Review // Frecious winterdetox (waarbij je mag eten!) van 4 deelnemers + 25% korting!

Food, Health  /   - 

Zo! Mijn winterdetox van Frecious zit er weer op. En die van Wendy, Patricia, Priscilla en Madelon ook. Good job ladies! Zij wonnen begin januari allemaal een winterdetox van Frecious. Daar schreef ik deze blog over. Enkele dagen na bekendmaking van hun winst (!!) ontvingen zij een groot detoxpakket van Frecious, met maaltijdplan. Want, bij deze detox mag gegeten worden! Uiteraard wel gezond en volgens bepaalde richtlijnen. Maar, bottom line: er mag ook gegeten worden (en nu mag er gejuicht worden!).

Inmiddels zijn alle detoxsessesie afgerond en heb ik van alle dames een leuke review ontvangen. Hartstikke eerlijk allemaal, dus daar heb je wat aan! Komen ze!

frecious winterdetox
De grote detox box die alle deelnemers thuis ontvingen van Frecious.

Wendy:

‘WOW’ en ‘WAUW’. De eerste reactie bij het drinken van de gezonde juices van Frecious is een echt WOW momentje. De shots en juices smaken echt gezond. De juices smaken meer naar groenten dan naar fruit en zijn in het begin heftig op een nuchtere maag. De shots zijn even wennen. Aan de gember en kurkuma shots kon ik niet wennen, die zijn voor mij te heftig.

Na de feestdagen voelde ik mij een grote suikerklont: moe en futloos. Na twee dagen de juices en shots gedronken te hebben voelde ik mij al beter. Het ‘ afkicken’ van suiker is doordat je meerder momenten hebt met juices en shots op een dag naast je aangepaste voeding eenvoudig. Er is geen moment geweest dat ik het moeilijk heb gehad. Fysiek merkte ik dat de eerste twee dagen mijn darmen enorm aan het rommelen waren. Ik ga ervan uit dat dit het schoonmaak werk van de juices is. Halverwege de kuur was mijn opgeblazen gevoel dat ik na de feestdagen had verdwenen. Toen kwam ook het WAUW moment. Ik werd energieker, helderder in mijn hoofd en mijn huid ging er beter uitzien. Ik ben blij met het resultaat en raad deze detox zeker aan om te doen.

Ps. Ik deed afgelopen zomer zelf de Frecious zomerdetox, die te vergelijken is met de winter variant. Mijn detox-ervaring lees je in deze blog.

Patricia, 47 jaar:

Ik vond het super leuk om mee te doen, mijn lijf kon na afgelopen jaar wel een oppepper gebruiken. Fijn dat we van tevoren info kregen zodat ik op tijd boodschappen kon doen en alvast wat voedingsmiddelen afbouwen. Ik voelde me energiek, heb geen honger gehad (niet meer dan normaal) en ook geen last van hoofdpijn of andere afkick verschijnselen. En ik was na een week wel een kilo lichter. Beetje jammer dat er echt een enorme (te grote) doos omheen zat en toch wel behoorlijk wat plastic verpakking. De flesjes waren prima mee te nemen, de bakjes van de shots wat minder, die waren soms lek. Ik heb die overgoten in beter sluitbare containers om mee te kunnen nemen naar werk.

Ik vond de sapjes erg smakelijk en de shots prima te doen. De gember shot is bijna niet te doen, echt te scherp, zelfs in een glas water!  De maatlijden waren ook prima, sommigen zo lekker dat ik ze in het assortiment houd! Heb hier en daar een kleine aanpassing gemaakt (kon bv geen postelein vinden) en soms andere specerijen gebruikt. De meeste lunches waren ook prima vooraf klaar te maken en mee naar werk te nemen. De koude havermout met wortel kon wel een snuf zout gebruiken om de smaak een beetje op te halen, was warm wellicht smakelijker geweest, maar dat was op werk niet echt te regelen.

Ik eet van mijzelf al vrij veel groeten, rauwkost en fruit maar mijn darmen hebben de eerste dagen wel een beetje geprotesteerd. Vooral veel extra lucht ? Dit was toch wel een beetje een overdosis haha! Daarna geen last meer gehad. Ik had verwacht meer honger te hebben, dat is toch een wat je een beetje verwacht met een sappenkuur. Maar met 3 goede maaltijden per dag erbij is dat dus heel erg meegevallen. En ik heb ook helemaal niet de behoefte gehad om te snoepen of snacken. Al met al een heel geslaagde detox! En een goed herstart van mijn al best gezonde eetpatroon!

collage frecious
Snap shots van alle deelnemers tijdens hun winterdetox!

Priscilla, 34:

De detox is goed te doen ik heb totaal geen honger gehad. De juices zijn heel smaakvol, je proeft de ingrediënten echt heel goed. De shots vond ik iets minder lekker. Gedurende de week voelde ik me goed, op een hoofdpijntje na. Verder is het een super start voor mijn nieuwe voedingsschema. Ik heb last van hormoonschommelingen en hoop dat het beter gaat worden door bewuster op mijn voeding te letten. De detox is een goede stap geweest maar ik merk geen groot verschil van. In de beschrijving staan goede recepten die ook zeker hierna ga gebruiken.

Pss. Wil je meer weten over sapkuren? Frecious schreef een duidelijk verhaal waarin ze je alles over detoxen vertellen.’

Madelon:

Wow, dag 1! We starten met een citroen shot. Ik hou wel van citroen normaal, maar jemig zeg, even wennen! Maar het is de aftrap! We gaan ervoor. Aangezien ik het grootste deel van mijn week op mijn werk zit, heb ik de vriezer gevuld en iedereen is super nieuwsgierig wat er nou toch in zit. Iedereen kijkt nieuwsgierig over mijn schouder mee, maar in de loop van de week begint men het normaal te vinden.

Ik merk aan mijzelf dat ik mij echt moet zetten tot het drinken van de shots. Die zijn echt heftig…. Blijven ze ook! De andere sapjes zijn prima te doen. Ik merk niet zo zeer wat het met mij doet, alleen dat ik een onwijs vol gevoel heb door de dag heen! Dus het helpt mij in ieder geval om minder te eten een week lang. Is het voor herhaling vatbaar? Zeker wel! Het zorgt ervoor dat ik goed stil sta bij hetgeen ik eet en drink en ik maak betere keuzes.

  • Vond je de juices lekker? Wat is je favoriet? Ja juices waren goed, alleen hoe verder in de week vond ik ze qua smaak steeds meer op elkaar lijken! Mijn favo is degene waar ik mee op de foto sta.
  • Welk resultaat heb je geboekt? Fysiek/mentaal Bewustwording van gezond eten en drinken en daarnaast een vol gevoel, waardoor ik minder gesnaaid heb dan anders ?
  • Voel je je goed? Ik voel mij prima! Ik heb geen last gehad van detox kwaaltjes.
  • Viel het mee/tegen? Lastig om op tijd eraan te blijven denken dat je een juice of een shot moest drinken. Heb herinneringen in mijn agenda gezet zodat ik een extra herinnering kreeg.
  • Wat had je ervan verwacht en hoe was het echt? Ik stap over het algemeen vrij van verwachtingen dit soort dingen in. Ik merkte wel wat het met mij doet.

frecious

€15 korting op Winterdetox van Frecious, speciaal voor ILH-lezers!

Joe!! ik heb mijn best voor je gedaan om jou ook tegen een fijn prijsje deze detox (of andere sappen) van Frecious te laten testen! Ik mag je maar liefst €15 korting geven op de Winterdetox. En dus ook op alle andere boxen en sapjes in de webshop!

Wat moet je doen? Bij het afrekenen vul je ILOVEHEALTH in. That’s it!

frecious

Fijne dag!

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *