I Love Health loves We Love Yoga

Fashion, Sport  /   - 

Eerlijk is eerlijk, ik had eerst mijn bedenkingen over yoga. Niks voor mij, dat suffe, zweverige en alternatieve gedoe. En ga je er überhaupt wel van zweten? Dat is wat ik dacht vóórdat ik ooit een yogalesje had geprobeerd. Allemaal vooroordelen over yoga dus. Tot ik vorig jaar voor het eerst een yogales heb gevolgd en stiekem best wel enthousiast was, terwijl ik het helemaal niet bij mezelf vond passen. Ik ben toch meer van de krachttrainingen, crossfit en HIIT? Maar juist dan kan het dus (ook) heel lekker en ontspannend zijn om af en toe een yogalesje toe doen, echt! En die vooroordelen neem ik heel gauw weer terug! Ik merk ook dat steeds meer mensen kiezen voor yoga. Niet alleen voor de beweging, maar juist voor de rust die ze er door ervaren. Wanneer je druk bent ( en sport of beweging als verplichting ervaart),  kan yoga ook een uitkomst zijn. Je beweegt, maar wordt tegelijkertijd ook heel zen. Na een intensieve werkdag, is zo’n lesje dus helemaal geen gek idee.

Yoga platform – We Love Yoga

zalando we love yoga

Bij iedere sport is het belangrijk om de juiste kleding te dragen. En dat geldt helemaal voor yoga. Een broek die te strak zit, en topje dat om hoog kruipt, kan je afleiden van de yoga-les, waardoor je die rust en de juiste bewegingen misloopt. Wil je niet. Maar wat trek je dan aan? En hoe weet je uberhaupt of yoga ook echt bij je past? Daar heeft Zalando nu iets op bedacht. Zij hebben sinds kort het We Love Yoga platform in het leven geroepen. Je vindt hier alles over yoga. Zalando neemt je mee langs alle verschillende soorten yoga en helpt je in de voorbereiding naar jouw eerste yogales. Maar ook de gevorderde, echte yogi’s, die op zoek zijn naar meer inspiratie of nieuwe (thuis) work-outs kunnen hier terecht.

Van yoga-dummie tot aan volleerde zenmaster: op welk level je ook zit, op We Love Yoga vind je de juiste outfit en uitrusting, oefeningen (met video en instructies) en tips. Super handig!

Yoga workout video’s

Leuk voor thuis: vier inspirerende yoga video’s met vier verschillende thema’s op We Love Yoga.

zalando we love yoga

Wanneer ik trouwens op zoek ben naar nieuwe sportkleding, ga ik standaard naar Zalando.nl. Hier vind je per sport, de juiste kleding en accessoires.

ILH’s favo yoga items

yoga zalando

Camo pant €74,95

Yoga broek €63,95

Tight met streep €79,95

Driekwart tight €16,95

Blauw yoga matje €19,95

Roze yoga set €59,95

Bidon €21,95

Yoga schoen €53,95

Liefs Mirte & Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *