Sporten met Appie! || Wij doen mee, jij ook?

Health, Sport  /   - 

Van de week deed ik boodschappen bij Albert Heijn. Bij het afrekenen vroeg de cassiere of ik ook spaarde voor de sportactie. Ik zei automatisch nee, omdat ik nooit aan spaaracties mee doe, omdat ik ze vaak niet interessant vind. Ik hoef geen pannenset, dekbedovertrek of nieuwe broodtrommel. Maar nadat ik nee zei, kwam ik er gelijk op terug. Zei ze nou sport? ,,Sorry, wat voor een actie?”, vroeg ik. Het meisje achter de kassa legde de actie uit, en ik werd gelijk enthousiast. 

Wat houdt de AH sportactie in?

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden willen de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom is op 4 september de AH Sportactie gestart. Klanten krijgen vanaf maandag 4 september t/m zondag 24 september bij elke € 10 aan boodschappen per transactie één AH Sportzegel. Bij 10 AH Sportzegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de Albert Heijn. Voor een volle spaarkaart ontvang je 5 sportcredits. Oftewel, je kunt 5 keer een gratis (!!!) sport uitproberen die jou leuk lijkt. Op www.ahsportactie.nl kun je een account aanmaken, jouw actiecode invullen en de sportactiviteiten boeken. Dit kan t/m 3 december.

Wij doen mee! Jij ook?

Kijk, van dit soort acties worden we bij ILH heel vrolijk. Weg met die potten en pannen, en hup je sportschoenen aan, en lekker bewegen op kosten van Appie. Klinkt goed toch? Wil jij nu graag meer bewegen of ben je al een tijdje op zoek naar een sport die bij je past, dan is dit een mooie kans om van die plannen echt werk te maken.  Van honkbal tot fitness, van tennis tot zwemmen en van kickboksen tot yoga, je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk met deze spaaractie.

yoga, bali, retreat, daisy, yogastijl
Altijd al eens een lesje yoga willen proberen? Dit is je kans! Foto: Liza van Hal
daisy, arla biologisch, bootcamp, ah sportactie
Of probeer net als Daisy, een bootcamples. Goed voor je conditie en spieren, en heel gezellig aangezien je niet alleen hoeft te sporten.

Uiteraard heb ik alsnog de spaarzegels van het meisje achter de kassa aangenomen. Er zijn zoveel leuke en verschillende sporten te beoefenen bij mij in de buurt, maar vaak kom ik er gewoonweg niet aan toe. Deze actie is voor mij dus een stok achter de deur om nu écht is wat anders te doen dan fitnessen. Ik heb bijvoorbeeld jarenlang geturnd en op tennisles gezeten, en dat zou ik graag weer willen oppakken. Via de AH sportactie site kun je precies zien welke sportclubs en andere sportcentra bij jou in de buurt mee doen, en vind je meer informatie over de actie.

Wij zijn heel benieuwd welke sport jij graag zou willen uitproberen. Of doe jij aan een sport die wij absoluut eens moeten proberen? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Liefs Daisy en Mirte

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *