What’s New – mei & juni 2017

Health  /   - 

En het is alweer juni. De maanden vliegen voorbij! Maar dat betekent wel dat we ook weer allemaal nieuwe en leuke ‘hebbedingetjes’ voor je op een rijtje gezet hebben gezet in deze What’s new mei & juni 2017.

Nieuw boek Rens Kroes: The Party Edition

Rens Kroes, The Party Edition boek
Links met zus Doutzen, rechts de cover van The Party Edition

Vorige week was ik – Mirte – namens I Love Health te gast op de book launch van keukenprinses Rens Kroes. Maar echt, gehuld in een prachtige prinsessenjurk, op een prachtige locatie in Amsterdam, met prachtige hapjes, was de lancering van haar nieuwe boek The Party Edition, meer dan geslaagd.  Na het succes van haar eerste drie boeken, mag ze nu een nieuw exemplaar aan het rijtje toevoegen. Want ongetwijfeld dat ook deze uitgave weer een topper wordt. In dit sprookjesachtige boek laat Rens zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Pure, verse en smakelijke ingrediënten, maken Rens’ boeken mijn lievelings. Letterlijk en figuurlijk een boek met een gouden randje. €19,99 bij Bol.com, morgen in huis

Vegan Junk Food Bar

foto van Vegan Junk Food Bar.

Een vegan bitterbal, hamburger of kipnuggets? Die bestel je tegenwoordig gewoon bij de Vegan Junk Food Bar in Amsterdam. Huh, maar vegan is toch plantaardig, dus vrij van vlees en andere dierlijke ingrediënten. Ja dat klopt! Wat er dan in zo’n bitterbal zit? Nou gewoon biologische lupine (gemaakt van de zaden van blauwe bessen). En geloof het of niet. Maar hij smaakt net zoals een ‘echte’ bitterbal. En dat geldt ook voor de kipnuggets, cheeseburgers, mayo en alle andere vegan lekkernijen op de kaart. Wij zijn fan hoor! Vegan Junk Food Bar, Staringplein 22 Amsterdam.

5-daagse sapkuur Frecious

Home 2017-01 | flesjes_temp.JPG

Bij Frecious bestel je de lekkerste fruit en groentje sapjes in de vorm van een 5-daagsje sapkuur. Vers thuis bezorgd en tot wel 9 maanden houdbaar in je vriezer. Hoe handig is dat!? Frecious gelooft niet in toevoegingen, pasteuriseren of pascalliseren om alles langer houdbaar te maken. Na de productie worden de slowjuices supersnel ingevroren met een shock-freezer, waardoor alle belangrijke voedingstoffen en smaken bewaard blijven. Klinkt ons in ieder geval goed in de oren.

ilovehealth-frecious-banner_444x444.gif

Nieuwe boek Kyra Vreeze: Vegan

Afbeeldingsresultaat voor VEGAN KYRA

Dit nieuwe boek van Kyra de Vreeze bevat de lekkerste recepten uit Kyra’s Kitchen. En inderdaad allemaal veganistisch. Zij weet als geen ander hoe je vegan recepten smakelijk, gezond en verantwoord bereid. Simpele recepten, pure en seizoensgebonden ingrediënten vormen de basis van haar boek. Vegan of niet, het boek verdiend zeker een plekje in de keuken. Vegan voor €18,99 bij Bol.com.

Foto header: Vegan Junk Food Bar

Liefs

Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *