Motivation Sport Monday + onze favo post workout snack

Food, Sport  /   - 

We weten allemaal hoe belangrijk, en lekker, het is om te bewegen/sporten. Je voelt je fitter, bent energieker en kunt je hoofd leegmaken. Maar wij, van team ILH, weten ook als geen ander dat het soms lastig is om motivatie te verzamelen. Wij vertellen jou onze sport-life-hack én delen onze favo after-workout snack: Mini Babybel. Je weet wel, dat superkaasje waar je ongetwijfeld leuke childhood memories aan hebt.

Onze sport-life-hack

De motitvatie om te sporten is soms ver te zoeken. Ja, heus ook bij team ILH. Helemaal nu het ’s ochtends pas zo laat licht is, en ’s avonds ook al vroeg donker wordt… Komt toch iets minder lekker je bed uit, of van de bank af 😉 Onze tip? Direct uit werk door. Hup, sportpakkie mee naar kantoor en aan het einde van je werkdag: gaan met die banaan. Zo kun je gelijk je werkdag een beetje van je af sporten. Dat werkt zo: ’s ochtends vroeg stop je een sportsetje in je werktas. Aan het einde van de dag verwissel je je fleeky outift voor je sportpakkie en hup, zo door naar de gym. Zo voorkom je dat je toch op de bank eindigt (met een zak pepernoten….).

Favo after-workout snack

Na het sporten op naar huis en koken. Het enige waar we dan tegenaan lopen…. Een soort hongerklop van hier tot Tokio. Je weet wel, wat die échte sporters altijd hebben. 😉 Maar je moet nog naar de supermarkt om dat healthy recept op tafel te zetten, en het voelt toch not so fitgirl om een pizza te laten bezorgen als je net  een stomende sportsessie achter te rug hebt. Ik geef je een tip. Ik heb namelijk mijn ideale after-workout snack gevonden. Misschien ken je dit superkaasje nog wel van vroeger. Mini Babybel is namelijk hét ideale tussendoortje na het sporten, om wat extra eiwitten binnen te krijgen én om je (hartige trek) even te stillen.

Mini Babybel #superkaasje

Die heb ik dus altijd in de koelkast liggen. Mini BabyBel is 100% echte kaas, gemaakt van 98% melk. Zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen én rijk in calcium en vitamine B12. Een echt superkaasje! Leuk (want zeg nou zelf, iedereen haalt voldoening uit dat rode randje was wegtrekken en het ronde kleine kaasje te openen, die childhood memories waar ik het eerder over had!!!), lekker én verantwoord. Loop dus vooral even langs het kaasschap voor dit verantwoordde tussendoortje voor na het sporten.

Wat is jouw ultieme sport-life-hack? Deel het met ons in een reactie! babybel, superkaasje, after workout snack

Liefs, team I Love Health

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. In een gewoon stuk jonge kaas zitten dezelfde ingredienten (melk zout, zuursel en stremsel). De prijs van een blok kaas is gemiddeld zo een 11 euro/kilo. Babybel is 18 euro/kilo. You do the math.