4 x heerlijke, skinny recepten #lessismore

Food, Recepten  /   - 

Hoe staat het met de goede voornemens? Ben jij hard bezig om wat kilo’s kwijt te raken, gezonder te gaan eten of fitter te worden? Dan is voeding heel belangrijk. Zorg er voor dat je de juiste en voldoende voedingstoffen binnen krijgt. Maar let wel op: ook gezonde recepten kunnen heel wat calorieën bevatten. Daarom hebben wij een aantal healthy en skinny recepten voor jullie op een rij gezet. Gewoon om je een handje te helpen!

Skinny recepten

Zwarte bonen met kip en broccoli

zwarte bonen kip broccoli

Wel eens een gerechtje gemaakt met zwarte bonen? Niet? Dan moet je dit receptje heel snel proberen! Snel, makkelijk en vooral heel gezond!

Crispy peulvruchten salade

peulvruchten salade, peulvruchten kiemen

Deze salade is hartstikke simpel, en daar houden we van toch? Geen moeilijk gedoe. En ondanks dat ‘ie super simpel is, is ‘ie wel heel voedzaam en caloriearm!

Maaltijdsoep van broccoli met omelet en kiemen

maaltijdsoep van broccoli, skinny recepten

Deze maaltijdsoep van broccoli geeft je gegarandeerd een goede bodem! En door alle veggies die in de soep zitten, zal je oma ook zeker trots op je zijn. Door de langzame koolhydraten heb jij voor de komende paar uur zeker energie. Ik zeg: win-win. En daarnaast is ‘ie natuurlijk ook gewoon super lekker!

Wortelsoep met kabeljauw

wortelsoep, i love health boek, soep

Een heerlijk en makkelijk receptje. Lekker als lunch of diner. Doe er een broodje bij en voilà: een gezond en caloriearm soepje, dat lekker vult!

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties