Super simpel, heerlijke smaak! Dit gerechtje is eigenlijk een probeerseltje van gister waarvan ik van te voren niet wist dat het recept-waardig zou zijn voor mijn site. Maar het pakte erg goed uit al zeg ik het zelf. Daarom maar gauw op de kiek gezet, voordat het op was! Je maakt de omelet in slechts een paar minuten, met enkele ingrediënten. Het is zowel geschikt als ontbijt, lunch of als (flink) tussendoortje. Deze gevulde omelet zit vol gezonde eiwitten en goede vetten. Komt ‘ie!
Ingrediënten omelet
Voor 1 persoon
- 1 ei
- 2 el water
- Snuf zout
- Groene kruiden (Italiaanse, tijm, etc.)
- 1/4 appel
- 2 el hüttenkäse
- 1/4 avocado
- Kokosolie
Bereiding omelet
- Klopt het ei luchtig in een kommetje met 2 el water, het zout en de kruiden.
- Verwarm in een koekenpan een klein beetje kokosolie en bak hierin de omelet aan twee kant gaar.
- Snijd ondertussen de appel (met schil) in kleine blokjes, doe dit ook met de avocado.
- Meng appel en avocado met de hüttenkäse.
- Leg de omelet op een bord en vul met het huttenkase mengsel. Rol op, snijd in twee stukken… en bon appetit!
Ken jij nog lekkere recepten voor een gevulde omelet? Ik ben dol op eieren dus kom maar door met die tips! x Dais
Hmmm verrassend lekker!
Gelijk 2 variaties op de vulling verzonnen!
1 banaan en nootjes opbakken met kaneel, en lekker heet opeten..(zelf vind ik chocola erop niet lekker, maar geloof dat dat voor vel mensen extra lekker zal zijn)
Een tomaatje, stukje komkommer, Hüttenkäse 2el , avocado 1/4.. Koud eten
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
wat een goede combinaties! heel benieuwd!
is deze omelet met vulling een avond van te voren te maken ? om de volgende dag mee te nemen als lunch?
Ik zou de vulling in een apart bakje meenemen en het ter plekke vullen. Dan is het lekkerder denk ik!
Wat een heerlijk recept! Net als lunch gemaakt, deze ga ik onthouden!
Super lekker! Ik heb er ook eentje gepropeerd met een boekweitpannenkoekje. Ook heel erg lekker.
Heerlijk! Al eet ik wel iets meer (de hele appel, een halve avocado en 200gr huttenkase) ☺️
T was weer heeeeerlijk! Sinds ik jou site heb ontdekt, snuffel ik er dagelijks rond! Wat een heerlijke vaak makkelijk te bereiden gerechten, zelfs mijn kinderen zijn er dol op, vooral de brownies! Bedankt voor je inspirerende recepten en blogs.
Groetjes Anouk
Dank je wel voor dit mooie compliment! 🙂
Mmm was echt heerlijk! alleen aangezien ik dit voor mijzelf alleen heb gemaakt, wat doe ik met de rest van appel/avocado? Kan ik dit (met een beetje citroensap) nog in de koelkast bewaren?
Ja tuurlijk kan je die bewaren :-), kan je de volgende dag gewoon opeten.
Yummm, klinkt erg goed!!
Heb dit receptje vorige week al 2 keer gegeten en is superlekker en zo simpel. Ik heb ook wel 2 eieren gebruikt voor de omelet in plaats van 1.
Net gemaakt, heerlijk!
Ik heb net de omelet op. Normaal ben ik niet van die kazen, maar dit was smakelijk! Ik heb wel een ei meer gebruikt 🙂
Oef, dat lijkt me lekker!
Dit ga ik eens proberen! Ik ontbijt om de dag met een omelet, dus een beetje variatie kan ik wel gebruiken 😉 !
Is huttenkase niet heel ongezond?
Nee hoor!
Lijkt mij supper lekker! Ga ik een keer als ontbijt proberen..
Ik eet ze altijd vrij simpel:
Ei, tomaat, spinazie en fetta
Ui met kaas
Spaans omelet (met aardappels)
Heeeeerlijk recept !!!!
Ik heb nog nooit huttekase gebruikt. Ben eens benieuwd om te proberen 🙂
Oeh yummie! Ziet er goed uit zeg! Deze ga ik vanavond eens uitproberen!
POKKEBON!!!! Leek me rare combo, maar is superlekker!!!! Bedankt!!