Getest (én goedgekeurd!) // Mushroom Coffee

Food  /   - 

Mushroom Coffee? Dais, ben je aan het hallucineren? Nee. Ben ik niet. Dit is hét nieuwe drankje! En het is echt lekker. Wij hebben de Mushroom Coffee van Superfoodies getest. Je hebt Superfoodies vast al eens eerder voorbij zien komen hier op I Love Health. Naast Green Juice poeder en lekkere ontbijtjes hebben zij nu Mushroom Coffee. Is misschien ff een gek idee, mushrooms?! Maar ik, als echte koffielover, stond er zeker voor open om het te testen. Ik vertel je alles over deze speciale koffie én waar het goed voor is.

Je betere kopje koffie

Mushroom Coffee is je betere kopje koffie. Je drinkt het net als een kop thee, je legt een zakje (de volledige verpakking is plastic vrij en de zakjes biologisch afbreekbaar, Superfoodies weet waar ze het over hebben ;)) in heet water en je bakkie staat klaar. Zo dus! Binnen no time gepiept. Voor thuis of onderweg, het enige wat je nodig hebt is een mok en kokend water. Zo zet jij dus heel easy een kop super-koffie voor jezelf. En nee, geen vieze oploskoffie (niet mijn persoonlijke favo) maar échte verse filterkoffie. En met 1 kopje krijg je 500mg medicinale mushrooms binnen. Klinkt spannend toch?

Superfoodies Mushroom coffee bevat 95% Arabica koffie uit de centrale Colombiaanse Andes en 5% paddenstoelen extracten. De 3 verschillende smaken bestaan uit verschillende (best wel spannende) paddestoelen: Chaga, Reishi, Lion’s Man en Cordyceps. Waar is dat dan goed voor? Zo helpt Reishi een sterker immuunsysteem op te bouwen, Lion’s Mane ondersteunt de hersenen en het zenuwstelsel, Chaga bevat een hoge dosis anti oxidasen en cordycepts helpt bij het bestrijden van ontstekingen en prestaties verbeteren.

mushroom koffie, mushroom coffee, superfoodies
Of wat dacht je van een ijskoffie? Misschien nu niet helemaal meer het weer voor. Maar wie weet komer er nog wat na-zomerse daagjes aan.

Relax, Achieve & Focus

Je vindt de Mushroom Coffee’s in 3 verschillende smaken. Namelijk Relax, Achieve en Focus. De Relax variant brengt jou even helemaal tot rust. Na een drukke dag, even zen worden. Of ga jij liever voor de focus? Zodat jij je dag super scherp en helder begint. Een goede mindset voor de rest van de dag. Dan is de Achieve of Focus helemaal wat je nodig hebt!

Ik testte zelf de Focus mushroom coffee, met Chaga en Lion’s mane. Ik voegde mijn favo melk toe (havermelk) voor een power cappuccino. De smaak was lekker! Geen gekke paddestoelen smaak. 😉 En of het nu lag aan de koffie of mijn mood die dag, ik was mega gefocust op mijn To-do lijstje. Ik zet vanaf vandaag zeker vaker een bakkie mushroom coffee!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over mushroom coffee!

mushroom koffie, mushroom coffee, superfoodies

Zou jij deze koffies proberen? Laat het weten in een reactie!

XX Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie