Gezond in één dag || hét health event van Nederland

Health  /   - 

Vorig jaar was ik bij de eerste editie van het Gezond in één Dag event van health coach Alex van der Werf. Ik hielp hem als ‘vrijwilliger’, maar stiekem was ik natuurlijk heel benieuwd naar al die interessante sprekers die hun kennis met ons deelden. De vorige, tweede, editie heb ik helaas moeten missen, maar gelukkig staat er weer een nieuwe editie voor 29 juni a.s. gepland. Gezond in één dag is back! En hoe! Goed nieuws: Via I Love Health kun je met flinke korting een kaartje kopen (scroll naar beneden voor meer info).

Wat is Gezond in één Dag?

Ze noemen het een health seminar, maar dat vind ik zo’n mega suffe naam. Dat doet het event zeker geen eer aan. Gezond in één Dag is het health event waarbij health coach Alex de crème de la crème onder de health experts bijeen brengt. Zij delen hun kennis op uiteenlopende vlakken met de aanwezigen. Maar zij hebben één ding gemeen: jou alle handvatten te geven om je gezond, energiek en vitaal te voelen. Of je nu jong of oud bent, dik of dun, een leek of kenner op gebied van gezondheid, het is voor iedereen toegankelijk. Je gaat naar huis boordevol ideeën, inspiratie en nieuwe doelstellingen om de volgende stappen te zetten in jouw healthy lifestyle!

Gezond in één dag

De experts

Zoals ik al aangaf zijn de experts deze editie niet de minste! Komen ze…:

  • Vivian Reijs –> Succesvol TV presentatrice, maar inmiddels ook gediplomeerd food coach en oprichter van haar eigen health platform Vivonline.nl (ze hield pas een eetdagboekje bij voor I Love Health)
  • Ralph Moorman –> ingenieur en – jawel, een hele mond vol – levensmiddelentechnoloog, maar vooral bekend van de Hormoonfactor. Hij schreef diverse boeken en leidt nu food coaches op tot hormoontrainer.
  • Remko Kuipers –> wetenschapper, researcher, auteur en promovendus in de evolutionaire geneeskunde.
  • David de Kock en Arjen Vergeer –> doorgebroken met hun bestseller ‘365 Dagen Succesvol’, dat in slechts enkele weken via zes drukken uitverkocht was.
  • Alex van der Werf –> en natuurlijk Alex himself; health & persoonlijke ontwikkelingscoach en een motiverende spreker. En niet geheel onbelangrijk: ervaringsdeskundige!

Locatie & tijd

Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-12, Amsterdam/Duivendrecht

Zondag 29 juni, 09:00 – 18:00u

Korting via I Love Health!

De normale prijs voor een ticket is €97,-. Hiervoor krijg je van 09-18u volop health ‘entertainment’. Maar als je bij het boeken code ILH14 gebruikt, krijg je flinke korting! Je betaalt dan slechts €69,- voor een kaartje én je krijgt tijdelijke de tweede er gratis bij. Conclusie: voor maar €69,- heb je dus 2 tickets voor Gezond in één Dag. Top! Vul bij het bestellen dan wel relatiecode ILH14 in. Je kunt ook boeken via deze link, dan hoef je de code niet meer in te vullen: ttps://registration.n200.com/survey/1xs5a8tjwddba?actioncode=ILH14&check=1

Meer weten? Check de site van Gezond in één dag!

See you there!!

Liefs,

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Leuke korting; heb me gelijk ingeschreven! De dag duurt van 9 tot 18 uur. Worden de lezingen meerdere keren per dag gegeven en/of is er een programma?

    1. Hi Michelle! Wat leuk om te horen dat je een ticket hebt gekocht. Ga je geen spijt van krijgen! Het is een vast programma. Dus elke lezing/presentatie wordt maar één x gegeven. Veel plezier vast! gr. Daisy