What’s new januari 2020

Food, Good Food Spot, Health, Life, Sport  /   - 

De eerste What’s new van 2020! Het is januari en dus gaan we met zijn allen aan de slag met de goede voornemens. Van Dry january tot Vegan january (yep, it’s a thing), gezond eten, knallen in de gym: happy en healthy het nieuwe jaar in. Deze What’s new past daar perfect bij. Met d√© place to be als jij deze maand geen alcohol drinkt, de nieuwste/vetste/tofste sportschool van Amsterdam, het eerste vegan sushi restaurant en de leuskte healthy shop-spot in de 9 straatjes. Zo is januari 2020 een feestje ūüėČ

Dry january bar

In Amsterdam opende 3 januari de allereerste alcoholvrije bar van Nederland: Bar 0.020. Gedurende Dry January is deze bar geopend, met een knallende afsluiting op 1 februari voor iedereen die die alcoholvrij de maand is doorgekomen. Bar 0.020 helpt je bij jouw goede voornemen om de maand januari de wijntjes te laten staan. En net zo gezellig als in een niet-alcoholvrije bar. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen. En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam! Ga jij een kijkje nemen?

Bar 0.020, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam

Bar0.020, dry januari

Vegan sushi bij ‘Plant based sushi’

Het eerste vegan sushi restaurant van NL heeft haar deuren geopend: Plant Based sushi. Yum! En dan hebben we het niet over maki’s met komkommer en avo, wat dacht je van een ‘truffelrol’ met spinazie, mango, komkommer, miso en veganistische truffelkaassaus. HALLO?! Wij hebben het nog niet getest, maar dat gaan we zeker snel doen.

Plant Based sushi, Admiraal de Ruijterweg 331- Oko Cultural Meeting point, Amsterdam 

The Workout Lab

Wie weet ben jij al bekend met een van de leukste sportscholen van Amsterdam, namelijk The Workout Studio. Ik zeg niet voor niets een van de, want vanaf januari opent The Workout Lab. Een te gekke, nieuwe sportschool. Je kunt er terecht voor de tofste workouts, PT, fysio and even more. Wij hebben alvast een kijkje achter de schermen gekregen en het ziet er écht TE GEK uit. Houd hun insta vooral in de gaten want dit is de nieuwe place to be.

Healthy Belly

Healthy Belly in de 9 straatjes is dé nieuwe healthy hotspot. Hier kun je terecht voor écht gezond maar onwijs lekker eten. Wat dacht je van vegan banana oat pancakes, tempeh salade, good old avo toast en acai bowls? En dat niet alleen! Healthy Belly is ook een toffe shop-spot.  Van boeken, interior hebbedingetjes tot de mooiste sustainable sieraden. Hier kun je uren rondkijken.

Healthy Belly, Huidenstraat 23, Amsterdam. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Healthybelly Amsterdam (@healthybelly_ams) op

 

Hebben jullie nog nieuwe ontdekkingen gedaan in januari 2020? Laat het weten in een reactie!

Liefs, ILH redactie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *