Win een Creuset pan twv €148 met #ZuurCool

Food, Win  /   - 

Het is winter, koud en nat, dus… precies, de tijd van heerlijke en gezonde stamppoten. Als echte Hollandse meid, kun je mij heel blij maken met een goede stamppot. En dan het liefst een verse, warme zuurkoolstamppot met wat kaas en ananas uit de oven. Heerlijk! Ik krijg daar echt het ultieme wintergevoel van. En dat niet alleen, zo’n stamppotje is ook nog eens super simpel klaar te maken en mega gezond (mits je hem natuurlijk zelf bereid met verse ingrediënten). En het leuke van zuurkool is; je kunt er lekker mee variëren.  Zo maak ik naast een ovenschotel er ook wel eens een salade of tosti mee.

Ben jij ook dol op zuurkool? Dan zijn wij bij ILH heel benieuwd hoe jij dit kooltje klaar maakt. Met deze winactie hopen we nog meer creatieve, gezonde en vooral lekkere zuurkoolreceptjes te ontvangen. Wie weet heb jij wel hét leukste recept en maak je kans op een echte Creuset pan t.w.v. €148,- waarmee je je zuurkool heerlijk kunt slowcooken! Niet verkeerd he?!

Win een Creuset pan met #zuurcool!

Het enige dat je hoeft te doen is een lekker gerecht met zuurkool te maken en deze op Instagram of Facebook posten met de #zuurcool en tag @ilovehealth_ er ook even in. Je maakt zo kans op een Creuset pan (27 cm) t.w.v. 148 euro! Deze pan misstaat zeker niet in jouw keuken. Een stoofpotje of lekkere eigen gemaakte appelmoes, daar is deze pan voor gemaakt!

creuset pan zuurkool winactie

Wat moet je doen om de Creuset pan te winnen?

Meedoen is heel easy:

  1. Bedenk, maak en fotografeer een heerlijk gerecht met zuurkool.
  2. Plaats deze op Instagram of Facebook (zorg dat je account niet op privé staat, anders kunnen we de foto niet checken!)
  3. Voeg #zuurcool toe in je beschrijving en tag @ilovehealth_ in de foto.
  4. Genieten van het heerlijke zelfgemaakte recept!

De winnaar wordt over circa 3 weken bekend gemaakt in de comments onder de blog. Houd de site dus goed in de gaten!

Meer zuurkool recept inspiratie! Klik op de foto voor het recept.

zuurkool muffins met zoete aardappel
zuurkool muffins met zoete aardappel
Vegan hotdog met zuurkool & mosterd-mayo
tosti met zuurkool, geitenkaas en ananas
Zuurkool tosti met geitenkaas en ananas

Wij zijn heel benieuwd! Succes!

Liefs Daisy en Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties