JUIZ~S Detox || Review, win & kortingscode!

Food, Health, Win  /   - 

Dit wordt een leuke blog! Ik heb namelijk een hoop te vertellen en wel over Juiz-S, een nieuw cold pressed juice merk:

 • Over mijn 3 daagse detox vorige week.
 • Over twee (!!) hele fijne kortingen. Dubbelop korting dus!
 • Over de 2 detox pakketten die jij kunt winnen!

About my detox

Omdat ik alles wat ik weggeef via mijn site eerst zelf wil testen – in het kader van enkel het beste voor jullie! – heb ik de Juiz-S detox ook zelf gedaan. Twee dagen voor de start ontving ik thuis een groot pakket met daarin alle (diepgevroren) juices voor 3 dagen: 7 juices per dag, dus 21 in totaal. Daarbij kreeg ik een duidelijk informatiepakket en werd ik naar de website verwezen waar ik nog meer info kon vinden. Zoals een afbouw- en opbouwprogramma van je voeding, voor het beste resultaat. De sappen van Juiz-S zijn 100% troeploos, zoals zij het noemen. Daarbij zijn ze cold pressed, een manier van persen waarop de meeste vitamines en mineralen bewaard blijven.

Hoe ging mijn detox?

Goed! Dit was niet mijn eerste, dus ik weet inmiddels wat ik kan verwachten. De juices waren erg smaakvol, wat toch wel een pre is. Je krijgt 4 groentesappen, 1 soep, 1 notenmelk en 1 detoxwater voor een dag detoxen. Het soepje heb ik de eerste avond opgewarmd, maar dat vond ik niet echt lekker. Koud is ‘ie beter, zo vond ik uit op dag twee. De notenmelk zit in de kuur omdat dit extra eiwitten levert, die je vrijwel niet vindt in de andere sappen, maar die je lichaam wel nodig heeft. juiz-s detox

Had ik honger? Hmm… af en toe. Maar het viel reuze mee. Het zit meer tussen mijn oren weet ik inmiddels. Op een ‘zwak’ moment heb ik gezondigd. Twee keer zelfs… 1 keer met een stukje appel en 1 keer met een paar schijfjes komkommer. Oepsiedaisy… 😉 Lijkt me niet het grootste drama! Maar door een beetje te knagen op dit groenvoer was ik wel weer ‘verzadigd’ en kon ik de kuur gemakkelijk afmaken.

Kan ik je deze detox aanraden? Ja zeker! Ik vind zo’n detox altijd fijn als start van een nieuwe periode. Bijvoorbeeld van een nieuw seizoen of als kickstart van een gezondere lifestyle of wanneer je een paar kilo wilt afvallen. In die 3 dagen raakte ik 2,5 kg kwijt (uiteraard is dit niet alleen vet), dus dat kan motiverend werken als er nog meer af ‘moet’.   

Dubbele korting op Juiz-S!

Op dit moment vind je in de webshop van Juiz-S al 10% korting op ALLE detoxkuren, maar ik mag vanuit I Love Health nog een extra kortingscode geven:

De kortingscode #ilovehealth geeft nog eens 10% EXTRA korting op de vijf-en zesdaagse kuren (JUIZ~S all Day en JUIZ~S Till Dinner) bovenop de lancering korting. Korting op korting dus! De kortingscode geldt de hele zomer, t/m 30-08-2015. juiz-s detox

WIN || 2 x JUIZ~S All Day Detox Sapkuur

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook pages Juiz-S en van I Love Health.
 • Klik op ‘Vind ik leuk’ onder deze blog.
 • Laat in de comments onder deze blog weten waarom jij echt toe bent aan zo’n fijn detox pakket!
 • Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders kan ik de winnaar moeilijk traceren. En een emailadres erbij is nóg fijner.

LET OP: JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DE WINACTIE. DEZE IS INMIDDELS GESLOTEN EN DE WINNAARS ZIJN BEKEND. MEEGEDAAN? KIJK DAN SNEL IN DE COMMENTS OF JE GEWONNEN HEBT!

x Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 reacties

 1. Hi there!

  Vraagje..
  Welke detox heb jij als het prettigst ervaren? Ik twijfel tussen juizs en sapwinkel.nl. Heb jij een tip?

 2. Hoera! De 2 winnaars van Juiz-S zijn bekend!

  Sanne van de Neut
  Joyce Sonneveld

  Willen jullie een mail sturen naar info@ilovehealth.nl met daarin jullie adresgegevens? Dan komt het Juiz-S pakket z.s.m. jullie kant op!
  Veel plezier er van!

  Alle andere deelnemers, dank jullie wel voor de leuke reacties. Met de kortingscode kun je nu voor een fijn prijsje een detoxpakket aanschaffen. Zie blog voor de code.

  Liefs,
  Daisy

 3. Ha, ik dacht ik koop het wel eventjes maar valt net wat duurder dan verwacht haha.
  Hoewel ik erg op mijn eten let is een detox kuur niet te missen en dit verdien ik wel 😉

 4. Leeeuk! Ik heb zoiets nog nooit gedaan maar het lijkt me heel fijn! Ik ga binnenkort naar Valencia (NOG enthousiaster door je tips haha) en ter voorbereiding om me helemaal gezond en relaxt te voelen daar zou dit perfectooo zijn (: + dat het leuk is om met gezond eten bezig te zijn. ik ga een duimpje geven voor je blog, juiz-S en je FB pagina & dat ik het win!

 5. Ik wil heeeel graag deze detox actie winnen, omdat ik probeer af te kicken van suiker en ik denk dat een paar dagen cold turkey van suiker mijn enige redding zal zijn! En met deze vrolijk gekleurde sapjes zal ik dan meteen goed te beginnen. Ik hoop dat ik met Juizs een nieuwe start zal hebben met een healthy lifestyle!

 6. Wat een leuke en gezonde actie daar doenik graag aan mee. Even alle afval stoffen uit m’n lichaam na een operatie met narcose en een zooitje medicijnen. Ben lekker aan het opknappen maar daar kan een kuurtje detox kuurtje van JUIZ-S me vast nog iets meer bij helpen. + die extra kilootjes die erbij zijn gekomen door even niet heel fabriek te sporten. Of te wel dit pakket zou nu TOPPIE uitkomen. Duimen maar. .
  Barbara Borreman
  Barbaraborreman2@hotmail.com

 7. Ohh super leuk, dat zou ik echt heel goed kunnen gebruiken, maar ik had de reactie van dientjuh jansen ook gelezen wat mij aangreep, dus zij mag ook winnen

 8. Ja ik zou heel graag mee willen doen! Ik ben op dit moment bezig een manier te vinden naar een gezondere levensstijl en tot nu lukt het wel maar ik denk als ik even een detox kuurtje doe, dat ik me daarna helemaal energiek voel en meteen na de kuur goed kan beginnen met mijn Healthy lifestyle. Ook heb ik nog nooit een detox kuur gedaan maar wil het zo graag een keer proberen.

 9. Jaah ik doe mee! Over twee maanden doe ik mee aan een obstacle run en de afgelopen periode heb ik te weinig (niet dus) op m’n eten en sporten gelet. Hoogste tijd voor een reset! Na een aantal jaren zwanger/voedend/weer zwanger/weer voedend is het nu tijd voor mij 🙂 Zo’n JuiZS pakket gaat me zeker helpen!

 10. Ik heb net een hele slechte periode achter de rug. Relatie stuk, werkloos, hondje moet geopereerd worden. Ik wil mezelf oppeppen door mij te focussen op een gezonder, sportiever en beter lichaam. Dan hoop ik dat het geluk zelf naar me toe komt.

 11. Omdat ik het altijd al eens heb willen proberen EN omdat ik ben 2 maanden in China (Beijing) ben geweest! hahah! En ik kan je vertellen: ik heb weer behoefte aan verse groente (en niet dat doorgekookte in teveel olie) en gewoon goed lekker eten! Een detoxje na mijn China-avontuur zou helemaal lekker ‘fris’ zijn!

 12. Ik doe heel graag mee! Gewoon recht voor zijn raap en geen zielig verhaal van mijn kant. Ik ben net terug van mijn huwelijksreis door australie. Ik heb daar 6 weken enorm gezondigd. Voor mijn bruiloft totale onthouding en tijdens mijn huwelijksreis alles eten wat los en vast zit. Ik merk dit nu aan mijn maag( maagpijn en maagzuur) huid (vet en pukkels) haar ( vet) en te strakke kleding ( door extra kilo”s). Ik hoop met een detoxkuur weer heerlijk mijn oude Chantal terug te krijgen!

 13. Ik doe graag mee. Ben zelf 16 kg afgevallen, maar door mijn cvs, fm en versleten heup niet veel energie. Gehoord van iemand die mee heeft gedaan, dat je er ook meer energie van krijgt.

 14. Na een rot begin van het nieuwe jaar waar mijn vriend een ongeluk heeft gehad en ik hem veel heb moeten verzorgen , wordt eht weer tijd om goed voor mij zelf te zorgen. Met deze kuur zou dit de perfecte start voor mij zijn!! Ik hoop dat ik hem win!!

 15. Ik zou echt heel graag een sap/detoxkuur willen proberen, maar als student zijn de pakketten helaas erg duur voor mij. Dit weerhoudt mij ervan. Daarom hoop ik op deze manier een kans te krijgen om het te proberen!

 16. Wil eerdaags aan mijn eerste detox beginnen en ervaren, deze sapjes zijn ideaal om te gebruiken… erg benieuwd hoe mijn lichaam reageert

 17. Oooh, Jaaa! Ik doe graag mee!
  Zwanger zijn, borstvoeding geven, teveel snaaien en ongezond en gehaast leven. Tijd voor áctie!
  Dit lijkt me de perfecte manier voor een “reset”. Dus: ja graag! 🙂

 18. ik doe heel graag mee ik kan wel een kuur gebruiken ! ik kan wel weer een boost energie gebruiken , ik vond mijn man vrijdag dood op de bank na 5 minuten reanimeren leeft hij gelukkig weer . ik doe geen oog meer dicht ja op 45 jarige leeftijd verwacht je dat niet ! ik doe heel graag mee om wat op kracht te komen want ik heb ook nog 2 kleine kinderen waar ik voor moet zorgen best zwaar allemaal