Photo diary juli || my healthy month

Food, Health  /   - 

Juli… wat ben je weer voorbij gevlogen! En wat was je leuk. Ik ben dol op de zomer en de zon, dus juli was good to me! Je startte goed met een invite voor de Giftsuite van Friends of the Brands, waarna ik in de Grazia stond. Je was goed voor vele bbq’s. De ene keer meer healthy dan de andere keer, maar wat vind ik dat lekker: buiten eten, vrienden, bbq, wijntje, ’s avonds nog lekker warm… Ik ging ook nog eens vaak uit eten, zowel ‘privé’ als op uitnoding. Zo ben ik door het prachtig 5&33 restaurant uitgenodigd voor een Italian lunch én workshop. Wat heb ik lekker gegeten zeg! We werden overladen met de heerlijkste Italiaanse gerechtjes, er kwam geen eind aan. Ik kan je dit restaurant dan ook zeker aanraden, zowel voor ’s avonds als voor de lunch. Naast al die BBQ’s en diners, kookte ik ook heus zelf nog de nodige healthy stuff. Om al dat eten te compenseren moest er natuurlijk ook gesport worden. Hardlopen stond op een laag pitje (halve marathon-moe denk ik), maar des te vaker was ik in de gym te vinden. Nou goed, het is een photo diary, geen tekst diary, dus ik houd mijn mond. Laat je ogen het werk doen vanaf nu 😉

goodiebags giftsuite
Bepakt en bezakt met goooooodies samen met Esmee Noëlle van workthates.nl bij het Giftsuite event voor bloggers! Wat zijn we verwend en blij met al het moois 🙂
Ik ben zo happy met mijn Canon spiegelreflex! Dat zijn mijn favoriete werkdagen: kokkerellen voor mijn site en het vervolgens fotograferen! Zoals deze cookie dough bonbons (klik voor recept).
Ik ben zo happy met mijn Canon spiegelreflex camera! Mijn favoriete werkdagen: kokkerellen voor mijn site en het vervolgens fotograferen! Zoals deze cookie dough bonbons (klik op foto voor recept).
Ik zocht tijdens de warme dagen de nodige verkoeling met dit superfood ijs van Ekoplaza. Het is op basis van kokosmelk, waardoor het lactosevrij is. Ik vond het erg lekker.
Ik zocht tijdens de warme dagen de nodige verkoeling met dit superfood ijs van Ekoplaza. Het is op basis van kokosmelk, waardoor het lactosevrij is. Ik vond het erg lekker.
Tijdens één van de vele BBQ's deze maand nam een vriend een kistje oesters én prosecco van Marqt mee als voorafje. Zo. Dat was nog eens een goede binnenkomer!
Tijdens één van de vele BBQ’s deze maand nam een vriend een kistje oesters én prosecco van Marqt mee als voorafje. Zo. Dat was nog eens een goede binnenkomer!
verse sapjes van sinaasappel, appel en aardbeitjes.
Zondagochtend buiten ontbijten met o.a. deze verse sapjes van sinaasappel, appel en aardbeitjes.
Citroen uit de oven met geitenkaas en citroen
Wat een lekker kippetje uit de oven stond er thuis op het menu! Klik voor recept.
planken
Planken!
friet
Wie denkt dat ik nooit zondig heeft het mis. Friet is denk ik mijn grootste zonde. Maar, dan moet de friet wel écht goed zijn! Ik heb pas een friettent bij mij in de buurt gevonden die deze biologische frieten bakt. Aanrader!
ijsje eten prinsengracht
Op een warme zomeravond een ijsje eten op de grachten. Je kunt mij niet veel blijer maken.
grazia
Woehoe! In de Grazia samen met Esmee van workthates.nl n.a.v. het Giftsuite event.
Saucony hardlopen
Op 15 juni liep ik mijn eerste halve marathon, maar ik was echt een beetje loop moe denk ik. Pas na 4 weken liep ik voor het eerst weer hard! Nu de smaak weer helemaal te pakken.
5&33
Wat was dit een feestje zeg: uitgenodigd worden door restaurant 5&33 in het Art Hotel in Amsterdam voor een uitgebreide Italian Designers lunch.
Bloggers aan de slag in de 5&33 keuken! Lekker outfitje he!?
Bloggers aan de slag in de 5&33 keuken! Lekker outfitje he!?
5&33 zelf pasta maken
Voordat we aan tafel gingen, kregen we een workshop in de keuken van 5&33: verse zwarte pasta maken. Super leuk om te doen! Deze pasta kregen we later geserveerd tijdens de lunch in ‘The Domenico – Black Squid Pasta’. Yumm!
5&33 gerechten
Damn, wat was dit goed! Op de foto o.a. ‘The Giorgio – Piadina with Parma ham, stracchino cheese and rucola’.
foto shoot voor health club jordaan
Cool! Ik deed deze maand mee aan een photo shoot voor Health Club Jordaan. ’s Ochtends om 8 uur stond ik aan het IJ in het ochtendzonnetje ‘nep te rennen’, best moeilijk kan ik je zeggen! Wel heeel leuk om te doen!
diner bij mij op terras
Al ruim 5 jaar eet ik elke maand met 10 vrienden. Elke maand moet iemand anders koken. Deze maand was het my turn! Met 33 graden op de thermometer, werd het een BBQ op mijn terras. Heerlijk avondje 🙂
courgetti met tonijn
’s Avonds buiten eten op mijn terras: courgetti met tonijn (klik op foto voor het recept).
Perzik en appel met chia zaad, zonnebloempitten en kwark
Heerlijk ontbijtje; Perzik en appel met chia zaad, zonnebloempitten en kwark.
nike fuel band se
Geen stap blijft meer onopgemerkt. Sinds eind juli prijkt de nieuwe Nike Fuel band SE aan mijn pols. Nu ook – eindelijk – in Nederland verkrijgbaar!
glory nuts van notenpost.nl
Ik ontving deze maand 3 pakketjes van Notenpost.nl. Super leuk: je kunt op deze site een maandpakket bestellen met 3 x een envelop met écht lekkere noten. Klik op foto voor de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 reacties

  1. Jaa ik heb je in de Grazia gespot! Wat zou ik ook graag een spiegelreflex camera hebben. Het is dat dat eten toch ergens moet blijven (ahum…) anders zou ik heel de dag bakken en fotograferen haha.