WIN // 5 x Frecious Winterdetox (waarbij je gewoon mag eten!)

Food, Health, Win  /   - 

Yes, we hebben weer een leuke en vooral hele verantwoorde WINACTIE voor je. Wil jij het nieuwe jaar gelijk gezond beginnen? Dan is dit wellicht iets voor jou. Wij mogen namelijk 5 x een winterdetox van Frecious weggeven. Ideaal om na de feestdagen weer even terug in het gareel te komen. De Frecious winterdetox helpt je lichaam te ontgiften van afvalstoffen. En voor wie nu gelijk denkt dat een detox heel heftig is omdat je niets mag eten, verklap ik alvast dat je bij de Frecious winterdetox dus ook gewoon mag eten. Want aan strenge en uithongerende detoxkuren doen we niet bij ILH. Het moet wel verantwoord en vooral vol te houden zijn. Hieronder vertel ik wat meer over detoxen en leg ik uit hoe je mee kunt doen aan de actie.

frecious

De Frecious winterdetox

Als je wint, ontvang je voor 8 januari een grote box, vol goodness. Op 8 januari starten jij en de andere 4 winnaars gezamenlijk met de winterdetox. In de box vind je 21 verschillende sapjes en 20 ‘health shots’. Daarnaast ontvang je ook een maaltijdplan mét boodschappenlijstje. Zo hoef jij nergens over na te denken. Met het plan eet je iedere dag van je detoxweek lekkere en gezonde maaltijden. Het fijne is dat ze ook nog eens makkelijk te bereiden zijn. Alle sapjes van Frecious zijn verantwoord en vrij van kleur, geur, -en smaakstoffen. En omdat de sapjes ingevroren zijn, is het gebruik van conserveermiddel overbodig geworden. Last but not least; ze maken gebruik van gerecycled plastic dat vrij is van BPA (een gifstof). Allemaal ILH-proof dus!

Ps. Ik deed afgelopen zomer de Frecious zomerdetox, die te vergelijken is met de winter variant. Mijn detox-ervaring lees je in deze blog.

frecious

Wil jij de Frecious winterdetox winnen en testen? Dit moet je doen om te winnen!

Wij geven 5 x een Frecious winterdetox pakket weg onder alle aanmeldingen. Maar… voor wat hoort wat!

 1. Het is de bedoeling dat de winnaars na hun kuur een korte review mailen naar info@ilovehealth.nl. Hoe beviel de detox? Hoe waren de sapjes en het eten? Was het goed vol te houden? En natuurlijk, wat heeft het je opgeleverd?
 2. Wil jij mee doen aan deze detoxtest? Laat dan hieronder in de comments weten waarom jij zou moeten winnen.
 3. Vergeet niet je e-mail adres achter te laten, anders kunnen we je niet bereiken.

De winnaars worden in de eerst week van van januari bekend gemaakt! Houd je mailbox goed in de gaten. Want we moeten snel schakelen om het detoxpakket voor 8 januari bij jou thuis te krijgen.

LET OP: DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE COMMENTS IN DE BLOG. JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN.

25% korting in de Frecious webshop

Niet gewonnen of kun je niet langer wachten tot de uitslag bekend is? Met de kortingscode ILOVEHEALTH krijg je op iedere Frecious bestelling 25% korting. Op de winterdetox en op alle andere producten!

Mijn kortingscode al gebruikt? Wanneer je je inschrijft voor de Frecious-nieuwsbrief krijg je nog eens 10% procent korting. Inschrijven kan rechts-onderaan de Frecious-website.

Succes!

Liefs, Daisy en Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

267 reacties

 1. afgelopen jaar heb ik wegens een agressieve bacteriële infectie bij elkaar meer dan 6 maanden antibiotica gehad.. daarnaast veel in het ziekenhuis gelegen en dus verre van gezond kunnen eten!.. tijd dus voor een nieuw begin, een schone start en een nieuwe begin! de detox zou hierop geweldig aansluiten, vandaar dat ik hoop dat ik win!! ik kan alle vitamientjes enorm goed gebruiken! cross fingers!

 2. Ja ik wil deze detox graag winnen en zal een uitgebreide revieuw schrijven! Ben zo toe aan een gezonde herstart in januari na de Dembermaand! Ik heb veel last van winderigheid en harde pijnlijke buik, dus hoop dat dit t allemaal wat rustiger kan maken. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten!

 3. Ik zou erg graag winnen 🙂 Ik lees vaker over detox kuren en ben er soms wat sceptisch over, dus ik ben erg benieuwd of dit mijn beeld verandert! Het lijkt me ook leuk om hier wat over te schrijven!

 4. Ik zou dit moeten winnen omdat ik t verdien ?
  Ik werk erg hard aan mn gezondheid zowel fysiek als mentaal!
  Een detox om het nieuwe jaar verser en frisser te beginnen lijkt me een mooie start van het jaar.
  Daarna bouw ik weer verder aan mezelf.
  #beyourbestself

 5. Hoi! Dit zou zo enorm welkom zijn. Laatste maanden enorm lopen tobben met mijn gezondheid door schildklierproblemen. Ik ben echt toe aan een gezonde boost om me weer wat beter en energieker te voelen!
  Ik wil geen crash dieet want dat werkt averechts, ik wil een gezonde nieuwe start ??

 6. Heel graag! Een detox die mij een herstart geeft na 3 zwangerschappen. Maar ook een die te combineren is met t gezinsleven en werk! Geen crash maar op een gezonde manier detoxen!

 7. Ja ik wil! ☺️. Een nieuw jaar, schoon beginnen met een detox om je lichaam even te resetten. Altijd al een keer willen doen. Ik ben erg benieuwd wat de reactie is van mijn lichaam op een detoxkuur. Voel ik me anders, verandert mijn huid, zijn mijn ogen helderer? Graag schrijf ik hier (omdat communicatie ook mijn vak is) graag over. Kom maar op met die detox! Groetjes, Zeeuws meisje

 8. Ik zou heel graag winnen. Ik heb een hele slechte huid. Eczeem huid ? Voorheen heb ik wel eens een ongezonde detox gedaan en dat werkte wel, maar het was te ongezond, dus doe ik dit niet meer. Ik ben heel erg benieuwd of deze detox mij ook van dat ellendige eczeem kan afhelpen. Inmiddels ben ik wel een beetje radeloos. Natuurlijk helpen de hormoonzalfjes….. maar dat is zo tijdelijk. Ik ga heel hard duimen of ik win. Uiteraard geef ik na afloop graag mijn oordeel…… zou mooi zijn als er dan al een enorme verbetering is van mijn huid en wat extra kilootjes kan ik ook wel missen ?

 9. Mooi begin van het nieuwe jaar om met de Frecious Winterdetox de starten!
  Ik heb afgelopen jaar weer een flink aantal pogingen gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Uiteraard op een gezonden en fitte manier. Helaas ben ik nog niet waar ik wil zijn.
  Deze Frecious Winterdetox kan mij net dat stapje extra geven zodat ik het nieuwe jaar gelukkig, fit en gezond kan beginnen.
  Het lijkt me daarnaast ook erg leuk om de Frecious Winterdetox te testen en hierover een review te schrijven waar anderen weer iets uit kunnen halen.

  Veel succes,
  Fijne jaarwisseling!

  Britt | b.ritt@hotmail.com

 10. ?‍♀️ Ik wil hem winnen! Ben het afgelopen jaar zo onaardig geweest voor mijn lijf..voornemen om 2018 er liever te zijn en er beter voor te zorgen! (Bijvoorbeeld door de winterdetox)

 11. Ik heb nog nooit een detox gedaan en ben erg benieuwd naar het resultaat daarvan. Voel je je werkelijk helemaal clean? Hoe zit het met de energieboost? Krijg ik hoofdpijn? Ik hoop er binnenkort allemaal op te kunnen antwoorden.

 12. Yes, dit is precies wat ik heel hard kan gebruiken!! Mijn lichaam kan wel een detox gebruiken om vervolgens stralend en fit het nieuwe jaar in te gaan! Terug naar gezond eten en mijn lichaam voeden met gezonde voedingsstoffen staat op nummer 1 voor 2018. Naast dat ik wel een detox kan gebruiken om de afvalstoffen uit mijn lichaam te verdrijven en m’n huid en energie een boost te geven, zou ik deze winterdetox heel graag winnen om mijn (dagelijkse) maag/darm klachten (pijn!!) te verminderen. In het verleden heb ik ook al eens een detox gedaan wat toen zorgde voor een periode met minder pijn, iets waar ik na hele heftige weken van pijn enorm naar verlang. Kortom een cadeautje voor mijn binnen en buitenkant als ik de Frecious Winterdetox zou mogen winnen en testen!
  Fijne jaarwisseling allemaal!

 13. Na de feestdagen voel ik mij een grote suikerklont. De behoefte aan suiker wil ik zsm uit mijn systeem krijgen in januari. Het maakt mij moe en futloos. Daarnaast volg ik een sportprogramma. Deze moet nieuw leven ingeblazen worden na ‘het december geweld’. Het eetadvies van de sportschool schrijft 500 tot 1000 gr groente op een dag voor. Ik red dat lang niet. Dit pakket zou mij enorm helpen om ook aan de twee bovenstaande wensen te voldoen.

 14. Oh wat een super pakket. Ik zou deze heel graag willen aangezien ik nog nooit aan een detox ben toegekomen maar wel heel graag wil doen. Heb pds en fybro dus ben erg benieuwd of dit kan helpen.

  Groetjes, een fijn uiteinde en super 2018 !

 15. Ben al fan van Frecious en zou héél graag de detox uit proberen … nu nog even genieten van een heerlijke wintersport en dan fris en gezond het nieuwe jaar in !!! ?

 16. Hoihoi!
  Wat een heerlijke detox box, deze kan ik maar ik denk bijna iedereen wel gebruiken.
  Maar het lijkt me heerlijk om even lekker te detoxen , speciaal omdat ik in februari weer een mooie reis ga maken, dan kan ik hiervoor nog even helemaal schoon worden voor ik weer wat cocktails ga drinken op het strand. 🙂
  Fijne Jaarwisseling!
  Groetjes Kristi Boer uit Utrecht
  email: kristi_lady_@hotmail.com

 17. Na een druk en bewogen jaar, waarin gezelligheid, gezondheid maar ook zeker genieten centraal stonden, is het tijd voor opnieuw een gezonde start in 2018. Met het goede voornemen om weer helemaal in shape te komen het nieuwe jaar hoop ik dat deze kuur mij een powerstart gaat geven.

 18. Gezondheid is één van mijn passies. Ik volg al jaren in de lente en de herfst een detoxkuur van 5 dagen (in groep) en wauw! dit heeft zo’n impact op je welbevinden, het moedigt je aan zorg te dragen voor jezelf. Het vraagt wel een zekere organisatie en volharding … . Zo stelde ik me de vraag: wat in de winter en de zomer? Kan je met kleine veranderingen in je dagelijkse leven ook een verschil maken? Ik ben zeer benieuwd wat deze winterdetox mij kan brengen … . Gezond zal het alleszins zijn!

 19. Een sap detox staat al heel lang op mijn wish list om te doen! ? Ben heel erg benieuwd.. Met al mijn hormonale en darm problemen! Zou met jullie hulp heel graag schoon het nieuwe jaar in gaan.. ♡

 20. Dit zou een mooie frisse start van het nieuwe jaar zijn. In 2017 succesvol (mag ik van mezelf wel zeggen) een gezondere levensstijl aangenomen en dit ga ik natuurlijk doorzetten in 2018 en komende jaren. Nog nooit een detox gedaan, maar ben heel benieuwd wat dit mij op zou leveren (meer energie, ‘schoon’ gevoel, etc.).

 21. Wat geweldig!
  Al heel lang twijfel ik over een detox ik wil het graag maar ik ben heel bang dat het lastig vol te houden is en dat het bij mij geen resultaat gaat leveren.
  Dit zou perfect zijn !
  Dan ga ik pas echt 2018 goed in en kan het niet anders dan mijn jaar worden.

 22. Ik zou graag deze box willen proberen, omdat ik altijd al een sapkuur had willen proberen, maar nooit de moed had om het te proberen. Ook heb ik een erg lage weerstand en ben ik vaak moe en ziek in de winter. Daardoor heb ik dus nooit echt kunnen genieten van de winter. Ook ben ik benieuwd wat het met mijn stoelgand doet, daar heb ik namelijk al jaren last van. Verder vind ik het niet vervelend om gezond te eten, want ik hou juist heel erg veel ban groente en fruit.

 23. Lijkt mij een heel goed begin van een nieuw jaar! Nieuw jaar, nieuwe kansen! Hèt jaar waarin ik mezelf weer fit en healthy wil voelen. En hopelijk van mijn buik en darm klachten af kom. Dit zou een mooi begin zijn!!