4 x de leukste sporten van OneFit Rotterdam

Health, Sport  /   - 

Wellicht heb je het als eens voorbij zien komen op de blog of elders: OneFit. Een super flexibel en leuk sportabonnement in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In plaats van 1 abonnement af te nemen bij 1 sportschool of -club, kun je bij OneFit van alles doen. De ene week een yogalesje hier, de andere week een bootcamp daar. Als je iets nieuws wilt proberen, dan kan dat! En als het abonnement je een tijdje niet uitkomt, dan zit je nergens aan vast en kun je het heel makkelijk even pauzeren. Als je maar lekker beweegt, en doet waar jij je goed bij voelt, zo is de gedachte. En je begrijpt, dat kunnen wij bij ILH alleen maar promoten. Dais sport zelf fanatiek met haar OneFit abo in Amsterdam en soms in Den Haag. Maar de andere steden kent ze het aanbod niet. Daarom in deze blog OneFitter Karlijn uit Rotterdam die de leukste locaties van OneFit in Rotterdam voor ons twee maanden lang heeft getest. 

De leukste locaties van OneFit Rotterdam

Karlijn: “De laatste maanden was ik een beetje zoekende naar welke sporten ik wilde doen. Ik vind heel veel leuk, maar allemaal losse abonnementen afsluiten is een duur grapje, dus bleef ik hangen in mijn oude, vertrouwde regime. Tot mijn huisgenootje me tagde in een winactie van I Love Health voor het uitproberen van een OneFit-abonnement. We mochten samen allerlei sporten en locaties gaan testen, hoe leuk! Mijn vijf favoriete OneFit Rotterdam locaties staan in dit artikel beschreven.”

Staal&Kracht

Bij Staal&Kracht doe je ouderwetse krachttraining. Ik vond het onwijs spannend om hier de eerste keer te trainen, maar de sfeer is fantastisch, de trainers zijn gezellig en alles wordt goed en uitgebreid uitgelegd. De locatie ziet er netjes uit en er wordt nooit in te grote groepen getraind. Hierdoor is er altijd veel persoonlijke aandacht.

Kettlebells, zandzakken, barbells, TRX….Er wordt bij Staal&Kracht van alles uit de kast gehaald voor een goede intensieve training.

Complete Training

Bij Complete Training hebben we meerdere lessen gevolgd; HIIT, Circuit Training en bokslessen. Allemaal lessen in kleine groepen, met wederom veel persoonlijke aandacht. Een gezellige trainer en altijd goede muziek op de achtergrond. Je wordt goed gemotiveerd om door te zetten en je eigen niveau te verbeteren.

Body Balance Personal Training

Bij deze mooie en nieuwe locatie hebben we een boksles gevolgd. Het was een leuke afwisseling van een boks -en cardiotraining.  Aan het eind van de les waren we onwijs moe! We werden aangemoedigd om door te zetten en er werd gecontroleerd of je de oefening goed uitvoerde.

Body Balance Rotterdam

 

Kompassie Yoga

Kompassa Yoga zit bij ons om de hoek, dus ideaal om na een lange dag even een relaxt yogalesje te volgen! We hebben meerdere lessen gevolgd en bij iedere les valt vooral op hoe relaxt de sfeer is. Er wordt veel nadruk gelegd op ontspanning en meedoen op je eigen niveau, dit vonden wij als yoga-noobs erg fijn.

OneFit Rotterdam
Ook bij Kompassie yoga: Aerial yoga

Sport jij ook bij OneFit Rotterdam? Wat zijn jouw favo locaties? Let us know in de comments!

Liefs Karlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *