5 x best gelezen blogs in mei

Health  /   - 

Ook in de maand mei verscheen er weer een hoop nieuws op I Love Health. In deze blog lees je terug wat jullie het leukste vonden om te lezen in mei. Wat was jouw favo blog?

Absolute baby musthaves volgens een kersverse mama

Een blog met baby shizzle tips! Want wat heb je een hoop nodig. Daarom deel ik graag mijn baby musthaves voor in de slaapkamer, voor onderweg en voor tijdens het eten en spelen met je kleintje. En ja, dit is ook zo’n lijstje, maar dan wel met alle onzin eruit gehaald. Alleen de échte top items staan er in! Je vindt de blog hier. 

baby must haves , best gelezen mei

Eetdagboekje van het avondeten van… ILH’s Mirte

Benieuwd naar wat wij eten doordeweeks? Komende tijd zullen we bij ILH een kijkje geven in onze weekmenu’s ter inspiratie. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten, het komt allemaal voorbij. Mirte trapte af. Hier neem je een kijkje!

eetdagboekje, diner

Japanse pizza // Filodeeg met wasabi topping en wakame

Een knapperige bodem van filodeeg met een licht pittige creme fraiche topping en frisse wakame, komkommer en edamame. Aanradertje hoor. Je vindt het recept hier. 

japanse pizza, wakame, edamame

Weinig tijd? Dit power ontbijtje maak je binnen 5 minuten

Wij hebben de hele ontbijt lijn van Superfoodies getest voor jullie. En zijn heel enthousiast! Nieuwsgierig? Je leest het hier. 

granola, chia, superfoodies ontbijtlijn, paleonola

Happy de zomer in met het Less is More E-book!

Als jij goed voor je lijf zorgt en happy bent, dan straal je dat ook uit. Dus, niks geen crash diëten, uithongeren of als een gek tekeer in de sportschool. Less is More helpt jou om de weken naar aanloop van de zomer goed voor jezelf te zorgen, zodat jij straks happy de zomer in gaat!

Header_Blog_2 less is more, mei

Liefs, het ILH team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *