Durf jij je witte was met een (tijger)printje te wassen?

Life  /   - 

Ik ben absoluut team tijgerprint. Voor mezelf en voor Izzy. Sowieso is mijn kast een fleurige boel van kleur en printjes. Naast goede zwarte en witte basics. Kleur en printjes fleurt zo lekker op. Het enige nadeel: altijd aparte wasjes moeten draaien. Hoe dol ik ook ben op tijgerprint, van een vaag printje/bruinachtig kleurtje in m’n witte was ben ik dan weer niet zo’n groot fan. Eigenlijk hartstikke zonde, elke keer die aparte wassen draaien. Natuurlijk niet heel milieuverantwoord. Gelukkig heb ik daar dus de oplossing voor gevonden: K2R Colour Catcher. Zo kun je witte  en bonte was samen wassen zonder dat kleuren overlopen.

Spoiler: jij kunt dit gratis testen als testpanel van K2R Colour Catcher voor I Love Health! Onder aan deze blog lees je hoe en wat.

Before vs. After

Ik gebruik K2R Colour Catcher als volgt: ik gooi een K2R Colour Catcher doekje bij mijn gemengde witte en bonte was en voila: schone was zonder overloop van kleuren. Het doekje werkt door een unieke technologie, als een magneet vangt het alle kleine kleurdeeltjes in het water op. De extra absorberende vezels zorgen ervoor dat de doekjes geschikt zijn voor wassen op alle temperaturen. En zo komt het dus niet meer terecht op je witte was. Eerst zien, dan geloven? Snap ik. Zo sta ik er ook vaak in. Het bewijs is gelukkig goed terug te zien op het doekje. Op deze foto’s zie je het doekje before het draaien van de was vs. hoe het doekje uit de was komt. Geloof je me al? 😉

k2r colour catcher

Sustainability

Door K2R Colour Catcher bespaar ik dus tijd én geld, omdat ik nu gemengd kan wassen. Maar dat niet alleen, het is ook beter voor het milieu. Waar ik eerst altijd meerdere kleine(re) wasjes moest draaien voor mijn verschillende wasjes, kan ik nu alles bij elkaar doen. Dat betekent dus minder wassen –> minder waterverbruik en dús beter voor het milieu. En zowel het K2R Colour Catcher doekje als de kartonnen verpakking zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gerecycled.

Daarnaast blijven de kleuren van je was langer mooi. Want je ziet het misschien niet direct, maar bij elke wasbeurt blijven er minuscule verfdeeltjes achter. Na een aantal wasbeurten blijft er een laagje kleurdeeltjes op je kleding liggen, waardoor de kleur haar helderheid verliest. K2R Colour Catcher vangt deze verfdeeltjes op vóórdat ze zich kunnen hechten aan een kledingstuk. En naast dat kleuren mooi blijven, blijft wit ook langer wit. Geen grijze gloed meer dus. Zo hoef je minder vaak nieuwe t-shirts te kopen omdat je oude verwassen zijn. Win, win, win dus!

Wil jij K2R Colour Catcher ook testen?

[Deze actie is momenteel afgelopen. Je kunt je niet meer aanmelden]

Ik ben dus heel erg benieuwd wat jullie vinden van K2R Colour Catcher! Eens kijken of jullie net zo enthousiast zijn! Ik zou het super leuk vinden om mijn ervaringen te delen met anderen. Of om juist jouw ervaring te horen. Ik wil je daarom vragen of JIJ samen met mij K2R Coulour Catcher wil testen? En dat kan, voor nop, via ILH!

Meld je aan en vertel waarom jij graag K2R Colour Catchen wil testen. Als je geselecteerd wordt, ontvang je thuis een pakket waarmee jij aan de slag kunt. Vervolgens deel jij jouw (eerlijke) ervaring en mening op social media. Lijkt het je leuk? Je kunt je nu aanmelden via deze link!

Liefs,

Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *