Wat is jouw favoriete recept met #ZuurCool? // Win Le Creuset pan twv €269

Food, Win  /   - 

Zuurkool = cool! Wie dacht dat deze superfood niet sexy was, heeft het hartstikke mis. Vooral in de koude decembermaand is zuurkool bij ons een favoriet. Wat dacht je van een zoete aardappel pizza met zuurkool topping? Hoewel wij op I Love Health al een hoop lekkere zuurkoolreceptjes hebben staan, zij wij heel benieuwd hoe jij deze topper het liefste klaarmaakt. Dus speciaal voor jullie: weer een leuke #zuurcool winactie.

Win een Le Creuset pan t.w.v €269!

Ben jij dol op jouw oma’s zuurkool recept en verdient zij een podium? Of ben jij zelf een master met deze kool? Duik snel de keuken in, maak jouw favoriete recept, zet hem op de foto en post een foto op Instagram of Facebook met de hashtag #zuurcool. Tag ons in jouw post zodat wij jouw bericht zien en maak kans op een Le Creuset pan (26 cm) t.w.v. €296! Deze topper is  van geëmailleerd gietijzer en heeft een inhoud van 5,2 liter. En geloof ons: die wil jij hebben, want in deze pan maak je de lekkerste stoofpotjes, soepen en andere topgerechten. Ideaal voor deze winter! creuset pan zuurkool winactie

Ben jij de #ZuurCool King of Queen?

Laat ons zien waarom jij de #zuurcool king of queen bent en wie weet staat deze musthave voor in de keuken, binnenkort bij jou op het fornuis. Dus hop hop, naar de winkel, aan de slag en post jouw foto met de #zuurcool.

Nog even op een rijtje: zo doe je mee.

  1. Maak jouw favoriete recept met zuurkool. Mag van alles zijn, verras ons 😉
  2. Zet jouw recept zo lekker en mooi mogelijk op de foto.
  3. Deel jouw foto op Facebook of Instagram met de #zuurcool en maak kans op een Crueset pan t.w.v. €269!

Oh, nog een tip: zorg dat jouw account niet op privé staat, anders kunnen wij de foto niet zien.

De winnaar maken wij in januari bekend! Tot die tijd kun je mee doen. Stay tuned… 

#zuurcool

Liefs, Daisy & Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *