Gelukspot van februari // Deel 2 project gelukspot

Life, Mind  /   - 

Hier is ‘ie dan: de tweede update van het project gelukspot. Ik had dit jaar maar één goed voornemen: het bijhouden van mijn gelukspot. 2020 gaat helemaal om mijn geluk. En ik vroeg jullie om met mij mee te doen. Als stok achter de deur (voor mezelf en voor jullie) deel ik elke maand een paar geluksmomentjes uit mijn pot met jullie. Februari zit er op en dus is het tijd voor de tweede update: gelukspot februari!

Mijn geluksmomentjes

Ik deed deze maand 9 briefjes in mijn pot. Een paar minder vorige maand. Niet omdat ik minder happy was, maar eerlijk is eerlijk: ik heb er minder tijd voor gemaakt. En ik was op vakantie. Komen ze:

Knuffelen met mijn newborn nichtje – Té cute en lief. 

Nieuw jurkje – Ik weet dat het beter is om niet te vaak nieuwe dingen te kopen, maar soms kun je zo blij worden van een nieuw jurkje. 

Avondje uit eten – Een gezellig avondje bij Spaghetteria met een vriend. 

Wintersport – Ik ging de laatste week van Feb op wintersport. 3 dagen volop zon en gezellige mensen! 

lindelotte, photo diary

Logeren met vriendinnetje – Een van mijn beste vriendinnetjes kwam eten en slapen. Zo gezellig! 

Smoothiebowl besteld – Ik besloot mezelf een beetje extra te verwennen en bestelde een super lekkere smoothiebowl bij Rainbowls in Amsterdam. 

Nieuwe kamer – Bij mijn ouders thuis vond er een grote wissel plaats qua kamers. Ik woon niet meer thuis, dus mijn broertje heeft mijn kamer ingepikt. Ik heb een super lekker nieuw plekje voor als ik een nachtje ga logeren.

Zon schijnt – Daar kan ik zo gelukkig van worden. 

Dat was mijn gelukspot van februari! Deel 1 lees je hier nog eens terug.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *