8 x de leukste Instagram accounts om te volgen!

Food, Health, Sport  /   - 

Wanneer ik een loos momentje heb op een dag, zit ik hoogstwaarschijnlijk op Instagram. Soms ben ik domweg aan het scrollen uit verveling, maar soms ben ik ook heel bewust op zoek naar nieuwe inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan inspiratie voor een outfit, receptje of vakantiebestemming. Of ik ga op zoek naar een account waar ik vrolijk van word en mij juist heel veel motivatie geeft. In deze blog zetten we onze 8 favo Insta accounts voor je op een rij.

1. Plant based Hawaii @eartyandy

Mocht ik ooit moeder worden, dan is zij mijn voorbeeld! Als je haar insta bekijkt snap je helemaal waarom!

2. Celeste Barber @celestebarber 

Te hilarisch dit account. Celeste geeft een hele leuke en vooral grappig draai aan het te perfecte social media wereldje. We love it! Lees hier onze hele blog over dit account!

3. Alana Blanchard @alanarblanchard

Word jij ook vrolijk van mooie surf foto’s? Dan vind je dit account vast leuk! Alana is een professioneel surfster en onder andere model voor Ripcurl en Billabong. Mocht je een dagje van beroep willen ruilen Alana, dan houden Daisy en ik ons aanbevolen;)!

4. The Bucket List Family @thebucktlistfamily

Nog zo’n happy travel family! Baan op gezegd, ze verkochten alles wat ze hadden en besloten om met z’n viertjes de wereld rond te trekken! #goals

5. Steph Smith @stephanieclairesmith

My body motivation! Het subtiele gespierde lichaam van Steph Smith, vind ik heel mooi.

6. Katie Ormerod @ormerodkatie

Voor de wintersporters onder ons: Katie Ormerod! Deze blondine snowboard voor Red Bull, en weet heel goed haar weg te vinden op de pistes. Foto’s en filmpjes met spectaculaire stunts vullen haar insta. Super tof!

7. Julie Sarina @Sincerlyjules


Ik ben absoluut geen mode kenner, dus dat er tegenwoordig een overload aan fashionbloggers is, doet mij deugd. Ik vind het heel handig om zo nu en dan even te checken wat hip is en wat niet. En deze stijl van Julie vind ik helemaal leuk! Nonchalant, sportief, vrouwelijk en lekker beachie!

8. Healthy & Delicious  @healthydeli

Respect voor de kok én fotograaf achter dit account. Heerlijke gerechten, die ze ook nog eens knap op de foto hebben gezet. Hier haal ik regelmatig inspiratie voor receptjes vandaan.

Welk account moeten we volgens jou echt volgen? Hoe meer inspiratie, fun en motivatie , hoe beter!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie