Even voorstellen – Nieuwe stagiaire: Lindelotte!

Health  /   - 

Hoi! Mijn naam is Lindelotte de Koster en ik ben 19 jaar oud. Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn ouderlijk huis verlaten voor een kamer in Utrecht. Hier studeer ik sinds 3 jaar Hotel- en Eventmanagement. Ik ben altijd dol geweest op schrijven en tijdens mijn eerste stage op Curacao (je begrijpt: erg vervelende plek om stage te lopen) hield ik een blog bij. Vanaf dag 1 dat ik terug keerde naar Nederland miste ik het schrijven. Ik wist meteen dat ik dit ooit ‘echt’ wilde gaan doen.  Toen ik een vacature zag staan op I Love Health twijfelde ik geen moment. Zo ben ik hier beland: als nieuwe stagiaire bij ILH.

Ik heb dus een passie voor schrijven, maar misschien nog wel meer voor koken, (gezond) eten en bewegen. Vanaf jongs af aan heb ik met veel plezier gedanst, gehockeyd en later ontdekte ik de sportschool. Verder gaan wij ieder jaar met het hele gezin naar Frankrijk om de Alpe d’Huzes te fietsen, dus ik heb ook een aantal jaar gewielrend. Zowel thuis, als in mijn studentenhuis, sta ik steevast elke avond in de keuken. Wanneer ik een een tijdje niet in Utrecht ben, hoor ik van mijn huisgenoten: “Lot, als jij niet thuis bent, eten wij altijd ongezond.”  Naast koken eet ik het overigens ook maar al te graag op en je kunt mij wakker maken (ja, echt) voor een lekkere salade of een plak zelfgemaakt bananenbrood, maar laten we realistisch zijn: ik kan ook ontzettend genieten van een stuk chocola of sushi.

Dit is overigens niet altijd zo geweest, een tijd lang ben ik té obsessief bezig geweest met sporten en ‘gezond’ eten en beheerste dit mijn hele leven. Met vallen en opstaan gaat dit steeds beter en kan ik hier weer steeds meer volop van genieten. Een gezonde levensstijl helpt mij om mij goed te voelen en inmiddels heb ik mijn plezier weer gevonden in voeding en sporten, maar ook in dat stuk chocola. “Balance is the key”, zegt men niet voor niets. Ik hoop jullie hier de komende maanden in mee te nemen.

Ik ben ontzettend enthousiast om te beginnen bij ILH en ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Liefs,

Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties