Healthy photo diary – juli

Food, Health  /   - 

Excuzes-moi. De maand is al doormidden en we zitten dichterbij september dan bij juli. En nu, ja nu pas, zet ik de photo diary van juli online. De laatste twee weekjes waren nogal hectisch met de afronding van mijn boek, qua tekst, recepten en fotografie. Dus het duurde allemaal wat langer.

Maar goed, juli dus! Als je de foto’s ziet, zal je weinig food pics tegenkomen. Dit had twee redenen:

  1. ik heb een groot deel van de maand volgens Clean Meals gegeten omdat ik me aan het voorbereiden was op de fotoshoot van mijn boek. Dus beetje saai was mijn eigen voeding wel in juli…
  2. ik heb echt minstens 100 uur in mijn keuken doorgebracht om te koken voor de recepten van mijn boek. Maar deze foto’s zijn natuurlijk GEHEIM…. In november komt het I Love Health boek uit en dan zal je al mijn kookkunsten van juli terug zien!

Doordeweeks sloot ik mij op in Bodegraven, waar ik tijdelijk bij mijn moeder woon omdat ik wacht op de sleutel van mijn eigen huis in Amsterdam, en was ik echt keihard van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het werk. En in het weekend was ik wel regelmatig in Amsterdam te vinden voor een festivalletje of andere gezelligheid. Work hard, play hard!

Kijk je mee!?

claartje, foodness, boot
Bloggers on board! Samen met Claartje van Foodness.nl en nog een berg andere bloggers gingen we varen met de boot van het restaurant Bluespoon van het Andaz hotel. 30 graden, champie en een oestertje… het kan slechter!
bluespoon, varen, andaz
Heerlijk avondje varen!
Ik was uitgenodigd voor de Breakfast Bash van de Pressroom in het INK hotel. Heel bizar, maar dat was dus gewoon dik feest 's ochtends vroeg he.
Ik was uitgenodigd voor de Breakfast Bash van de Pressroom in het INK hotel. Heel bizar, maar dat was dus gewoon dik feest ’s ochtends vroeg he.
INK hotel.
Ik sliep de nacht voor de breakfast bash in het nieuwe INK hotel (Amsterdam). Echt mensen, wat een tof hotel! Als je ooit een nachtje Amsterdam doet, ga dan hier slapen!
yogales in het park
Een bijna-prive-yogales met deze meiden in het Vondelpark.
Picknick in het park
Gezellig picknicken in het Vondelpark met hapjes en salades van Rein.
boomhut alpro
Op uitnodiging van Alpro sliep ik samen met mijn moeder en zusje een nacht in een boomhut. Vet leuk!
kaylee, moeder en ik
Lekker zonnen met mutti en zusje tijdens ons nachtje weg met Alpro.
barbecue, bbq in de boomhut
Barbecueën in de boomhut!
salades, goudse vrouwen diner
Op zaterdagavond at ik met 10 vriendinnen bij het plassenhuisje van een vriendin in Reeuwijk. Ze maakte o.a. deze heerlijke salades.
Dutch weed burger, the green happiness
Met deze leukerds van Thegreenhappiness.nl geluncht in het Vondelpark met de Dutch Weed Burger.
Dutch weed burger
De Dutch Weed Burger. Echt, niet normaal lekker!
Daisy
In het treintje naar Amsterdam! Festivalletje vandaag 🙂
festival wundergarden
Heeeeeerlijk dagje op het Georgies Wundergarden festival in Ruigoord!
Eieren met groenten lichtfabriek gouda
Ik ging lunchen met zusje Kaylee bij de Lichtfabriek in Gouda en at er dit heerlijke gerecht met eieren en groenten.
hardlopen
Het sport regime van afgelopen maand: 3 x p/w personal training, 2 x p/w hardlopen..
uiteten par hasard
Naast alle ‘saaie’ maaltijden thuis, gunde ik mezelf ook af en toe nog een lekker etentje. Zo ging ik met Merel een hapje eten bij Par Hasard in de Pijp in Amsterdam. Lekker!
smoothie
Smoothie selfie!
grazia
Woehoe!! Toch wel een beetje heel erg bijzonder dit: ik stond in de Grazia met mijn eetdagboekje. Dit is al jaren mijn favo rubriek in het magazine. Hoe bizar dat ik er nu zelf in sta… kan gek lopen!
lunch
Zo zagen veel van mijn maaltijden er deze maand uit: veel kip, kalkoen of vis, veel groenten en wat goede carbs als quinoa, volkoren/spelt couscous, zoete aardappel of rijst. Af en toe had ik dus een ‘kant-en-klare’ Clean Meals en soms maakte ik ze zelf, zoals op deze foto.
hardlopen
Rondje door de polder in Bodegraven. Hoewel ik Amsterdam vaak genoeg mis, loopt dit toch wel heel erg lekker hoor!
babyshower
Zo leuk! Eén van mijn goede vriendinnetjes krijgt heeeeeeel erg snel een baby’tje. Dus gingen we lekker varen met de babyshower.
gym, box, fintess, personal training
Ik heb dus de hele maand 2 a 3 keer per week personal training van Mark Veerman gehad, bij een sportschool in Bodegraven. Op deze foto was ik mijn ‘box-jumps’ aan het oefenen. We begonnen op de step, toen lage stand box, en inmiddels zijn we al weer een stand hoger. Cool om te zien dat je dus echt vooruitgaat als je veel traint.
srprs.me
Ik ging in juli met deze knapperds 3 dagen op verrassingsstedentripje met www.srprs.me. Klik op de foto om deze blog met onze (food) avonturen te lezen!
Bijzondere dag! Mijn vader ging trouwen. Echt heel leuk en bijzonder dus om mee te mogen maken. Op de foto mijn vader, zusjes en ik.
Bijzondere dag! Mijn vader ging trouwen. Echt heel leuk en speciaal om mee te mogen maken. Op de foto mijn vader, zusjes en ik.
getuigen huwelijk
Mijn zus Debby (van www.ilove2workout.nl) en ik waren de getuigen van mijn vader.
party
Avondje/nachtje dansen…. is ook sport toch??
gym fitness
Zoals je ziet bracht ik deze maand meer tijd door in de sportschool dan ooit! Work it work it. Het gaat niet meer vanzelf en ik wil toch een beetje leuk op die foto’s in mijn boekie!
gym fitness
Ja lieve mensen. Er worden ook heeeeeel veel lelijke gym selfies gemaakt. Dit was na bijna een uur intervaltraining in de sportschool. 30 min loopband (1 min langzaam, 2 min sprinten), 2500m roeien en 12 minuten op de trap a.k.a. de hel.
magic mike
Mijn guilty pleasure van afgelopen maand. 2 x naar Magic Mike… Sorry, je wilt weten waar de film over gaat? Euhm, geen idee. 😉 Deze scène was in elk geval favoriet!!!
fitness, gym, trainen
Eens kijken of ik ooit een pull-up of chin-up kan zonder de hulp van het bankje of een elastiek….
sauna mama
Samen met mijn moedertje een dagje naar de sauna. Ontspanning is ook belangrijk!
hardlopen sunset run
En we doen nog een rondje… hoewel ik liever ’s ochtends ga hardlopen, is een sunset run ook wel lekker!.
mantra yoga
Mijn nieuwe snake skin yoga legging van My Mantra Active. Cool merk joh! Klik op de foto voor de site van My Mantra.
gym fitness
Uitgeteld, maar zooooo voldaan na weer een uurtje personal training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties

      1. Superleuk! En welk park was het? Want als ik het Google kom ik op heel veel keuzes uit. Deze ziet er tof uit dus hoor het graag!