Supplementen voor gewichtsverlies?

Health  /   - 

The key to success om af te vallen is bij iedereen een ander sleuteltje. Waar de één baat bij heeft, is voor de ander misschien niks. Wat mij betreft moet je op twee dingen letten: gezonde voeding en bewegen. Als deze elementen in balans zijn, val je als het goed is vanzelf af. Ik geloof niet in ongezonde fat burners, shake diëten of dat soort gekkigheid. Gezond en gevarieerd eten en dagelijkse bewegen zijn de belangrijkste ingrediënten van je dieet. Daarom stond ik eerst wat sceptisch tegenover supplementen die ondersteunen bij gewichtsverlies. Maar inmiddels kom ik daar wel van terug. Voor mij is het uiteraard van groot belang dat deze supplementen van goede kwaliteit zijn; dus geen chemische troep en gekke e-nummers, maar natuurlijke ingrediënten. Zo volgde ik een tijdje het NewFysic dieet waarbij je o.a. met natuurlijke eiwitsupplementen wordt ondersteund. Dit om geen spieren te verliezen, maar juist vet. En nu ben ik in aanraking gekomen met Amiset, een voedingssupplementenmerk. Een aantal van hun supplementen zijn volledig natuurlijk of voor het grootste deel op natuurlijke basis en ondersteunen bij gezond gewichtsverlies. Nou, let’s give it a try!

Amiset Lemon Jack

Amiset Lemon Jack glas Lemon Jack is in een supplement in poedervorm dat je voor elke maaltijd mengt in een glas water. Dit supplement is 100% natuurlijk. Kijk, daar houden we van! Doel van dit drankje is het remmen van je eetlust. Het smaakt naar citroen en bevat veel vezels. Best lekker! Als je het even laat staan, zie je dat het wat dikkig wordt, wat natuurlijk ook het effect in je maag is. Hierdoor heb je sneller een vol gevoel. Je neemt dit natuurlijk niet in plaats van een maaltijd, maar wel om niet te veel op te scheppen. Dat is iets wat we bijna allemaal al snel doen. Een handig en natuurlijk hulpje om het afvallen makkelijker te maken.

Amiset Aero Amiset Aero supplementen

Deze Aero supplementen verhogen je vetverbranding. Hoe doen ze dit? De supplementen zijn op basis van kruiden en thermogene (warmtegevende) nutriënten. Denk aan groene thee, cayenne peper en zwarte peper, welke je stofwisseling verhogen. Je neemt 1 tablet bij je ontbijt en in combinatie met dagelijks bewegen verhoog je zo je verbranding. Met als gevolg dat je gemakkelijker gewicht verliest.

Nogmaals, gewichtsverlies zit ‘m niet in supplementen, maar in gezond eten en sporten. Maar als je het afvallen op deze manier met verantwoorde supplementen easier kunt maken, waarom niet?!

Waar kun je de supplementen kopen?

Op dit moment heeft Net5 een speciale aanbieding waarbij je deze Amiset supplementen met nog 2 andere supplementen voor minder dan de helft van de prijs kunt kopen! Benieuwd? Check dan de site van Net5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Hey!

    Toevallig heb ik deze twee besteld en komen ze morgen binnen. Ik vroeg me af of je het ook getest hebt en inderdaad ook verschil voelde?