ik vind kookboeken best prijzig. En daarbij, welke is geschikt? Na het lezen van deze blog zou ik dit boek wel in mijn keukenkastje willen hebben staan,naast of onder jouw ilovehealth. Jouw boek heeft mij al een goede zet gegeven naar een gezondere leefstijl. Ik ben er nog niet maar ik ga wel de goede richting op. En zou Pauline mij ook kunnen helpen om in de juiste richting te blijven gaan, ik hoop het!
  Dit is eigenlijk al best wel een lang verhaal voor een dyslect en nu ga ik iets doen wat ik makkelijker vind, duimen draaien en mijn mailbox in de gaten houden…
  En potjandorie, waarom zit jij toch regelmatig op Bali, je maakt mij daar best wel jaloers mee. Surfen, mooie maaltijden, zee, zwembad en reizen! Schrijf je daar ook binnenkort een boek over 😉

 6. Het liefst zou ik in Pauline’s keuken staan en samen met haar koken, maar met haar boek wordt het in mijn keuken vast bijna zo gezellig en hopelijk de gerechten net zo lekker als ze er bij haar uitzien!