Vandaag geven wij jullie een kijkje in de koelkast van ons ontzettend gezellige kantoor. Ons kantoor is een mengelmoes van freelancers en iedereen is gek op gezelligheid. Samen lunchen is vaste prik en dus staat onze koelkast overvol met lekkere (en vaak ook nog eens gezonde) dingen. Nu hebben jullie het geluk dat er net boodschappen zijn gedaan, dus bij deze: onze goed gevulde kantoor-koelkast. 🙂
We beginnen bovenin:
- Hummus, hummus, hummus: laat het duidelijk zijn dat wij hier op kantoor gek zijn op hummus.
- Eieren: Ook een eitje gaat er wel in! Gekookt op een cracker of gebakken eitje op brood. Mmm..
- Plantaardige melk: Deze zie je behalve op de bovenste plank op wel meer plekken in de koelkast. Op dit moment hebben we de nieuwe smaken van Rude Health. Spot jij alle 6 de pakken?
- Hüttenkäse: Vooral in combinatie met hummus een favoriet.
- Parmezaanse kaas: Lekker om te raspen over je belegde broodje!
- Bietjes: Achterin verstopt vind je een pakje bietjes, net als op de onderste plank. Er komt een lekkere spread online met bietjes (coming soon) waar nog wat van over was.
- Geitenkaas: Cracker + geitenkaas + honing + pijnboompitjes. Need I say more?
- Linzen: In het witte bakje zitten wat linzen die nog over zijn van een recept. Er wordt veel gekookt op kantoor en natuurlijk gooien we restjes niet weg, maar eten wij het gewoon later lekker op.
- Kaas: Oude kaas, jonge kaas, plakken geitenkaas.. Je vindt het hele kaasassortiment terug bij ons in de koelkast.
- Plantaardige biefstuck: Tussen de eieren en de kaas ligt de nieuwe plantaardige biefstuck. Deze vleesvervanger van Vivera is net nieuw en wij waren benieuwd hoe die smaakt.
- Watermeloen: Ook deze hebben we voor een zomers recept in de koelkast liggen. Stay tuned..
- Kikkererwten: Een restje van een recept. Doen we daarna gewoon door de salade of op een rijstwafel met hummus!
- Zilvervliesrijst: Same old story.
- Yoghurt: Soms schiet ontbijten erbij in en dan gebeurt het hier op kantoor of als tussendoortje.
- Mosterd: Heb je wel eens een snelle dressing gemaakt met mosterd? Aanrader!
- Bietjes: Nog wat overgebleven bietjes.
- Salade: Een heerlijke salade die nog over is van gisteren.
- Avocado: Er liggen in de koelkast zeker een stuk of 5 avocado’s (verstopt in de groentela). De eeuwige struggle met (over)rijpe avocado’s is óók bij ons een dingetje. Hier was iemand te ongeduldig, dus hebben we de avocado weer netjes dichtgemaakt met een folietje.
- Kiemgroenten: Als topping op een broodje/cracker/rijstwafel of door de salade, lekker pittig!
- Groentela: De groentela ligt vol met allerlei verschillende soorten veggies: tomaten, komkommer, spinazie, verse kruiden.
Laten we vooral de deur niet vergeten!
Bovenin zie je nog een verdwaald ei en 2 stukjes boter.
- Pepers: Eerlijk gezegd zie ik deze niet vaak voorbijkomen…
- Sapjes: Een biologisch aardbei- en perensapje.
- Ketchup: Worden er tosti’s gegeten? Dan staat er standaard ketchup op tafel.
- Zilveruitjes en augurken: Iets met Daisy en zwangerschapscravings…? 😉 Haha nee hoor, Daisy zit niet de hele dag aan de augurken op kantoor.
- Sladressing: Wij zijn dol op zelfgemaakte dressings, maar soms is het dit gewoon makkelijker.
- Limonade: Hier valt niet veel bijzonders over te zeggen. Af en toe een smaakje aan je water geven kan best!
- Champagne en wijn: Is het al tijd voor de vrijmibo?
PFOE… Dat is nog eens andere koek dan mijn studentenplankje. Hopelijk vonden jullie het leuk om een exclusief kijkje te nemen in onze kantoor koelkast. Is jullie iets heel geks opgevallen of mis je iets? Laat het ons weten in een reactie!
Liefs, Lindelotte
1 reactie