Healthy Photo Diary || januari

Food, Health  /   - 

Een groter verschil in foto’s kan ik me bijna niet indenken. Zo zat ik tot half januari nog met mijn gat op Bali; elke dag surfen, yoga, beetje hardlopen, drie keer per dag buiten de deur eten (héérlijk!), beetje werken… het kon slechter 😉 De tweede helft van de maand was ik weer thuis in (koud!) Nederland! Weer naar mijn werk, vele afspraken voor I Love Health, leuke events, vrienden en familie zien, weer eens zélf koken… even wennen, maar natuurlijk is het fijn om weer thuis te zijn. Kijk je mee?

Photo diary part 1: Bali

wijn
Nog één fotootje uit december 2014, mijn laatst gemaakte foto van het jaar: ik proost vanuit een strandtentje in Bali op het nieuwe jaar! Met wijn. Want dat is soms best fijn!
tattoo bali
I did it!!!
Bali, forever on my mind, forever on my foot.
bali food foto's
Zó veel lekker en gezond eten op Bali! Met de klok mee: 1. Smoothie van o.a. dragon fruit bij Crate. 2. Even zondigen met een brownie bij de thee tijdens de Sunday Brunch @ W Hotel Seminyak. 3. De lekkerste fruitsalade everrrr met een noten-, pittenmix, geraspte kokos en rauwe honing bij Samadi Yoga in Canggu. 4. Eén van mijn favoriete ontbijtjes: een omelet met spinazie, feta en zuurdesembrood bij Crate.
werken bali old mans
Tussen al het ontspannen door ben ik ook heus nog wel aan het werk hoor! Al voelt het niet echt als werk als ik op deze plek, bij Old Man’s Canggu bij het strand, aan het werk ben.
W Hotel Sunday Brunch Seminyak bali
Sinner Sunday tijdens de brunch bij het W Hotel in Seminyak: champagne & sushi. Love it!
More food pics van Bali! Met de klok mee: 1. Heerlijk Indo food bij mijn favo warung. Veel groentes en kip. Yum! 2. Samen met Laura van Casa di Yoga (yoga retreats op Bali!) lunchen bij Desa Seni, een über healthy restaurant en yoga resort. 3. Zo lekker dit: speltpannenkoek besmeerd met homemade pindakaas bij Samadi Yoga. 4. Colourful breakfast bij Old Man's: glutenvrij boord met een omelet met geitenkaas en spinazie en een potje kamille thee.
More Bali food picsi! Met de klok mee: 1. Heerlijk Indo food bij mijn favo warung. Veel groentes en kip. Yum! 2. Samen met Laura van Casa di Yoga (yoga retreats op Bali!) lunchen bij Desa Seni, een über healthy restaurant en yoga resort. 3. Colourful breakfast bij Old Man’s: glutenvrij brood met een omelet met geitenkaas en spinazie en een potje kamille thee. 4. Zo lekker dit: een speltpannenkoek met homemade pindakaas bij Samadi Yoga.
tarwegras shot Betelnut Bali
Thuis start ik mijn dag altijd met een tarwegras shotje. Gelukkig kan dat in Bali ook gewoon!
Geluksmomentje op het strand in Canggu tijdens één van mijn morning runs. Ik ga er gewoon even voor zitten, zó aan het genieten ben ik ;-)
Geluksmomentje op het strand in Canggu tijdens één van mijn morning runs. Ik ga er gewoon even voor zitten, zó aan het genieten ben ik 😉
Jamu health shot en drink bij Betelnut Bali
Een traditioneel Indonesisch drankje: JAMU. Het zou geneeskrachtige werking hebben. Ik heb het recept achterhaald en op mijn site gepost. Klik voor recept.
villa ontspannen relax bali
Op mijn laatste dagje Bali nog even ultiem genieten aan het zwembad van de allermooiste villa die ik ooit gezien heb. Mét onbeperkt uitzicht over de rijstvelden…. Dag Bali, ik ga je missen!

Photo diary part 2: Amsterdam

Amsterdam grachten hardlopen
She’s back in Amsterdam! En wel in mijn tijdelijke nieuwe huisje in een steegje bij de grachten. Door mijn jetlag was ik veels te vroeg wakker op mijn eerste dag in NL, en dus besloot ik ’s ochtends te gaan hardlopen. Ik vroor bijna dood (bedenk je dat ik 2 dagen ervoor nog met 30 graden liep en nu was het rond dit tijdstip -5…) Maar het prachtige uitzicht op de grachten en langs het IJ maakten mij blij. Ja dat rijmt 🙂
IJ, amsterdam hardlopen
Lekker langs het IJ rennen!
fitness Hcj trainen
Zo, na de gym slechts 2 keer van binnen te hebben gezien de afgelopen 3,5 maand tijdens mijn reis, moest ik gelijk weer aan de bak! En ik kan je vertellen…. ik had SPIERPIJN!!! Niet. Te. Doen.
Detox Delight juices
Tijd voor een detox! Het nieuwe jaar fris en schoon beginnen vond ik wel een fijn idee. Daarom volgde ik deze 3 daagse detox van Detox Delight. 4 sapjes en 1 soep per dag. Goed te doen! En ik mag een korting weggeven aan jullie…

Detox Delight 10% korting speciaal voor jou!

Een driedaagse detox van Detox Delight dus. Ik vond het goed te doen. Natuurlijk miste ik het kauwen op eten wel en had ik wel wat trek, maar ik voelde me niet slap. En drie dagen zijn voor mij te overzien. Al kun je ook langere detoxen doen hoor! De sapjes waren erg lekker, maar vooral het Thaise soepje dat ik de eerste avond at vond ik ongelofelijk smakelijk! Met kortingscode: ‘Ilovehealth2015‘ ontvang jij 10% korting op je bestelling in de webshop van Detox Delight! De code is geldig t/m maart 2015.

Detox Delight juice
Yumm! Dit was mijn favoriete sapje uit de Detox Delight.
Vondelgym Arie Boomsma
In mijn afwezigheid bleek Arie Boomsma een nieuwe gym geopend te hebben, letterlijk onder mijn oude huis! Helaas pindakaas woon ik er niet meer. Maar ik bracht alsnog graag een bezoekje tijdens de opening van Aries nieuwe Vondelgym. Te gekke gym voor crossfit, boksen, zaktrainingen en hardlopen. Kan niet anders zeggen dan dat het er veelbelovend uitziet.
running, Nike, Olympisch Stadion, hardlopen
Voor een te gek Nike event deed ik een assesment run in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Klik op de foto voor het volledige event report.
nationale eettest
Leuk! Ik was gevraagd als deelnemer van het vak ‘food bloggers’ tijdens de Nationale Eettest van BNN, gepresenteerd door Paul de Leeuw. De test vond ik een beetje flauw, maar ik vond het leuk om eens te zien hoe zo’n programma nou tot stand komt. En het was natuurlijk erg gezellig met alle andere food bloggers!
Metro - instagram vermelding I Love Health
Yeah baby! Goed begin van het jaar: ik sta met mijn Instagram account in de Metro krant. Woehoe!
Of het toeval is of niet… maar deze dag was direct de drukste dag OOIT op mijn site: 21.000 mensen namen een kijkje op I Love Health. Zo leuk 🙂
food post Superrrr Granola & Pap
Food post!!! Wat word ik blij van zulke pakketjes bij de post. Ik kreeg deze leuke bussen met een pap en granola mix van Happy Foodmakers opgestuurd. Alle producten zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers, zout en e-nummers. Like it! (klik op foto voor de website).
Fab, boxing gloves
Zo! Ik kan nu echt aan de bak met boksen. In Thailand volgde ik een aantal Muay Thai Boks lessen wat ik zo cool vond. Nu ik deze fabulous boxing gloves van FAB heb, heb ik geen excuus meer om het in NL niet op te pakken. Leuke boksschool in Amsterdam gezocht! Tips zijn welkom 🙂
Door Meal toetje
Nog nooit zo’n sportieve zaterdagavond gehad denk ik: sinds deze maand ben ik één van de meiden van de GirlsLove2Run crew. Elke maand doen we iets ‘sportiefs’ met elkaar. Deze maand kregen we een pittige ‘strakke billen’ training van Personal Body Plan, bij Sports World in Amsterdam. Waarna we een heerlijk, gezond diner kregen, verzorgd door Door Meal. Wie zegt dat gezond, weinig kcal en lekket eten niet samengaan, moet Door Meal eens even bekijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties

 1. Hi Daisy, ben momenteel op Bali en lees je blogs met plezier terug. Even een vraagje, waar heb jij je tattoo laten zetten, op Bali? Ik wil ook graag een nieuwe maar vind het maar lastig welke goed en schoon zijn.

 2. Wat een heerlijk dagboek zeg!
  Vooral al die kleuren in het eerste gedeelte. En respect voor het feit dat je bent gaan rennen met een jetlag!

 3. Dat lijken me heerlijke sapjes, ik ga ze denk ik bestellen met de korting 😉
  Zou je eens een lekker recept voor gezonde dadelrepen of granolarepen willen plaatsen? Het zal misschien ongetwijfeld weleens op I love health hebben gestaan…ik zal anders eens zoeken in de zoekbalk!

  1. Ahum…zojuist gekeken op de website, maar ik vind het echt te duur. Ik kan mijn geld daar niet aan uitgeven helaas! Nu maar weer hopen op snel een leuke winactie 😉

 4. Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik ga in mei twee weekjes naar Bali, zou ’t super vinden als je een artikel schrijft over healthy eetplekjes die je tegen bent gekomen tijdens je reis!!

  1. Hi Aniek! Wat heerlijk dat je naar Bali gaat 🙂
   Kijk eens in de menu balk bij het kopje ‘travel’… heel veel blogs over Bali 😉
   ENJOY! x

 5. Wat leuk, een photo diary! Bali zag er heerlijk uit, en het heeft jou zo te zien ook echt goed gedaan, je ziet er echt goed uit! Wat jammer dat je je huisje niet kon houden, wilde je het niet onderverhuren of zo?