Even voorstellen – Nieuwe stagiaire: Sterre!

Food, Health  /   - 

Hee! Mijn naam is Sterre Blokdijk en op dit moment ben ik 19 jaar oud. Op mijn 16e verliet ik mijn pittoreske dorpje Avenhorn voor het bruisende Zwolle, om daar aan de opleiding journalistiek te beginnen. Vanaf jongs af aan heb ik schrijven altijd ontzettend fijn gevonden en ik zie dit als een uitlaatklep, vandaar dat ik voor journalistiek koos! Echter ging het met de motivatie een beetje mis, en heb ik wat vertraging opgelopen. Maar van stilzitten hou ik niet, dus ik verruilde Zwolle voor het drukke Amsterdam en nu ben ik hier, als stagiaire van I Love Health!

Wat mij hier brengt? Allereerst kan ik hier mijn passie voor schrijven toepassen en dat ook nog eens in combinatie met mijn interesse in voeding en sport. Beter kan toch eigenlijk niet? Normaal sport ik dagelijks, ik ben sowieso vijf keer per week in de sportschool te vinden en lukt dit toch niet, maak ik een wandeling. Mij zal je nooit de roltrap zien nemen en lopen doe ik maar al te graag. Daarbij kies ik salades boven hamburgers en neem ik thee in plaats van sinas. Ben ik altijd al zo geweest? Zeker niet. Door een onzekere pubertijd waarin ik verlangde naar vrouwelijke vormen dacht ik dit (hoe dom ook) te creëren door veel te gaan eten. En ongezond. Nou, die vormen kreeg ik! Maar helaas niet waar ik hoopte. Daar begon het allemaal voor mij. Meer sporten, beter eten. Helaas ging het een paar jaar later weer mis en koos ik voor de hulp van een diëtist en een goed sportschema! Ik heb een hoop vallen en opstaan meegemaakt en zit nu langzaamaan op een stijgende lijn (waar ik ook op hoop te blijven). Koken en bewegen is iets waar ik veel plezier in heb en ga ervan uit dat nog lang te doen.

Helaas heb ik niet de fijnste genen en moet ik hard werken voor een gezond lichaam. Maar, voor een wijntje en wat chocola maak ik graag plaats. Net als Daisy vind ik balans erg belangrijk! Anders word ik gillend gek. Het is dus zeker niet dat ik een saai leven heb, genieten doe ik maar al te graag! Het lukt mij bijvoorbeeld om de hele week gezond te eten, en op zaterdag al om 12 uur aan de wijn zitten. Door mijzelf geen leuke dingen te ontzeggen, nieuwe dingen te proberen en gezond na te denken heb ik nu een mindset ontwikkeld waar ik onwijs gelukkig mee ben. Geluk is voor mij ontzettend belangrijk, en een gezonde levensstijl helpt mij daar bij behoorlijk goed.

Je kunt wel zeggen dat ik enorm enthousiast ben om te beginnen bij ILH en ben erg blij met deze nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen, tips en passie met jullie te delen!

Veel liefs,

Sterre Blokdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties