Photo Diary Mei || My Healthy Month

Health  /   - 

Mei is mijn maand! Precies op de helft ben ik namelijk jarig. Vaak begint het ook echt lekker weer te worden… So i like May! Het was weer een ontzettend drukke maand; qua werk, met I Love Health, events, veel gezellige sociale dingen met vrienden en famile, heel veel sport en natuurlijk lekker & gezond eten. Kortom, weer een lekker maandje! Kijk je mee in mijn photo diary?

Uiteten bij van Dam brasserie
De maand begon goed met een etentje met mijn ex-collega’s/vriendinnen van Mooi PR! Lekker eten bij Van Dam Brasserie in Amsterdam.
Zomerslank juice, cuisinart juicer.
Ik ben sinds deze maand ook weer helemaal van het juices en blenden! Ik maakte deze groene zomerslank juice met mijn nieuwe juicer van Cuisinart. Klik op foto voor recept.
70 groene smoothies cover boek
Ook dit boek inspireerde mij deze maand voor veel smoothies! Klik op de foto voor de review.
salades
’s Zomers vind ik het heerlijk om vaker salades te eten. Daarom stonden er een aantal goede salades op het menu deze maand
strand
Wat was het ook al lekker weer in mei! Mijn eerste dagje strand zit er al op! Zoals het een echte health lover betaamt, naam ik mijn eigen gezonde tussendoortje(s) mee; kwark met verse aardbeitjes en wat superfoods. Top dagje!
Taartje eten met Misslipgloss.nl
Gezellig 🙂 Samen met Cynthia van Misslipgloss.nl een taartje eten bij de Bakkerswinkel. Dankzij haar stond ik vorige maand met I Love Health in de LINDA Meiden!
work that es rohnisch
Ik werd uitgenodigd voor een event van Röhnisch. Dit is een nieuw Zweeds sport merk in Nederland. Ze hebben super mooie, kwalitatieve sportkleding. We kregen allemaal een zwarte shape tight die we mochten testen tijdens een rondje bootcamp in het Westerpark o.l.v. niemand minder dan collega-blogger Esmee Noëlle van Workthates.nl. Leuk!
Samen met Annemerel van Annemerel.com deed ik een aantal oefeningen, waaronder deze. Ziet er idioot uit, maar super effectief voor je kuiten!
Samen met Annemerel van Annemerel.com deed ik een aantal oefeningen, waaronder deze. Ziet er idioot uit, maar super effectief voor je kuiten!
Niet alleen de 'ass' werd getraind door Work That As, ook de 'abs' moesten eraan geloven.
Niet alleen de ‘ass’ werd getraind door Work That ASSSSS, ook de ‘abs’ moesten eraan geloven.
abs rohnisch
Kom maar door met die strakke buik voor de zomer 😉
Op deze foto zie je mijn super chille nieuwe Shape Tight van Röhnisch. De broek zit ontzettend lekker. Door het materiaal voel je dat de broek je echt ondersteunt. Ook het springtouw en de bidon zijn helemaal leuk :)
Op deze foto zie je mijn super chille nieuwe Shape Tight van Röhnisch. De broek zit ontzettend lekker. Door het materiaal voel je dat de broek je echt ondersteunt. Ook het springtouw en de bidon zijn helemaal leuk 🙂
De Pure Health Box, nog zo'n fijn initiatief. Het idee: je krijgt maandelijks een box thuis gestuurd, met daarin allemaal gezonde producten. Deze maand is het thema 'detox'. Ik heb al genoten van lekkere Yogi detox theetjes, de amandelen en chia zaadjes. Deze week ga ik de andere detox producten testen. Ik doe van het weekend namelijk mee aan een Detox in the City. Dus deze producten kan ik mooi gebruiken in aanloop naar de detox komend weekend. (klik op foto voor site Pure Health Box)
De Pure Health Box, nog zo’n fijn initiatief. Het idee: je krijgt maandelijks een box thuis gestuurd, met daarin allemaal gezonde producten. Deze maand is het thema ‘detox’. Ik heb al genoten van lekkere Yogi detox theetjes, de amandelen en chia zaadjes. Deze week ga ik de andere detox producten testen. Ik doe van het weekend namelijk mee aan een Detox in the City. Dus deze producten kan ik mooi gebruiken in aanloop naar de detox komend weekend. (klik op foto voor site Pure Health Box)
Verjaardag
It’s my birthday!!
Dacht ik even 'gewoon' uit eten te gaan op mijn verjaardag, ging ik niets vermoedend mijn zusje ophalen, staat haar hele huis vul met mijn vriendinnen, zusjes en moeder... SUPRISE!!!! Echt de beste verrassing ever. Thanx lieve meiden!!!
Dacht ik even ‘gewoon’ uit eten te gaan op mijn verjaardag, ging ik niets vermoedend mijn zusje ophalen, staat haar hele huis vul met mijn vriendinnen, zusjes en moeder… SURPRISE!!!! Echt de beste verrassing ever. Thanx lieve meiden!!! Op deze foto sta ik met mijn moeder en zusjes 🙂
Gezonde appeltaart
Wie jarig is trakteert. En natuurlijk is dat taart! Ik bakte deze gezonde appeltaart van amandelmeel en zonder geraffineerde suikers. Klik op de foto voor het recept!
Super Juices Albert Heijn
Albert Heijn is goed bezig! Naast superfoods heeft de winkel sinds deze maand ook écht gezonde super juices in het assortiment. Alle sappen zijn 100% onbewerkt en vers. Dus geen toevoegingen zoals suiker en koud geperst (zonder verhitting) waardoor de vitamines behouden blijven. Ik kreeg een fijn pakketje om te testen! Mijn favoriet: boerenkool & komkommer.
Op 15 juni ren ik als het goed is mijn eerste halve marathon. Om toch vast een x te proeven van het wedstijd-aspect én om in elk geval 15km te kunnen lopen, liep ik op een zonnige zondag de AMC loop. En het ging lekker! Goede hoop dan ook voor die halve marathon...
Op 15 juni ren ik als het goed is mijn eerste halve marathon. Om toch vast een x te proeven van het wedstijd-aspect én om in elk geval 15km te kunnen lopen, liep ik op een zonnige zondag de AMC loop. En het ging lekker! Goede hoop dan ook voor die halve marathon…
benen ontspannen
Rust is ook erg belangrijk naast al dat harde sporten. Daarom na de 15km, de beentjes omhoog en genieten van het zonnetje!
Rijstwafels
Rijstwafels, een lekker tussendoortje! Of, als je er voldoende eet, ook zeer geschikt voor de lunch.
Royal Green kokosolie
Ik bak al jaren in kokosolie i.p.v. in (olijf)olie. Royal Green heeft nu kokosolie waar al kruiden aan toegevoegd zijn, zodat je je vis, vlees of kippetje gelijk ‘op smaak’ kunt bakken. En the good news…. er komt heeeeeel snel een te gekke winactie met een mega Royal Green pakket aan. So stay tuned…
Eén keer per maand ga ik met mijn vriendinnengroep (11 girls - nog van de middelbare school) eten bij één van ons. Deze maand was het de beurt aan Kelly; zij moest voor de hele bende koken. Maar het was super lekker weer, dus hebben we eerst uren op haar dakterras gechilled. Zo lekker... :)
Eén keer per maand ga ik met mijn vriendinnengroep (11 girls – nog van de middelbare school) eten bij één van ons. Deze maand was het de beurt aan Kelly; zij moest voor de hele bende koken. Maar het was super lekker weer, dus hebben we eerst uren op haar dakterras gechilled. Zo lekker… 🙂
fitness + eiwit shake
Sinds deze maand ben ik keihard aan de slag met een personal trainer met bijbehorend nieuw fitness schema. Helemaal als een pro heb ik nu 3 verschillende trainingen: full body, upper & lower body. Dat ik al 3 weken spierpijn heb, neem ik maar voor lief… haha Daarom is het ook zo belangrijk dat ik veel eiwitten binnen krijg voor het herstel en opbouw van spieren. Ik neem daarom dagelijks een eiwit shake van Rawlicious.
ei tussendoortje
En ik eet daarom veel eieren. Gelukkig vind ik dat ook super lekker. ’s Middags eet ik vaak een eitje als tussendoortje.
Sushi in de Pijp
Lekker sushi eten met Daniëlle in de Pijp. Ook al woon ik niet meer in de Pijp, ik ga nog het liefst daar heen als ik uit eten ga of een gezellig drankje ga doen. Nooit helemaal de Pijp uit!
Streekmolen
Nog meer foodpost! Ik kreeg deze Streekmolen krat thuis geleverd. De krat zit vol met eerlijke producten uit de regio. Van biologische kippendijtjes, tot diverse groentes, boeren karnemelk en zelfs ambachtelijke chips uit de regio. Het is een 2-persoons krat en op de site van Streekmolen kun je de bijbehorende recepten vinden. Handig, lekker én eerlijk. Ik houd er van! (Klik op foto voor site Streekmolen)
streekmolen brood salonard
Ook in de Streekmolen krat: een Zonnebloempit brood van Le Salonard, één van mijn favo tentjes in de Pijp, tegenover mijn oude huis. Je kunt hier heerlijke kaasjes, wijn en ambachtelijk brood halen. Aanrader!
Voor de lekkerbekjes: borrelnootjes van kikkererwten. Super easy! Ik doe ze ook vaak door mijn salade bij de lunch als een soort croutons.
Voor de lekkerbekjes: borrelnootjes van kikkererwten. Super easy! Ik doe ze ook vaak door mijn salade bij de lunch als een soort croutons. Klik op foto voor recept.
fitness zus
Samen met zusterlief fitnessen op zaterdagmiddag. Lekker rustig, want na sluitingstijd. Het is wel duidelijk dat ik nog even aan mijn spierballen moet werken als ik naast haar sta 😉

 

Wie zegt dat je niet lekker en gezond kunt snacken!??! Zie hier het bewijs: raw coconut bonbons, raw choco reepjes van Ombar, ambachtelijke naturel chipjes en Raw Bite reepjes. Love them alllll!
Wie zegt dat je niet lekker en gezond kunt snacken!??! Zie hier het bewijs: raw coconut bonbons, raw choco reepjes van Ombar, ambachtelijke naturel chipjes en Raw Bite reepjes. Love them alllll!
diner
Nog meer gezonde maaltjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties

 1. Weer een superleuk artikel! Ik vind het echt knap hoe je het volhoudt om zo gezond te eten zoveel te sporten. Het resultaat is er dan ook zeker want je ziet er fantastisch uit! Heel veel succes nog 🙂

  1. Ja ik vind ‘m heel fijn! Ik had er eerst een van Philips, die was ook fijn, maar een stuk groter. Deze is wat compacter en qua design ook erg mooi. Qua juicen en schoonmaken werkt ie ook prima!

 2. Leuk verslag van jouw maand! Op een van de foto’s zie ik een springtouw. Ik heb laatst ook een springtouw aangeschaft. Volg jij een speciaal schema?

 3. Super healthy month kun je wel zeggen! Lekkerste sapje bloemkool en komkommer?! Ik ga eerlijk gezegd als bijna kokhalzen als ik er aan moet denken haha. Geef mij maar iets met wortel!

  1. Moest eigenlijk boerenkool ipv bloemkool zijn. Foutje in de post! Maar écht lekker, totaal geen boerenkool smaak hoor!

 4. Oh, die sapjes van de AH zien er inderdaad leuk uit! Zouden die ook geschikt zijn voor een (kleine) detox?
  Weer veel inspiratie opgedaan, thanks!

 5. Die sapjes van de AH ben er echt benieuwd naar, maar tot die tijd even mijn eigen detox week afmaken. Je bedoelt btw dat je favoriet boerenkool en komkommer is ipv bloemkool en komkommer 😉