Heb jij deze nieuwe kookboeken al gespot?

Food  /   - 

De afgelopen tijd zijn er weer een hoop nieuwe kookboeken verschenen. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen zijn wij dol op kookboeken. Zo zette Lindelotte een tijdje geleden al haar favoriete voor jullie op een rijtje. Nu hebben we wéér zo’n fijn lijstje met de leukste, nieuwe kookboeken die er de laatste tijd zijn verschenen.

Nieuwe kookboeken

Uit huis met Jet – Jet van Nieuwkerk

Jet heeft weer een super leuk boek uitgebracht! En wat zijn we trots!!! We hebben haar maanden zien zwoegen op dit meesterwerkje. Dit keer staat haar boek vol met tips en recepten voor iedereen die uit huis gaat of al op zichzelf woont en wel wat tips kan gebruiken. Een echte must have, want naast heerlijke recepten staat haar boek ook vol met mooie foto’s en te gekke illustraties. Voor alle studenten die houden van een leuk en gezond leven, maar natuurlijk wel alles behalve saai. Je koop Jet haar boek hier voor €22,50.

The Health Guide – Mirte Gratama

Jawel, The Health Guide is geschreven door onze eigen topper Mirte. Zij bracht voor haar afstudeerproject een guide uit vol met tips en tricks voor een gezonde lifestyle. Het boekje staat vol met informatie, persoonlijke ervaringen, work-outs en lekkere recepten! Je vindt haar boek op Bol.com voor €9,95.

The Health Guide - Mirte Gratama

Puur lichter – Pascale  Naessens & William Cortvriendt

Pascale Naessens is een voormalig Vlaams topmodel en schrijft onder andere kookboeken. Dit informatieve kookboek bevat een stuk theorie door William Cortvriendt en staat vol met heerlijke recepten voor ieder moment van de dag. De recepten zijn simpel en bevatten korte ingrediënten lijstjes, dat vinden wij fijn! Je vindt Puur Lichter op Bol.com voor €24,99. 

Het Keto plan – Julie van den Kerchove

Hoewel wij geen voorstander zijn van het keto dieet (wij zijn überhaupt geen voorstander van diëten) staat dit boek wel vol met leuke recepten. Er is natuurlijk niks mis met een keto-proof maaltijd! Naast recepten vind je ook een hoop informatie over het keto-proof eten.  Het boek bestaat uit een 12-stappen-pan, 70 snelle recepten en 3 menuplannen. Je vindt het boek op Bol.com voor €24,99.

Heb jij nog leuke, nieuwe kookboeken voorbij zien komen? Laat een reactie achter.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *