Net zo strak als Doutzen

Food, Sport  /   - 

Altijd al willen weten wat Doutzen Kroes doet om in vorm te blijven? Ze heeft het in het januari-nummer van de Britse Vogue verklapt: touwtjespringen, boksen en drie gezonde shakes per dag.

Doutzen sport buiten, bokst en springt touwtje

Om in shape te blijven, sport Doutzen Kroes heel wat af. Het liefst buiten, zo blijkt. “Ik sport liever in de frisse lucht dan in een sportschool waar je andermans adem inademt. Wanneer ik in New York ben, dan ga ik vaak hardlopen langs de Hudson River.”

“Maar daarnaast doe ik ook veel aan boksen en touwtjespringen. Ik houd van zware trainingen en flink zweten, dus mijn beste workouts zijn meestal cardio. Pilates doe ik om te stretchen en voor mijn houding, maar ik ben er niet dol op. Mijn springtouw neem ik trouwens altijd mee, overal waar ik naartoe ga.”

Shakes Chia zaad smoothie

Behalve dat Doutzen veel sport, is ze ook veel bezig met goede voeding. Zo maakt ze iedere ochtend drie shakes. “Als ik wakker word, pers ik eerst een citroen, een grapefruit en een sinaasappel voor mijn man, mijn zoon en mezelf.”

Daarna is de tijd voor de volgende shake: een mix van green power, wheatgrass, chia seeds en water. “Het is vies, maar je moet het in een keer opdrinken. Voor mijn derde shake blend ik een banaan, chai seeds, cacaobonen en camu en maca oils. Ik zit na deze drie shakes altijd vol. Daarna ga ik naar mijn werk en neem ik nog een normaal ontbijt.”

Het is dus duidelijk wat je moet doen om ook zo’n figuur als Doutzen te krijgen. Touwtjespringen, boksen, hardlopen, pilates, cardio en drie speciale shakes per dag.

Bron: Grazia.nl

Workout video Doutzen Kroes

Benieuwd hoe Doutzen écht traint en wil jij dat ook wel eens proberen? In deze video laat Doutzen samen met haar personal trainer zien hoe je je core traint. Alle oefeningen zijn gericht op het krijgen van een strak bovenlijf. We love… Denk bijvoorbeeld aan de veelal gehate, maar o zo effectieve plank, XCO-achtige oefeningen met een klein gewicht en natuurlijk touwtje springen. Want daar zweert onze Doutzen bij. En als het goed genoeg is voor Doutzen, is het ook goed genoeg voor ons!

Watch & learn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *