Eetdagboekje van ILH’s Lindelotte

Food, Health  /   - 

Een nieuw eetdagboekje van Lindelotte! ILH’s Lindelotte geeft jullie een kijkje in haar eetpatroon. Wie weet halen jullie hier leuke inspiratie uit! Kijk je mee?

Maandag

Een weekendje met veel drankjes en gezelligheid. Even weer een beetje rustig aan 😉 Ik start mijn dag met een bakje sojayoghurt met granola en blauwe bessen. Lekker simpel! Daarbij een cappuccino met havermelk.

Ik houd het vol tot de lunch en eet 4 rijstwafels op kantoor. Er gaat van alles op: avocado, hummus  geitenkaas, zoete aardappelspread en komkommer.

Tussendoor snack ik een pulpreep van Frecious. Die met biet vind ik het lekkerste!

Oeps.. Iets te laat thuis. Eigenlijk heb ik geen tijd meer om te koken en eten voor ik ga sporten. Ik eet 2 crackers met pindakaas, komkommer en sambal en 1 met pindakaas en banaan voor ik een lesje Rocylce ga volgen. Lekker zweten!

Ik kom pas om 21:15 uur thuis van sporten. Mijn huisgenootje heeft in de tussentijd gekookt (handig he). Dus ik eet nog wat curry met haloumi, spinazie en zilvervliesrijst.

Dinsdag

Vandaag staan er 2 events op de planning voor I Love Health! Veel proeven dus. Voor ik de deur uit ga eet ik een bakje sojayoghurt met perzik en een handje granola.

Aangekomen bij het eerste event van Bosch voor de nieuwste Vitamaxx staat er een tafel vol lekkers. Ik eet een plak bananenbrood en mini acai bowl.

Tussen de twee events door kom ik even snel thuis. Ik snack snel 2 volkoren crackers met pindakaas, sambal en komkommer

Door naar het tweede event! De Future Goods lijn van Lidl wordt gelanceerd en er moet geproefd worden. Een glaasje honingwijn, een halve tomatenburger, een halve zeewierwrap, 100% fruitijsje, stukje fruitbar en een bitterbal van oesterzwam. Het leven van de redactie van I Love Health gaat wél over rozen 🙂

eetdagboekje Lindelotte Als ik thuis kom heb ik eigenlijk geen trek meer. Ik eet nog een appel. Later op de avond krijg ik toch nog trek. Ik eet een left-over quinoa salade met kikkererwten, komkommer, tomaat en feta van mijn roomie. 

Woensdag

Ik heb mijn wekker vroeg gezet voor een lesje Rocycle. Eigenlijk heb ik nog nergens zin in maar ik moet wel even wat eten. Ik kies voor een banaan en vertrek naar Rocycle.

Ik ontbijt daarna met sojayoghurt met perzik en glutenvrije granola van Eat natural. Die is heel lekker!

Al vrij snel daarna heb ik weer trek. Ik geef het lesje Rocycle de schuld. Ik eet een dikke rijstewafel met pindakaas en komkommer en 2 suikervrije gummies van de Future Goods lijn van Lidl.

In de tussentijd heb ik mij verplaatst naar kantoor. We lunchen met alle meiden die op kantoor zijn. Ik eet 4 rijstewafels. Van elke rijstewafel maken we een feestje 😉 Lot’s of avocado, een eitje, zoete aardappelspread en geitenkaas.

Tussendoor snack ik een reep van gedroogde banaan, cacao en hazelnoten. Ook van de Lild Future Good lijn.

’s Avonds heb ik nog een lezing. Ik eet op kantoor een Vegan sushi bowl met tempeh van mijn favoriet SLA <3

Bericht bewerken ‹ I Love Health — WordPress Bij een event van onze lieve kantoor collega Jet van Nieuwkerk (TipvanJet) eet ik een stukje bananenbrood van Jet en drink in een klein sapje van Cold Pressed Juicery met zoete aardappel, komkommer, sinaasappel en paprika. Lekker!

Lindelotte

Donderdag

Er staat een dagje scriptie schrijven op de planning! Ik ontbijt met sojayoghurt met banaan en glutenvrije granola.

Als snack een mix van gedroogd fruit. Een stukje gedroogde appel, 2 gedroogde pruimen en een gedroogde abrikoos.

Tussendoor moet ik even benen strekken. Ik moet nog langs de supermarkt om wat te halen voor lunch. Onderweg drink ik een latte macchiato met havermelk op een terrasje.

Tussen het scriptie schrijven door lunch ik 2 volkoren crackers met hummus en heel veel avocado en 1 met pindakaas, sambal en komkommer (Dikke aanrader!)

Ik snack 2 mini tony’s (wit/framboos/knettersuiker en karamel zeezout, yum). Later die middag, rond een uur of 6, eet ik nog een nectarine. Ik eet wat later vanavond want ik eet bij mijn ouders en moet nog reizen.

’s Avonds heeft een receptje gemaakt van ILH. Zalm uit de oven met feta, spinazie, mosterd en dille met daarbij gegrilde paprika en courgette.

Ik ga nog een rondje lopen en drink onderweg thee bij oma. Ik eet er een koekje bij met cranberry en rozijnen.

eetdagboekje Lindelotte

4 hele normale dagen. Grappig om eens van jezelf terug te lezen. In het weekend ziet het er misschien net wat anders uit. En natuurlijk zitten er ook dagen bij waarop ik toch niet de motivatie vind om te sporten, of in plaats van 2 mini tony een halve reep eet. Ik ga wel eens uit eten, of ontbijt/lunch buiten de deur. Dit is slechts een moment opname. Vergelijk jezelf niet met een ander! 🙂

Zijn jullie benieuwd naar een kijkje in een weekend-eetdagboekje? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *