Waarom jij écht niet zonder je dagelijkse shotje magnesium kunt!

Health  /   - 

Magnesium. Je hebt er vást wel een van gehoord, en zo niet dan nu wel 😉 Wat is magnesium nu precies? In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over magnesium, waarom jij echt niet zonder je dagelijkse shotje magnesium kunt en kom je meer te weten over Floradix Magnesium. Lees je mee?

Wat is magnesium?

Oke, laten we bij het begin beginnen. Magnesium is een energiemineraal dat van groot belang is voor het lichaam. Zo heb je het bijvoorbeeld nodig voor de vorming van botten en spieren. Daarnaast speelt magnesium een rol het verwerken van prikkels naar de spieren (zenuwstelsel) en je energieproductie te herstellen. Magnesium haal je uit graanproducten, zoals brood, groente, noten, melkproducten en vlees. Het kan helpen om je lichaam een handje te helpen en extra magnesium te nemen.

Waarom ik extra magnesium neem

Zelf neem ik extra magnesium. Vooral in periodes waarin ik mij heel moe voel, zoals de winter. Ook vind ik het fijn om te slikken in combinatie met sporten. Het liefst sport ik 3 keer in de week en magnesium is goed voor het spierherstel. Maar ook in de tijd dat Iz slecht sliep en ik gebroken nachten had. Zoals je eerder las helpt magnesium namelijk om je energieniveau te herstellen. Je kunt je voorstellen dat ik dat wel kon gebruiken.

Een tijdje geleden heb ik Floradix Magnesium ontdekt. Eerder nam ik dus altijd van die grote magnesium pillen die een ijzerachtige smaak achterlaten. Niet zo lekker. Floradix Magnesium is een vloeibaar elixir (doet mij een beetje denken aan een shotje 😉 ), gemaakt van planten- en vruchtensappen. En het is niet vies! Hoera!

Voordelen van Floradix Magnesium

  • De smaak is lekker: alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix (water, ananas, peer, mango, abrikoos, carobe extract, druif, citroen en appel)
  • Makkelijk in te nemen: geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen
  • Enkel natuurlijke producten en dus geen chemische toevoegingen (Clean Label product!)
  • Bevat een magnesiummix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het gemakkelijk in het lichaam opgenomen!
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Eén maatbekertje voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte
  • Bevat een uitgebreid scala aan plantenextracten (kamillebloem, venkelvrucht, sinaasappelschil, wortel en spinazieblad)

Snap je waarom ik fan ben? Dikke aanrader!

magnesium, floradix magnesium, supplement, gezond

Floradix Magnesium is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Holland & Barrett, DA en Kruidvat.nl en bij diverse (online) gezondheidswinkels. € 14,99 (flacon 250 ml). 

Neem jij wel eens extra magnesium? En kende jij Floradix Magnesium al?

Liefs, Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *