Tosti geitenkaas, avocado en pesto

Een nieuwe verslaving is geboren… een tosti geitenkaas en avocado! En deze verslaving is helemaal niet zo erg… deze tosti is namelijk een veel gezondere optie dan de normale ham-kaas tosti die we kennen. Maar damn he, wat een heerlijke tosti is dit! Alle credits voor dit recept gaan naar Maaike a.k.a. miss Furrow.nl, met wie ik deze video maakte.

Een ‘gewone’ tosti ham/kaas op witbrood is niet bijster gezond zoals je zult begrijpen. Maar deze versie is een stuk gezonder. We kiezen namelijk voor zuurdesem speltbrood, i.p.v. tarwe of witbrood, voor geitenkaas i.p.v. ‘normale’ koemelkkaas (geitenzuivel is doorgaans beter voor ons dan koemelk, zie deze blog). Daarbij wat homemade pesto en verse basilicum en deze goddelijke tosti is een feit. You can thank me later 😉

Video: tosti geitenkaas met avocado en pesto

Check de video voor het volledige recept!

En?! Wat vind je van de tosti geitenkaas? Laat het me weten in de comments hieronder! Ook jouw goddelijke (gezonde) tosti receptjes hoor ik natuurlijk graag. Sharing is caring…

Liefs

Daisy 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 reacties

  1. Ik heb deze vandaag gemaakt! Onwijs lekker. Alleen was de pesto beschimmeld en heb ik gebruik gemaakt van mosterd dille saus > Ook een hele goede combi!

  2. Super lekkere tosti. Ik maak altijd m’n eigen pesto, dat smaakt nog beter dan een potje. Ik heb gebeld naar bakkers bij ons in de buurt maar tot nu toe verkoopt niemand zuurdesem spelt, waar hebben jullie dat gekocht?

    Groetjes