De lekkerste foodfestivals juni 2019 // pak je agenda erbij!

Food, Life  /   - 

Summer is almost there en dus ook het festival seizoen. Voor jou op een rijtje: dé foodfestivals juni 2019 die je niet wil missen.

Foodfestivals juni 2019

Trek

Trek tovert stadsparken, van Griftpark tot Amstelpark, om tot grote openluchtrestaurants. Geniet van lekker eten, theater, kleinkunst en muziek. Struin langs de vele foodtrucks, van burgers tot sushi tot vegan. Cocktailtje erbij. En ook nog eens gratis entree. Zet ‘m in je agenda.

30 mei t/m 2 juni – Nijmegen 

6 t/m 10 juni – Utrecht

14 t/m 16 juni – Enschede 

Rollende keukens

Een zonnetje (hoop je dan), leuke aankleding, live-muziek en lekker eten. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan Rollende keukens. Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor Rollende Keukens. Maar neem vooral een kijkje op ticketswap. Is de moeite waard.

29 mei t/m 2 juni – Amsterdamse Westergasfabriek 

RRRollend

Voor gezelligheid moet je bij Rrrollend zijn. Jazzbandjes en Dj’s fleuren de boel wat op. Voor kids genoeg vermaak: van ballenbak tot schminken en een zweefmolen. En als grown-up mag je ook gewoon in die zweefmolen. Leuk met vrienden, collega’s, vader, moeder, oom, tante, opa of oma. Voor ieder wat wils.

7 t/m 10 juni – Rotterdam 

28 t/m 30 juni – Leeuwarden

Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje staat voor een groen park, goed eten, lekker (veel) drinken, live muziek en een markt vol mooie spullen. Toegang is gratis!

7 t/m 10 juni – Amersfoort

 7 t/m 10 juni – Zwolle 

28 t/m 30 juni – Utrecht 

foodfestival, foodtruck, foodfestivals juni 2019

Healthy Fest Weekend

Een weekend vol work-outs, lezingen, workshops, meditatie, yoga and even more. Dan moet je bij Healthy Fest zijn.Van te voren kies je hoe jouw 3 ideale dagen er uit gaan zien. Voor alle echte health lovers onder ons.

21 t/m 23 juni – Zeewolde 

Smaak aan zee

Hét foodfestival aan zee. Zeebriesje in je haar. Kan niet beter. Zet Smaak aan Zee in je agenda.

21 t/m 23 juni – Brouwersdam 

Food unplugged

Een foodfestival voor professionals in food en hospitality. Food Unplugged is een initiatief van Food Inspiration en zit vol met kookworkshops, colleges en nieuwe ideeën.

21 juni – Ede 

Gin festival

Gin is een all time favorite. Iedere beetje hippe hotspot heeft tegenwoordig een Gin Tonic menu. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt in een GT gegooid. Het Gin Festival is de perfecte plek om de lekkerste combinaties te ontdekken en proeven.

7 en 8 juni – Utrecht

22 juni – Rotterdam

29 juni – Eindhoven

Eten op rolletjes

Keukens op wielen, live muziek én theater. Op heel veel plekken in Nederland. Eten op Rolletjes is op heel veel plekken in Nederland te vinden, dus vast een datum dat jij kan.

8 t/m 10 juni – Ede 

14 t/m 16 juni – Arnhem  

28 t/m 30 juni – Haarlem 

Welke foodfestivals heb jij in de agenda staan?

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *