Koelkast koekeloeren bij .. ILH’s Lindelotte

Food  /   - 

Na Mirte en Daisy ben ik aan de beurt om jullie een kijkje te geven in mijn koelkast. Ik heb ervoor gekozen om jullie een kijkje te geven in de koelkast van mijn studentenhuis, wat betekent dat het een ‘kijkje op mijn plankje’ is. 😉 Ik moet overigens bekennen dat deze kleurrijke keuken (helaas) niet onze keuken is… Maar wél een stuk fotogenieker! De basis in mijn koelkast is altijd wel redelijk hetzelfde: zuivel, groente, fruit, broodbeleg, maar kan wel flink variëren in wat er ligt.

Kijkje in de koelkast bij… Lindelotte

loelkast, kijkje in de koelkast

Oké, ik heb wel even een reorganisatie gedaan en alles iets netter neergezet, maar dit ziet er best oké uit toch? Wat staat er allemaal op mijn plankje:

Cottage cheese: Dit heb ik bijna altijd in huis. Ik vind cottage cheese lekker op brood of op crackers, maar ook met wat fruit als tussendoortje.

Zongedroogde tomaatjes: (verstopt links achterin) Deze heb ik laatst gebruikt voor een recept en staan nog steeds in de koelkast. Lekker voor door een salade!

Pindakaas: Ik bewaar mijn pindakaas, op aanraden van mijn pindakaas-verslaafde huisgenoot, vaak in de koelkast. Veel mensen vinden dit heel gek! Hier heb ik overigens laatst een heel grappig artikel over gelezen toen ik op zocht of pindakaas in de koelkast bewaard kan worden (guilty).

Sojayoghurt: Ik heb eigenlijk altijd sojayoghurt in huis. Ik kan niet zo heel goed tegen melkproducten dus ik probeer dit altijd af te wisselen met een plantaardige variant.

Hummus: Ik ben gek op hummus! De ene keer heb ik naturel in huis, dan weer met zongedroogde tomaat. Nu is het toevallig bietenhummus. Mijn favoriete smaken zijn overigens de hummus varianten van AH!

Tony Chocolonely: Normaal ligt deze op mijn kamer maar deze dagen is het best wel warm dus heb ik mijn grote vriend veilig gesteld in de koelkast.

Groente en fruit: Ik heb áltijd groente en fruit in huis. Standaard heb ik worteltjes, komkommer of tomaatjes liggen om tussendoor te snacken. Afhankelijk van wat we die avond gaan eten, koop ik andere groenten. Wat betreft fruit heb ik vrijwel altijd appels en/of bananen in mijn koelkast liggen. In de diepvries heb ik vaak ook nog bevroren bessen! Bij mijn ouders heb ik qua fruit wat meer variatie haha.

Plantaardige melk: Ik heb altijd plantaardige melk in huis. Dit vind ik lekker door m’n havermout of om pancakes mee te maken. De ene keer heb ik amandelmelk, dan havermelk etc. Nu had ik toevallig peanut drink, een van de nieuwe smaken van Rude Health.

Eieren: Deze gebruik ik het liefste om een mug cake mee te maken of een gekookt eitje op een cracker of broodje.

Dat was mijn plankje! Vooral voor een studentenkoelkast best netjes denk ik zo. Wat vind je allemaal bij jullie in de koelkast? Laat het mij weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *